Деца, преждевременно родени, но със сила надарени - 2

• 41 344
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
От доста време само ви чета, нещо не ми се пише. Но като прочетох Дани не мога да се стърпя.
Дани, в никакъв случай заради някакъв Телк не се хващай на това хоро.
Аз що нерви потроших от Юни месец насам, не е истина. И то за да оборя един "документ", в който имаше психологическа оценка на Вики - невярна (копирана от документ с дата около година назад, като и там проблема му бе силно преувеличен според мен за да му отпуснат ресурсен учител). Един път напишат ли нещо за Вероника (на база кратко наблюдение), после няма оправия.
Работете си със специалистите и толкова.
Бързо оздравяване на болничките! И ние бяхме в кюпа (нас с таткото яко ни събори, Вики се размина за отрицателно време с хомеопатията).
annie13, аз не мога да помогна с инфо за прощъпулник. Така и не направих (от много мислене как точно да го направя  Embarassed).
laurentin, преди време гледах някъде съвсем мънички обувки, но не помня къде точно - в Хиполенд, в Джъмбо или Deichmann.
Хеликаза, стискам палци на Ния!

# 166
  • София
Дани  Hug

На мен за логопеда ми рекоха в прав текст да си го водя където си искам, в градината щяло да има в трета или 4та група, 5г нагоре.
За говоренето Алекс започна да се отпуска все повече. Но като го питам за градината отговаря само с "да" или "не". Т.е. въпросите ми трябва да са насочени.

Днес цял ден му давам инфлуцид.

annie13, аз направих прощъпулник, кръщене и имен ден в един ден. 
Питката не сме я търкаляли, защото беше тънка и щеше да се начупи. Тук http://onehalf.snimka.bg/family/kr-shtene.416185.all има снимки, има и снимка на питката.
Алекс в началото ме хвана за пръста и тръгна към предметите, пусна се може би за последните две-три крачки.

# 167
Така и не направихме прощъпулник...

Дани, не съм те чакала...много Laughing Като не видях Вероничка при Милена - разбрах, че няма да дойдете.
Не се ядосвай за телка Hug

Тани, абе няма ли  да се възползваме от неимането на деца в някакъв отрязък от време, може да обядваме на спокойствие някъде Laughing

Днес търсих Ескимо и пак е изчезнало #Cussing out Ядосах се и поръчах  огромна бутилка някакви други омеги, докато дойдат нищо няма да му давам..

# 168
Мами, благодаря за инфото, къде да търся обувки.  Ще чакам съпругът да се освободи и пътувам за София.
Крачето и е 10,5 см. Намерихме малки буйки на Колев, които стават на дължина, но проблема е, че петата и глезена са  много тънички и изпадат.  Но по-добре обувки за да ходи на вън.

# 169
  • в белята
Относно нашата прощъпулка - не сме търкаляли питката ,а върху нея наредихме наречените предмети.Оставихме го на няколко крачки от нея и около пет минути го подканяхме да иде при питката ( ами рекламите по телевизора бяха по-интересни  Joy).Като си избра предметите,две деца разчупиха питката над главата му,баба му върза крачетата с червен конец ,който после сестра ми скъса ,грабна малчо и заедно с него и едно парче питка тича до външната врата и обратно ( е това би трябвало да се прави от дете ,ама гостенчетата бяха малки и щяха да го изпуснат навярно).После давахме на всеки гост по парче с мед и всеки трябваше да тича до външата врата и обратно. На прощъпулката бяха поканени само майки и деца.

# 170
  • София
Ан, питката ти е страхотна! По традиция нали майката трябва да я меси, ама аз съм много далеч от идеала за домакиня и кулинарка  Embarassed, та свеки ще трябва да помогне.
Терпсихора (я да си върнеш най-стария ник  Mr. Green), за първи път чувам за традицията с връзването на крачетата и тичането до външната врата.
Ние ще го правим в клуб, че вкъщи няма повече от 2 метра по права линия. Поканили сме и няколко дечица. Доколкото четох, питката се раздавала на проходили деца. Дано само не се уплаши от непознатата обстановка и многото хора.

