Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 51

• 41 742
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Така се получи, Детинка, само треба да си намеря някоя друга клонка за заблуда на противника.  Laughing

# 436
Милата,как го успокоява,че Мустафа не е вече в живота и. Heart EyesИ цветенцето му е занесла-да има какво да целува човека Party...Асу май ще оправдае очакванията ми. Hug

# 437
ЕЕЕЕЕЕ, аз познах,че Фатмето ще занесе и плетеното цветенце newsm68 newsm68 newsm68
Сигурно Керим се притеснява за Мустафа newsm78

Керим се побърква от щастие- най- после Grinning

# 438
След тези хубави слухчета може и аз като Керимчо да си легна ухилена до уши:35: Добре че милото е нощна да не ме гледа с недоумение Laughing

# 439
Детинка, а аз как бях докато превеждах, от вълнение накрая чак изтрих превода и го писах наново. Тея двамата ме побъркаха, ей.   Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

# 440
Детинка, а аз как бях докато превеждах, от вълнение накрая чак изтрих превода и го писах наново. Тея двамата ме побъркаха, ей.   Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

Почти всички сме така Heart EyesАко някой ми беше казал,че ще гледам сериал толкова пъти,щях да го обявя за луд Naughty Никога не казвам никога,защото не знам утре какво ще ми поднесе живота Peace

# 441
Еее, няма такъв комплексар като Мустафа, от това, което изгледах до 31 серия,
в която се кани пак да стреля по някого. Предполагам по Керим.
Язък за симпатягата актьор, който е влязал в кожата на този никаквец Laughing
Ах, Фатмето кога най-сетне ще спре да се блещи на Керим?!
След всеки мил жест от нейна страна и веднага пак обръща плочата.
Тамън си викам - аха, работата тръгна на добре и пак същото.
Не ми остана търпение, ама Керим завидно има такова за трима. Laughing

Дали и в живота има такива хора като Муки newsm78
Уникална е с това нейно нахалство и голяма, преголяма уста.

Мерси за подсказките, преводите и клипчетата   bouquet

# 442
Лека нощ,момичета!Ухилени сънища! Laughing

# 443

Споко,няма да се блещи повече Heart Eyes

# 444
dettodorowa, вЕрвам ти и успокоена отивам да си доглеждам серийките. Hug

Лека нощ на лягащите!

Аз от дневна директно застъпвам нощна смяна. Laughing

# 445
Забелязвам ,че разсъжденията и коментарите  за потърпевшите от изнасилването са изкривени от  нашия християнски морал.При нас си мислим ,че потърпевша е жаната ,а в мюсюлманския свят се разсъждава,че пострадалият е нейният мъж Шока за Мустафа и очакванията  от него на отмъщение бе огромен и не бива да го съдим по-строго  от  Фатма и Карим ,които излъгаха и го подведоха.Те продадоха достойнството си за пари преди Мустафа.Аз мисля,че той не се е отказвал от отмъщение за проваления си живот и парите са средство . Той уби/непреднамерено/изнасилвача  и  лъжеца в съда,което е ПРАВИЛНИЯ начин в Турция за отмъщение. Мустафа има още двама ,на които да отмъщава и  е  нормално да не желае да влиза в  затвора .
За мен той не е светец или безгрешен ,но е най-живия,развиващ се ,непредсказуем и най-интересен  герой на филма

Най накрая един смислен пост smile3501
И аз съм на същото мнение за Мустафа Peace

# 446
Предполагам защото сините очи на Мусти повече ти харесват..... Mr. Green Той, че не се е отказал от отмъщение всеки го вижда, но ЕГОТО му е до небесата.  През цялото време мислеше единствено за това, как самият той се чувства и хич не помисли какво е преживяла Фатмагюл.  Sick Той отдавна загуби правото дори да гледа отдалеч Фатмагюл!
А във всеки свят, християнски, мюсюлмански или марсиански, единствената жертва при изнасилване е жената, обратното твърдение дори не е смешно, а е извратено... На Мусти мога да му съчувствам само когато го опънат и него... Mr. Green

# 447

И с мен беше така, затова не съм гледала сезона втори път, нямам сили пак да изтърпя цялото нещо наново. Мъъъничко се изкушавам, но сигурно по- нататък. Признавам си без бой, че не съм от най-големите романтици, не плаках на първата серия от втори сезон (взех си дажбата на първите три от първи сезон), но си гледам филмчето с кеф. Обаче днес за пръв път, четейки слухчетата, които Гери е публикувала по-горе, не спрях да се усмихвам. Много приятни слухчета. Покрай вас и аз се вълнувам повече.
 През първи сезон пред екрана ме държаха трудностите и проблемите, които поставяше филма. Но в един момент започнах да губя особеностите на някои герои, например Асу и Мустафа. Започнаха да ми стават леко непонятни. От лутането им между морала и личния интерес ми се зави свят. Славена беше написала едно много интересно писание за Мустафа, което ми допадна като разсъждения и ми прозвуча съвсем правдоподобно за образа му. Обратно на повечето от вас, нямам никакво доверие в Асу. Дано сте прави за нея. За мен Мелтем е по- осъзната и по-решителна.  Много се надявам и през втори сезон да има трудности в изобилие, за да се радваме повече на щастливите моменти. Иска ми се филмът да продължи да отразява по-глобални неща, да не се "филмира" или "романтизира" прекалено много като всеки друг филм, а да остане по-реален, понеже това го отличава от много други сериали. Досега сюжетът се развиваше по естествен начин, без пришпорване, следваше някаква логика, дано и през втори сезон не пришпорят нещата, а ги оставят да се развият детайлно и поетапно.
Отдадох се на откровения късно през нощта, много дълго май стана...   Embarassed  Peace

# 448
Предполагам защото сините очи на Мусти повече ти харесват..... Mr. Green Той, че не се е отказал от отмъщение всеки го вижда, но ЕГОТО му е до небесата.  През цялото време мислеше единствено за това, как самият той се чувства и хич не помисли какво е преживяла Фатмагюл.  Sick Той отдавна загуби правото дори да гледа отдалеч Фатмагюл!
А във всеки свят, християнски, мюсюлмански или марсиански, единствената жертва при изнасилване е жената, обратното твърдение дори не е смешно, а е извратено... На Мусти мога да му съчувствам само когато го опънат и него... Mr. Green
Няма по-добър коментар  Grinning

# 449

Герчок , благодаря ти миличка !!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт