Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 51

• 41 792
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Fan, трябва да си направиш регистрация в браузера и в тубето. Всичко ще ти се отваря. А във Viki няма превод на Фатмагюл. Преди време Еркан ползваше същият сайт - имаха разправии и той вероятно си държи правата на Фатмагюл. Затова е минал към нов сървър.

Тъкмо си мислех,че пак не правя нещо както трябва Peace

# 406
  • Пловдив
http://bg.viki.com/channels/4762-kuzey-guney/videos/51754/1

Ето Ви линка на Viki на български....

# 407
  • Пловдив
Fan, трябва да си направиш регистрация в браузера и в тубето. Всичко ще ти се отваря. А във Viki няма превод на Фатмагюл. Преди време Еркан ползваше същият сайт - имаха разправии и той вероятно си държи правата на Фатмагюл. Затова е минал към нов сървър.

Има още една възможност. Ако си направиш регистрация във Viki  знаеш например турски - има възможност да правиш директен превод. Но това за правата на Еркан - не знам дали ще важи.
Може да се прави субтитри директно. Обясниха ми го вече. Но пак опира до знанието на турски език.

# 408

Има още една възможност. Ако си направиш регистрация във Viki  знаеш например турски - има възможност да правиш директен превод. Но това за правата на Еркан - не знам дали ще важи.
Може да се прави субтитри директно. Обясниха ми го вече. Но пак опира до знанието на турски език.

Охоо,ние ако знаехме турски.... Hug

# 409
Не знам кой е Еркан, но правилно е постъпил. Naughty
Това viki не го харесвам, защото частите се вземат от youtube с линк и се превежда
върху тях. Както често блокират сериали - например Любов и наказание,
Великолепният век и др., язък за труда на преводачите, като изчезне видеото
в тубето, изчезва и във viki.

Имам въпросче, понеже видях пишете, че Фатмето ревнувала.
От Кристин ли ще ревнува? Laughing

# 410
  • Пловдив

Има още една възможност. Ако си направиш регистрация във Viki  знаеш например турски - има възможност да правиш директен превод. Но това за правата на Еркан - не знам дали ще важи.

Охоо,ние ако знаехме турски.... Hug

Да, това е проблема. Езика. Всеки може да влиза и си избира езика от която иска държава и си прави субтитрито директно....Но с регистрация...за сега имаше преводи на 7 езика за Севера и Юга. Има и много филми от други държави. Абе малко трябва да се разучи...и който може превежда. Който не може - гледа каквото има преведено. Като свърши едната част, има следващо видео, кликваш върху снимката и продължаваш да гледаш. Ако Ви излезе пак на англ. наново избираш езика. Обикновено така става. Към момента Севера и юга е преведен на 98 процента. Дано помогнах мъничко....

# 411
Не знам кой е Еркан, но правилно е постъпил. Naughty
Това viki не го харесвам, защото частите се вземат от youtube с линк и се превежда
върху тях. Както често блокират сериали - например Любов и наказание,
Великолепният век и др., язък за труда на преводачите, като изчезне видеото
в тубето, изчезва и във viki.

Имам въпросче, понеже видях пишете, че Фатмето ревнувала.
От Кристин ли ще ревнува? Laughing

Мммдаааа Grinning
 но май Кристин е тази ,която по- вече ревнува Joy Joy Joy
Хареса ли ти сцената с "отвличането"  на Фатмето с лодката Grinning

# 412
Керим ли когато я отвлече или е нещо друго?
В момента съм точно когато Керим отиде да се предава в полицията
след разговора с Вурал и караницата с Фатмето.
-------------------------------------
Има един уникален момент в 24 - 26 серия някъде..
Когато тя е припаднала, Керим я носи и сълзите му капят върху нея.
Направо си плаче за аватарче този момент Heart Eyes

# 413
Момичета, нали няма превод на 40-та серия на "Каква е вината на Фатмагюл" ? Извинете ме за досадния въпрос, но много ми се ще да си подаря малко време, че за това питам. Право да си кажа, малко не се ориентирах има ли проблем с качването и превеждането на сериите от втори сезон ?  Embarassed

# 414
# 415

Ти си стигнала до преломния момент-оттук нататък става още по-интересно Peace

# 416
Момичета, нали няма превод на 40-та серия на "Каква е вината на Фатмагюл" ? Извинете ме за досадния въпрос, но много ми се ще да си подаря малко време, че за това питам. Право да си кажа, малко не се ориентирах има ли проблем с качването и превеждането на сериите от втори сезон ?  Embarassed

Няма проблем-превода си продължава на всяка серия за около седмица-докато дойде новата серия. Peace

# 417
-------------------------------------
Има един уникален момент в 24 - 26 серия някъде..
Когато тя е припаднала, Керим я носи и сълзите му капят върху нея.
Направо си плаче за аватарче този момент Heart Eyes

Този момент беше в 18 серия и много от нас имаха такова аватарче,но ги смениха с по-хубави моменти Heart Eyes

# 418

Ти си стигнала до преломния момент-оттук нататък става още по-интересно Peace
А, сериозно ли? Shocked Направо съм изгубена и тази вечер тогава  doh

# 419

Няма проблем-превода си продължава на всяка серия за около седмица-докато дойде новата серия. Peace

Благодаря   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт