ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 112
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Deutschland/HE
Някои от вас имат ли детски мебели/не бебешки/?
Ние имаме Трофаст http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/series/19027/ , мноооого удобно за детска, за играчките. Даже съжалявах, че не го купих по-рано. Има от 90 см височина, даже не съм го вързала за стената, съжалявам, че не купих и от високите. Лампа, етажерки също имам, без забележка, издържат всякакви издевателста на детето. Сега търся и килимче, ама техните не стават на стаята ни.
Мерси. На мен всъщност ми трябват малко по-обемни мебели като че ли.

viliko, разгледай нещата от серията Stuva. Може да си направиш различни комбинации, давам ти линк към румънския сайт
http://www.ikea.com/ro/ro/search/?query=stuva

# 467
Оф, аз тъкмо се ровех в английския, има много приятни модули. Но синът е на 5 и половина, ако го правим 2012та си мисля, че мога да му сложа направо не-детски мебели...Знам ли и аз...

# 468
Всички пропускат факта, че само в ИКЕА можеш да намериш малки и супер функционални неща като рафтчета, масички, лампи и и т.н. с готин дизайн за супер малко пари. Една малка масичка за някое ъгълче е 10 лева и изглежда в пъти по-добре от много други. Можеш да комбинираш, да надграждаш...сигурно гардеробите и леглата не са по 100 лева, но според мен цените им не са високи. Радвам се, че вече си имаме работеща ИКЕА, надявам се и аз да я посетя скоро, ще опитам уикенда. Опасявам се, че ще е лудница тогава, но пък се надявам хората да са заминали за празниците.

# 469
  • софия
много ми хареса нашата ИКЕА, като всички други е, като "истинска" дето се казва  Mr. Green
в секцията с кухни имаше английско говорящ персонал, явна все още не са обучени.
нямаше навалица, нито пък обърнах внимание имаше ли много пенсионери, но автобусите към центъра са пълни с баби с балончета, та явно е имало.
отидох набързо, купих си каквото ми трябваше и си тръгнах.
другия път за повече та да хапна  Mr. Green

# 470
  • София
Ще взема и аз да отида след около час-два  Laughing
то се е видяло...чудо мирно, седи ли?  Laughing

# 471
ох,завиждам ви Simple Smile Аз съм от Варна и Икеа в Букурещ  ни е по-близо.Мъжът ми няма да се съгласи, да дойдем до София,трябва да си измисля и друга работа там,че да съчетаем Simple Smile

# 472
С какво работно време е магазинът?
Дали ще работи и в неделя?

# 473
  • Тракийка в Софийското равно поле....
С какво работно време е магазинът?
Дали ще работи и в неделя?
Kopiram ot FB tehen otgovor:  Магазинът ще работи с нормално работно време: понеделник-събота 10:00-21:00, неделя 10:00-20:00.

# 474
  • sofia
че мога да му сложа направо не-детски мебели...Знам ли и аз...
Направо си е задължително  Simple Smile Може нещо в декорацията (и лесно сменяемо) да е по-детско.
Така отложихме ремонта на детската с 2 години, малкия да поотрасне, и приготвените тапети отлежаха. Големия ги погледна и каза: "Много са бебешки тези тапети. Искам като на чичо."
Тапетите на чичо и че всичко негово е любимо, е друга тема, но толкова бързо растат.
Приготвила съм "нормални" мебели.

# 475
Работното време го пише на гърба на каталога. Сега не е в мен и ще цитирам по памет, но от понеделник до събота до 21 часа, а неделя до 20 часа, ако не се лъжа.

# 476
Да, вярно, че го пише и в каталога. Blush Мерси.

Много готино, че ще работи и в неделя!
При нас е затворено в неделя.

# 477
  • Beyond the Frontiers
Ще взема и аз да отида след около час-два  Laughing
то се е видяло...чудо мирно, седи ли?  Laughing

Ако имах сила днес да съм изхвърчала вече, но след като е спокойно утре съм първа кипра...Ще взема да оставя поне половината карти в къщи, че ще ме изгонят  Embarassed

# 478
Аз не тегля пари от сметката, за да не отида още днес.  Laughing Защото много добре знам какво ще последва. Със или без списък в ръка. А кредитната си карта пък изобщо в ИКЕА не я пускам да влиза.  Crazy

# 479
  • Beyond the Frontiers
Не ме е страх от едрите неща, тях така или иначе ще купуваме, но със сигурност ще пръсна сериозна сума по всякакви килимчета, кърпи, перденца и т.н. за детската стая.

Общи условия

Активация на акаунт