Гримиране - техники, съвети, идеи - 3

• 73 258
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
buttinsky, РумиК е показала снимка на четката, много марки имат такава. Препоръчвам я защото е много универсална, става за попълване на вежди, за гел очна линия, прецизна работа със сенки...

RAL77 В такъв случай пропускай и базата, няма нужда от нея. Сухи тренировки му е майката, ще се усъвършенстваш!

I see you харесвам серума на Мавала за мигли.

Seti Beti Паднал клепач, важи всичко, казано до тук за този тип. + долните клипчета за паднал клепач:

http://www.youtube.com/watch?v=ehbBKsFMntg
http://www.youtube.com/watch?v=ndMoS4_j63U&feature=related
по-тежък опушен:
http://www.youtube.com/watch?v=JbrGHF52YSg

Рокси, malka_mravka - клипче за потънали очи.
http://www.youtube.com/watch?v=i-GEUcfhlSA&feature=mfu_in_order&list=UL

Jinx най-прецизната очна линия е тази, с която ръката ти е най-прецизна  Laughing Със всяка може да се направи перфектна линия, въпроса е че на някой хора гела им е по-удобна зза работа консистенция, за други -течната, за трети - прахообразна! Същото важи и за четките - на мен лично скосената ми е по-удобна от тип писец, но за други хора е обратното. Никой не може да ти каже какво ще ти е удобно на теб, трябва да пробваш сама.

# 646
MissNellie много уважавам мнението ти и моля и на мен да дадеш съвет-очите ми са с изразени торбички, какъв е начина да се прикрият поне малко и изобщо какъв грим е подходящ.Иначе очите ми са сравнително големи и не е паднал клепача според мен.Извинявам се , но не намирам подходяща снимка, но основно те моля за съвети при наличие на торбички как се процедира.Мерси много.

# 647
potrebitel22, снимката най - вероятно е от блог, но на мен ми я прати една приятелка, затова нямам идея.
MissNellie, да, наистина. Пък, ако си с 2 леви ръце, както мен, с никаква няма да се справиш  Joy Дано с практиката задобрея Laughing При мен винаги става прекалено дебела... като кривна някъде и после повтарям и то става...  #2gunfire

# 648
  • в 1001-та нощ
от както ползвам гел очна линия се родих  Party в комплект беше скосена четка, но с доста твърд и сбит косъм, не драска на клепача, но не се огъва и линията е изключително прецизна

имам две други скосени четки за сенки (ползвам и за вежди), но техните косми са по-меки и се огъват, не мисля, че с тях ще правя очната линия толкова прецизна (аз с малък опит  Peace ), може би за по-тренирана ръка - твърдостта на снопчето косми не е проблем  Peace

# 649
  • в.преслав
Да кажа,че гел очната линия на Ейвън е пълна боза.Първо не е черна,а седи сиво и второ изобщо не е наситен цвета.Иначе скосената четката сякаш е ок.С твърд косъм е,не драска....Няма сега на кого и да я подаря. Mr. Green

# 650
Аз пък си бях взела някаква четка за очна линия на Ebelin, но тя няма нищо общо със скосената четка, която показа RumiK. И наистина не е удобно да се борави с нея. Много дебело се получава и непрецизно, колкото и дефектът примерно да е в мойта ръчица Mr. Green

# 651
Да кажа,че гел очната линия на Ейвън е пълна боза.Първо не е черна,а седи сиво и второ изобщо не е наситен цвета.Иначе скосената четката сякаш е ок.С твърд косъм е,не драска....Няма сега на кого и да я подаря. Mr. Green

И аз четох лоши отзиви за нея почужди блогове и за това я пропуснах  Sunglasses Четката май не е лоша.
Аз имам скосена четка на Екотуулс. Но май наистина, както каза Алена, е по-удобно когато четката е с по-твърди косми. Така, че тази на я ползвам за сенки. Но ис купих четката за очна линия на Катрис и мн ми харесва  Peace Тя от еднат страна е скосена и е по-твърда, а от другата страна е с "пречупената" четка.
Мног ми допада гел очната линия и откакто се сдобих с няколко цвята бурканчета, друга не купувам  Peace

# 652
Здравейте, какви съвети ще ми дадете на мен  Blush   Слагам само спирала и черен молив  Simple Smile  

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 11:49 от ЧерЕн_ШокоЛад

# 653
ЧерЕн_ШокоЛад, на мен не ми се отварят снимките, но аз съм и на работа и тук ни е ограничен достъпа, може и затова да е.

# 654
  • В полите на Пирин планина
Отварят се без проблем снимките  Peace

ЧерЕн_ШокоЛад имаш хубави и големи очи, доколкото мога да преценя за второто  Mr. Green
На кафяви очи чудесно стоят сенки в лилавата гама, също зелени, но в по-маслено зелените тонове, а не биещите на синьо. Моите очи също са кафяви и в поседно време се харесвам и в комбинация със сиво+виолетово или сиво+нюд.

Аз очна линия не ползвам, но Silicone Eyeliner на Импала е много наситен и стои подобно на очна линия. Много го харесвам.

# 655
Lady Brinne    bouquet ще разгледам лилавите тонове  Peace  ако може и съвет как да ги нанасям  Embarassed 
надявам се така да се виждат  Simple Smile

# 656
Ох..много харесвам тъмнокафеви очи  Heart Eyes
Черен Шоколад, красива си, момиче  Hug

Аз явно имам някакъв напредък с грима покрай съветите ви в темата и липчетата. Щом майка ми за пореден път ми прави комплимент за грима, а тя първо, че много набито око има за тези неща и второ, много често ме критикува като прекаля да речем със сенките Laughing

# 657
# 658
  • в 1001-та нощ

да, някакъв графитено сив цвят е, но има хора - такава си искат, аз планирам да си взема черна и да действам с нея  Heart Eyes

сега си поръчах цвят plum, надявам се да пусант и черна, но сигурно ще взема на МАС, ако има  Heart Eyes

# 659
Аз все забравям да споделя едно мое "откритие"  Laughing Видях на няколко места в клипчета, че момичетата си слагат балсам за устни под червилото. Все си мислех, че това ще направи червилото по-нетрайно и ще "размаже" цвета. Но сега покрай студовете, много ми се изсушават устните, дори с хидратиращо червило и реших да пробвам варианта с бласама. Получи се страхотно  Peace Червилото нито е нетрайно, нито му се промени цвета. А усещането на устните е страхотно  Grinning Освен това и изглеждат страхотно - по-пълни и "сочни", много секси  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт