Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 51

• 41 826
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Разбирам, че вече има серията преведена, но не я намирам...
Може ли да ви помоля да дадете линк  Praynig

# 376
И що за мания непременно да ги изкарат гаджета?! (имам предвид Берен и Енгин) Вярно, че някои завързват връзки по време на снимки. Нормално - млади, много време са заедно... Някои даже и се ожениха. (от "Хиляда и една нощ") Но това свързване на актьорите с героите на мен ми идва в повече. Аз съм обсебена от Фатмагюл и Керим. Тяхната история ме вълнува. Берен и Енгин да са живи и здрави! Тях ги чакат още роли за изиграване.

Крюелка,момичетата от ЗП още свързват Киво с Берен,а те хабер нямат.Аз ги разбирам-това са им любимците-и аз бих се радвала да видя заедно Берен и Енгин,но това си е техния живот-да са живи и здрави да си го живеят както намерят за добре.

# 377
Мацки, разбрахте ли действието от първи епизод кога се развива? Оказа се, че събитията се развиват 17 дена след ареста! Фатмагюл казала на Мустафа, когато той я продледи - През изминалите 17 дни нищо не се е променило, дори това, което каза в съда няма да промени нищо!
А Керим бил казал на адвоката си - Стоя на това място от 3 седмици!  Peace

Това за 17-те дни не съм го хванала, но Керим наистина каза на адвоката си нещо от рода, че вече 3 седмици  е в затвора...

Не,мила,знам от една моя ученичка,която е студентка в Истанбул-Енгин е много срамежлив и мил с феновете,никога не отказва снимки с тях,но много бяга от папараците.И почти не разговаря с тях.
Щом не отказва снимки, трабва с момичетата от темата да си организираме екскурзия до Истанбул, за да се нащракаме с него  Laughing

Аз заминавам на 22,09-четвъртък,което не ми пречи да си гледам вечерта сериала Laughing

# 378
Миналия сезон вървеше в реално време. Направо по дати. Може би този четвъртък, или най много на 22.09 ще го докарат пак така. Делото на Фатмагюл е на 17.11. Доста неща ще се случват до тогава. Днес ме притесни едното слухче от косоварите. Доколкото разбрах щяло да има стрелба по време на сватбата.

# 379
Стрелба ли ooooh! добре ,че ги видяхме живи и здрави в спалнята Praynig

# 380
Миналия сезон вървеше в реално време. Направо по дати. Може би този четвъртък, или най много на 22.09 ще го докарат пак така. Делото на Фатмагюл е на 17.11. Доста неща ще се случват до тогава. Днес ме притесни едното слухче от косоварите. Доколкото разбрах щяло да има стрелба по време на сватбата.

Но нали Керим влиза при Фатма в стаята след сватбата-значи всичко е наред newsm78...и аз се умислих нещо ooooh!

# 381

Керим ще го освободят 42 серия-дотогава ще са нагласили датите. Peace

# 382
И що за мания непременно да ги изкарат гаджета?! (имам предвид Берен и Енгин) Вярно, че някои завързват връзки по време на снимки. Нормално - млади, много време са заедно... Някои даже и се ожениха. (от "Хиляда и една нощ") Но това свързване на актьорите с героите на мен ми идва в повече. Аз съм обсебена от Фатмагюл и Керим. Тяхната история ме вълнува. Берен и Енгин да са живи и здрави! Тях ги чакат още роли за изиграване.

Крюелка,момичетата от ЗП още свързват Киво с Берен,а те хабер нямат.Аз ги разбирам-това са им любимците-и аз бих се радвала да видя заедно Берен и Енгин,но това си е техния живот-да са живи и здрави да си го живеят както намерят за добре.

Мани, мани! Тука имало Енгин-мания!  Shocked В темите за КТ е мазало!  Joy Joy Joy

# 383
В слухчетата,които се появиха юни месец пише,че Керим излиза 41 серия Peace
може да е в края на епизода и реално да се прибере в дома си в 42 серия newsm78

# 384
Щом не отказва снимки, трабва с момичетата от темата да си организираме екскурзия до Истанбул, за да се нащракаме с него  Laughing
Аз заминавам на 22,09-четвъртък,което не ми пречи да си гледам вечерта сериала Laughing
Страхотно! Хайде, пък пък после ще пуснеш тук снимки  Simple Smile

Разбирам, че вече има серията преведена, но не я намирам...
Може ли да ви помоля да дадете линк  Praynig
ако я има серията преведена, и аз се нареждам на опашката на желаещите за линк  Hug

# 385
campanula вече нямам търпение и аз да я гледам, но само с картинките нещо няма да мога да издържа.

# 386
40 серия още няма превод- много бързате Grinning
Първо трябва да излезе английски превод,после нашите момичета правят превод на български,после субтитри...търпение...

# 387
40 серия още няма превод- много бързате Grinning
Първо трябва да излезе английски превод,после нашите момичета правят превод на български,после субтитри...търпение...

ще търпим, къде ще ходим  Laughing изобщо не е лесна тази работа с превеждането.

# 388
Круелка, току що ми дадоха един превод на тези Косови слухета, оказа се, е не става въпрос за стрелба, а за снимането на сцената със сватбата - shooting  - може да означава и стрелба, но означава и снимане.  Wink
Та слухчетата, не са нещо кой знае какво, но -
1. Фатмагюл и Керим са щестливи да се видят, написали са си писма един на друг. Ердуан прави планове за отмъщение на Туранер. Появяват се няколко улики от местопрестъплението в полза на Керим. Асу е неспокойна. Тя иска да сподели какво знае. Докато Керим е в затвора има изненадващо посещение.
2. В 41 епизод ще има мъничка целувка мужду Фатмагюл и Керим. Невероятните събития, които ще се случат ще са от голяма полза за разкритиета на истината. Сериите ще се развиват в сегашно време. Датата за съдебното заседание ще бъде насрочена. Асу вече не знае кое е истинското лице на Мустафа и това ще окаже голямо влияние върху нейното решение.
3. Бащата на Керим е много богат.
4. Керим-Фатмагюл сцената от сватбата е снимана на 24.08.2011.
5. Според сценария Керим излиза от затвора в 42 епизод.

# 389
Е,ще издържим още една серия без да ги виждаме заедно PeaceНай-вероятно(и преди го предположих)  края на 41 серия е делото и така ще свърши-на най-интересното място Laughing

Общи условия

Активация на акаунт