Отговори
# 615
  • София
Добро утро Laughing
Аз както вчера си седях и се чудех от къде да си почна работата, реших да ходя да си подам документите по програмата Аз мога повече и сега чакам да видя дали ще ме удобрят, за да уча италиански Mr. Green
Сникърс, а мислила ли си за варианта, че може плацентата вече да е остаряла, да намаляват околплодните води, да има опция бебето да почне да страда, не пита ли лекаря защо ти го спира така рязко и каква му е целта, да му обясниш притесненията си...Всъщност гинипрала действа с натрупване и затова и не спира действието си веднага, т.е. като го спреш сега няма да имаш промяна в състоянието си поне седмица, което значи, че вече ще си в 37ма седмица, което си е абсолютно доносено бебе Heart Eyes Мой съвет е да обсъдиш с лекаря си какви са му мотивите да го спре и теб кое те притеснява, защото все пак форума не е чак толкова компетентен и общовалиден източник по всички въпроси Wink
Аз като спрях гинипрала усетих засилване на контракциите, но за сега се справям с магнезий, нош па и папаверин. Но така или иначе аз съм 3 седмици след тебе и съм предупредена, че може да се наложи да го пия още седмица, ако нещата станат неудържими Sad
Вили, радвам се на добрите новини около бебчо, дано да се оправи бързо, а Коледи тепърва ще има, гледай по-ведро и се радвай на подобряването на детенце. И недей да си втълпяваш, че ако се беше натъпкала с лекарства щеше да го износиш, приемът на медикаменти не винаги е гаранция, а понякога прекаленото пиене на лекарства повече вреди, отколкото помага Peace
Ама дето казва Искрето, много пишете, сега като се погрижа за прехраната на домочадието ще взема да събера прекрсните предложения за заглавие и да ви пусна анкетка, че току виж  до довечера ми се наложила да спретна новата темичка Mr. Green
Приятна събота, момичета, на девойките от острова - радвайте се на пркрасното време и за нас и до после  bouquet

# 616
  • Добрич
Добро утро!

Бубче,плацентата и околоплодните са добре,в сряда ги гледахме на последната фм. Док каза че матката трябва да прави контракции в този период,затова да го спра. Но малко резервирано подхождам към мненията му,мисля че с друга идея го казва.

Ще го спра,но след няколко дни мисля. Имам 2 блистера още,няма да купувам повече.

# 617
  • на Дъждовен остров
Добро утро (ден от мен).  Днес е събота и явно по малко ще се пише в темата.  Така ще успея да наваксам пропуснатото.

# 618
Здравейте и от мен Simple Smile
Барабар, браво на твоя малък юнак! Да продължава в същия дух Simple Smile
Вили, браво и на твоя бебчо и не се натъжавай толкова, че мъжа ти няма да е с вас на Коледа. Важното е, че ще си с рожбата си, а мъжа ти е жив и здрав и ви обича. Ние с моя господин в началото на връзката ни, а и не чак толкова в началото, се виждахме супер рядко, защото сме от различни градове и учехме в съвсем др. гр. Беше добре ако в месеца се видим 2 пъти за по няколко дни или седмица и така в продължение на почти 2 години. Много хора ни се чудеха на връзката и мислеха, че това между нас няма да го бъде, ама ето, че нещата се подредиха и вече втора година си живеем заедно. Зная, че моята история няма да те успокои, ама все пак става въпрос за малко време, после ще сте си пак двамата, пардон - тримата Simple Smile
Сникърс, каквото и да решиш, какво и да стане ти стискам палци нещата да се развият възможно най-добре Simple Smile
На мен с тоя ремонт ми се разгони фамилията просто... един ден едно се решава, другия ден друго, а на третия ден се връщаме в изходна позиция... Направо вече нерви не ми останаха. Уж бяхме на края, а тооо.... #Crazy
Идеи от мен за заглавие: В коремчето на мама вече място няма, но до НОЕМВРИ ще си стоя вътре аз!
НОЕМВРИЙСКИ бебчо се бушува, тясно му е вече да лудува.

# 619
цветка много е готин шкафа.И моя позната има същия и е много доволна от него и както казва Катето-без да е мръднал! Peace
Бубче така като гледам май няма много нужда да бързаш,че нещо събота и неделя ще се окажат доста мързеливи дни и записане! Joy
Жълтурче пести си нервите,мила,че определено ще ти трябват.А нали беше споменала,че му се вижда края на ремонта....или има промяна в плана?
Мен ме е налегнала една яка треска по сладкото,та чак немога да се спра ooooh! ...вие как сте със сладко,солено,кисело?

# 620
  • София
Роситке, ядем ги в килограми   Laughing, . ям и сладко и солено, че и кисело..... , само, че ние не претичваме толкова често до магазина като вас  Mr. Green - всъщност ти си си добре - поне изразсходваш малко килокалории, а аз с това лежане на дивата и мушкане само става 100 кила  ooooh!

# 621
  • на Дъждовен остров
Слако, солено, кисело, лютивичко след това повтаряме.  А до магазините в петък вечер или събота, веднъж в седмицата.  Пълним багажника и после се чудим как да поберем всичко в хладилника  Grinning 

# 622
Роси, вижда му се края, ама 100 пъти се променят едни решения  ooooh!  А пък и всеки, който дойде у нас се чуди какъв причудлив акъл да даде и вечеееееее.....  #2gunfire
А за сладко не думай, че се побърквам  Crazy  и соленичко си хапвам, ама киселото го избягвам, че после едни киселини ми се образуват стра'Отни  Tired

# 623
Здравейте,коремчета!
Включвам се за бързо само,че ми хрумна предложение за заглавие-НОЕМВРИйче сладко в мен бушува,че ще гушне мама скоро се вълнува!
Сега отивам да празнуваме рождения ден на племеника,т.е да си хапна подобаващо Wink
Спокойна вечер  bouquet

# 624
  • Горна Оряховица
Ето едно предложение и от мен: До ноември почти не остана,  бебчо да се гушка в мама.

# 625
Катюшке то една разходка иизразходване на калории да не ти говоря...да 2 крачки от нас е магазина! Joy
Теди,ако нямате място във вашия хладилник в нашия има...не се притеснявай! Hug
Жълтурче то такива "професори" винаги се намират,номера е да не ги оставяте да ви се бъркат в плановете! Naughty

Желая ви много спокойна и лека вечер,а аз се отправям към хладилника! Joy

# 626
  • на Дъждовен остров
...
Теди,ако нямате място във вашия хладилник в нашия има...не се притеснявай! Hug....]
Роска, само не нападай АНТИДЕПРЕСИРАЩИЯ шкаф, че с тази любов км сладкото май най добре да го скрия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 627
И аз само да се включа с предложение за темичка

До Ноември много не остана ,скоро ще посрещнем наш'та радост най голяма

# 628
Здравейте всички бъдещи мами,аз се включвам малко късно и не знам много за форумите,но се надявам с ваша помощ да влезна в час Simple Smile и аз чакам бебче през ноември и ще ми е приятно да се включа в темите.

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 00:37 от mirkkata

# 629
Теди повярвай ми първо този шкаф ще бъде нападнат,точно сега когатоме е подгонил неистов копнеж за СЛАДКО! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
mirkkata добре дошла сред нас!  bouquet
Аз из тези дни се зачудих до колко са ефективни тези възглавнички против колики,някой ползвал ли ги е и мисли ли да ползва? newsm78
Имам в предвид ето такава! http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6822&cat=50

Общи условия

Активация на акаунт