Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 51

• 41 754
  • 724
  •   2
Отговори
# 495
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xMlkEBq9wNI

Есра - папараците я гонят, а тя много спортна.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 12:59 от mariana51

# 496
Днес си говоря с моя позната, която уж гледа филма. Споделям радостните слухчета от gery_dobreva. И тя пита - ама какви са тези плетени цветенца!?  Shocked #Crazy  Joy Ей така се чувствам като чета някои "размисли и страсти".
Мац, може бе, ама да е гледала през 10 епизода.  Crazy  Laughing Laughing

Поне се разминахме с цветенцата!  Слава богу не тръгна да ми разяснява издълбоко неща, които аз изгледалата го 77 пъти не съм видяла, не съм разбрала и др. от тоя сорт.

# 497
Колко много сте изписали за седмица. Довечера ще се помъча да изчета постовете. Започна ли новия сезон? Ще чакаме преводи.

# 498
Днес си говоря с моя позната, която уж гледа филма. Споделям радостните слухчета от gery_dobreva. И тя пита - ама какви са тези плетени цветенца!?  Shocked #Crazy  Joy Ей така се чувствам като чета някои "размисли и страсти".
Мац, може бе, ама да е гледала през 10 епизода.  Crazy  Laughing Laughing
Поне се разминахме с цветенцата!  Слава богу не тръгна да ми разяснява издълбоко неща, които аз изгледалата го 77 пъти не съм видяла, не съм разбрала и др. от тоя сорт.
и аз имам една такава дет ми обеснява, че Фтмето нищо не струва пред Любов и Наказание и не било толкова трагично.  Crazy

# 499
Днес си говоря с моя позната, която уж гледа филма. Споделям радостните слухчета от gery_dobreva. И тя пита - ама какви са тези плетени цветенца!?  Shocked #Crazy  Joy Ей така се чувствам като чета някои "размисли и страсти".
Мац, може бе, ама да е гледала през 10 епизода.  Crazy  Laughing Laughing
Поне се разминахме с цветенцата!  Слава богу не тръгна да ми разяснява издълбоко неща, които аз изгледалата го 77 пъти не съм видяла, не съм разбрала и др. от тоя сорт.
и аз имам една такава дет ми обеснява, че Фтмето нищо не струва пред Любов и Наказание и не било толкова трагично.  Crazy

Абсолютно! Като не харесваш за чий го гледаш?!

# 500
Или как второстепенните са по-интересни, по-дълбоки! #Crazy Защо по дяволите се казват "второстепенни"?!  newsm78 Кой, кой да ти каже?  Joy

# 501

Големи сте сладури днес ..!? Много хубава метла сте яхнали - на хумора ..!?   Joy Joy Joy, Знам аз , когато имам много работа тогава става весело във форума...!?  ooooh! #2gunfireОставете корейските учени , погледнете половинките си и кажете изследването вярно ли е , че да сме сигурни и за Керим..!?  От мен едно потвърждение - не съм забравила ръцете на бившия , а в последно време доста ги размахва пред мен - вчера туршии правихме  ..!?  Joy  Mr. Green Blush Blush Blush

Снимката с жирафа и зебрата е уникална !?  Mr. Green Joy Joy Joy

# 502

От мен едно потвърждение - не съм забравила ръцете на бившия , а в последно време доста ги размахва пред мен - вчера туршии правихме  ..!?  Joy  Mr. Green Blush Blush Blush

nelka123, ти ме утрепа!  #Crazy Защо се разведе, като ще правиш туршии с бившия?!  Joy Не съм забравила, че даже ходи и да му чистиш и готвиш!  Shocked Някои не го правят и за настоящите!  Joy Joy Joy

# 503
Хе-хе, страхотни слухчетата. Герчо, благодаря   bouquet

Много слухчета почнаха да излизат (не че ми е зле Wink), да не вземат да разкажат направо и някоя серия преди да е излъчена още Joy Отделно и резюметата на този сериал са написани много ясно и почти без догадки... Друго си е да те тресе любопитството до поредния четвъртък  Party Но да не си помислите, че се оплаквам Mr. Green

# 504
# 505
# 506
# 507

Берен - кукла, Фатмето - душица...

# 508
Момичета,днес имам особено радостен повод да почерпя-спечелих един конкурс и от утре съм на нова работа HugИсках да ви споделя,че сбъднах мечтата си.Да пием за здравето на всички ни!

# 509

Общи условия

Активация на акаунт