# 171
  • София
annie13, прощъпулника го решихме в последния момент. Бяхме решили да кръщаваме на морето, в Бургас. Стъпвайки на бургаска земя Алекс проходи, рано сутринта на бургаската гара.
Това http://www.youtube.com/watch?v=STfRCENovmQ е от сутринта, а вече по-уверен, няколко часа по-късно - http://www.youtube.com/watch?v=Lw7vQVBPL-Q
И решихме с кръстницата, че и прощъпулник ще има. На Дияна така и не направихме преди години.
Та кръстницата е поръчала питката, готова беше, и тя не умее да меси Simple Smile Но пък колко вкусна беше... Simple Smile

За връзване на крачета и аз не знам, но за тичане знам Simple Smile По пътя Бургас - Черноморец се отбихме в едно село да се видим с една приятелка, не че не се виждахме в квартала в София де Simple Smile Та тя рече "ще тичам" и тичахме Simple Smile

Орелия, навиваш ме Simple Smile То на мен малко ми трябва  Mr. Green
Алекс мисля да ходи в понеделник. Ще му давам хомеопатия сега. Днес няма секрети.

# 172
  • Варна
Airborne, имам 2 опаковки неразпечатали Ескимо кидс със срок на годност 09.2012г. Преди време бях се запасила, че нали често изчезва, но на Вики нещо не му понесе и минахме на обикновено рибено масло.
Идеята ми е ако искаш, ще ти ги дам.
Преди време бяхте писали за височината на дечицата. Вики не е най-високия в групата, но е сред високите. Вчера бяхме на мерки и теглилки при личната. 20кг и 119см е младежа.

# 173
  • София
Вики, като гледам разните таблици на СЗО юнака е повече от идеален. Браво на момчето Simple Smile

Аз давам Ескимо на Алекс, но не видях по-особен ефект. Аз може би на каката трябва да давам.

# 174
Viki_76 много ти благодаря, ще проверя кога ще дойде моя бидон с рибено масло и ще ти пиша в понеделник Hug Защо не му е понесло на Вики?! Перфектни са му мерките, голямо момче Heart Eyes
 И какво значи обикновено - червените перлички ли?

Аз вчера взех някакви гумени глупости с омега, холин и витамини на Супрадин, но Стефан не ще да ги дъвче. Разбира се, ако беше горчиляка Изопринозин с удоволствие щеше да го схруска Confused

# 175
  • София
Орелия, трябва да ми кажеш какво си взела. Аз имам за довършване един Мултисаностол, после ще мисля какво да взема.
Поръчвала ли си коластра или зелена енергия? Има доста добри отзиви за тях.

Ние реанимираме. Дияна кара ролери навън до преди малко. С Джони пак се запалихме по играта Фрагория, та играем Simple Smile

# 176
Ей това
Преди малко му нарязах една "рибка" на 4 части Tired
Не съм давала коластра и зелена енергия, ще помисля и за тях.

# 177
  • София
Орелия, мога да пробвам. Аз се замислям за коластрата и накрая ще взема да поръчам.
Мислех да излезем малко, ама всички взеха, че заспаха Simple Smile

# 178
  • Варна
Защо не му е понесло на Вики?!

Правеше спазми като го давах - явно някоя от съставките го е "дразнела".
Затова след определен период пробвах най-обикновените червени перлички. Е, оказа се, че дозата, която пише на опаковката не е за продължителна употреба. Трябвало да се дават 10 дни така, после 20 дни почивка. Но като цяло на Вики му се отрази много добре. Мисля в началото на зимата да му дам пак. Ще се консултирам с хомеопата ни. Хелче, ти даваш ли такива добавки?
Дани, как си днес?

# 179
  • София
Здравейте!
Искам да ви попитам къде мога да отпратя един призив за помощ за моя приятелка?
МОЛЯ ВИ ЕДНА МЛАДА МАЙКА С БЕБЕ НА НЯКОЛКО ДНИ СЕ НУЖДАЕ ОТ КРЪВ - НУЛЕВА ОТРИЦАТЕЛНА ("0-") ДРУГА КРЪВНА ГРУПА НЕ ВЪРШИ РАБОТА!!!КРЪВОДАРИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СА ОТ СОФИЯ!!!КРЪВТА СЕ ДАРЯВА В ЦЕНТРАЛНА КРЪВНА БАНКА, КОЯТО СЕ НАМИРА ЗАД ХОТЕЛ ПРИНЦЕС - ТРЯБВА ДА СЕ КАЖАТ ТРИТЕ МИ ИМЕНА - ДЕЯНА ВЛАДИМИРОВА ГЕОРГИЕВА И ЧЕ СЕ НАМИРАМ В НЕФРОЛОГИЯТА В АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА!!!ЗА ВРЪЗКА МОЛЯ ЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОН 0888434616!!!БЛАГОДАРЯ!!!..
това е момичето:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000325017764

Общи условия

Активация на акаунт