ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 112
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
И все пак някои артикули не могат да се добавят в списъка.

дай да пробвам,може да има още някой пиниз,който още не сме открили  Laughing

Гуш, сигурна съм,че скоро ще поправиш тази грешка  Wink

Те всъщност са добавени, но не ги виждам в списъка, а иначе са в бройката.
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18974 - това например

като отидеш на артикула и му дадеш Закупете в най-близкия магазин: София и ОК,на мен ми излиза,че артикулът не е наличен-може би за това не може да се добавя  Sad

# 526
аз си харесах едно бебешко легло от каталога (226 стр.), а не го намиран на сайта. Това означава ли, че го няма в магазина?

# 527
И аз се осмелих , отидох , още в 10 без 5  Heart Eyesбях там . Нямаше тълпи , нищо животозастрашаващо . Разходих се спокойно , разглеждах ,записвах , снимах ...

Много по-голяма , по-пълна и по-хубава ми се видя от Солунската . И по-добре подредена . Peace
 Направих дребно сефте , да ми върви на покупки  Sunglasses- взех за стаята на малкото масичка Lack за 9,99 лв. в бяло .

А , и малко пазар след касовата зона  Mr. Green- кюфтенца , канелени кифлички и сок от червени боровинки.

П.П. Персоналът е много симпатичен и дискретен , не мога да не отбележа . Peace
П.П.П. Според мен големият наплив ще бъде в предстоящите почивни дни , тогава не бих отишла .

# 528
И все пак някои артикули не могат да се добавят в списъка.

дай да пробвам,може да има още някой пиниз,който още не сме открили  Laughing

Гуш, сигурна съм,че скоро ще поправиш тази грешка  Wink

Те всъщност са добавени, но не ги виждам в списъка, а иначе са в бройката.
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18974 - това например

като отидеш на артикула и му дадеш Закупете в най-близкия магазин: София и ОК,на мен ми излиза,че артикулът не е наличен-може би за това не може да се добавя  Sad

Ахаааа... оки ще си избера друг артикул Simple Smile

# 529
И ние ходихме!

Имаше хора, но не навалица. Луда съм по розовото диванче, много е готино и удобно! Peace Бих си го купила, но ще помисля. Peace

Купихме си много красиви и стилни Тишлайфери за маса и винени салфетки Party.

Много ми хареса металната саксия, която е отгоре като с дантелка и магнитната стойка за подправки.

Хубав е магазина, организацията е без забележки, персоналът наистина е достатъчен и любезен, знаят какво да отговорят за разлика от други магазини Mr. Green

Отивайте Joy

# 530
  • София
Сега гледам диваните във българския сайт... Много странно са описани.. има "рамка за диван едикойси" и "калъвка за диван едикойси".. това значи ли, че това което е "рамка за диван" не е цял диван и трябва задължително да се купи и калъвка към него....По другите икейски сайтове си има примерно "диван тройка" и го има в различните цени в зависимост от дамаската... отделно има и калъфи... Обърках се малко... и май много объркано обясних...

Например това :
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=14421
Това диван ли си е или е само някаква част (рамка) към която трябва и калъвка задължително. Понеже е показано само в бяло това а отделно са калъфките в различни цветове...

# 531
  • София
някой знае ли какво е работното време на магазина?

# 532
  • Ланкър, планините Овнерог
някой знае ли какво е работното време на магазина?

С какво работно време е магазинът?
Дали ще работи и в неделя?
Kopiram ot FB tehen otgovor:  Магазинът ще работи с нормално работно време: понеделник-събота 10:00-21:00, неделя 10:00-20:00.

# 533
# 534
Chestita Ikea!  Grinning

# 535
pow
според мен не се събира. Просто не са вкарали диваните все още.
Не ми харесва сайта, сигурно защото не харесвам и гръцкия -супер неудобен и непълен ми  е.

# 536
Ама никой не чете, много забавно едно и също да се пита на всяка страница. НЕ, сайтът не е показател за наличното в магазина. НЕ, няма планери нито на БГ, нито на гръцки, а доколкото помня и на румънски няма. Работното време виждам пак сте го пуснали. Не, рамка е директен превод с автоматичен преводач, това си е диван. отделно калъфа. Не се сърдете, обаче има хора, които четат и е безкрайно досадно при всяко влизане в темата вместо новини и споделени интериори или идеи, да се виждат едни и същи питания. Само една страница назад ги има същите. Или най-много две.

Аз с канадската регистрация в никой друг икейски сайт не мога да ходя, тъй че явно за навсякъде трябва нова.

Със сигурност видях на снимките неща от списъка ми, които в сайта ги няма, но ги няма и в гръцкия сайт. Просто гръцкият е минат директно на български, това ми е на мен впечатлението. Но тъй като не всичко е качено (а защо и в гръцкия продължава да е така не знам), пак с ходене до магазина ще си реша задачите.

# 537
Nice, не мога да намеря тази масичка в каталога  Confused

# 538
Нашия сайт е копие на гръцкия, иначе са си съвсем отделни сайтове и нямат нищо общо. Както нямат нищо общо и с никои други сайтове, така че няма как да ползвате юзера си от друг сайт.

# 539

Nice, не мога да намеря тази масичка в каталога  Confused

И аз не успях да я открия, в нета я намерих:

Общи условия

Активация на акаунт