Отговори
# 630
Добро утро,момичета  Laughing мене сън не ме лови и винаги по ей това време на денонощието съм  1countingsheep  Rolling Eyes ,а и нали и нашия тати постоянно пътува и съм сама сега  и няма кой да ме гушне , за да заспа спокойно  smile3524

Теди повярвай ми първо този шкаф ще бъде нападнат,точно сега когатоме е подгонил неистов копнеж за СЛАДКО! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
mirkkata добре дошла сред нас!  bouquet
Аз из тези дни се зачудих до колко са ефективни тези възглавнички против колики,някой ползвал ли ги е и мисли ли да ползва? newsm78
Имам в предвид ето такава! http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6822&cat=50

роси,за тези възглавнички и аз се чудех дали имат ефект  newsm78 за сега не мисля да пробвам ... но по принцип тя нали затопля,когато се сложи на коремчето и може би облекчава до някаква степен ..не съм сигурна и аз  Wink

# 631
  • на Дъждовен остров
Теди повярвай ми първо този шкаф ще бъде нападнат,точно сега когатоме е подгонил неистов копнеж за СЛАДКО! Mr. Green Mr. Green Mr. Green..

След такова изявление по националанта телевизия в ефир, отивам да слагам катинар на АНТИДЕПРЕСИРАЩИЯ шкаф. Освен това как налиташ на сладко, нали чакаме младеж от теб?  Майките  на бебета момченца не налитали на сладкото, а на соленото.  Да не ми цъфнеш тази седмица след скана с новина  Crazy
За възглавница не нзма още, нямаме място за нищо вече.  Даж еи коридора барикадирахме  Mr. Green

# 632
  • София
...... Освен това как налиташ на сладко, нали чакаме младеж от теб?  Майките  на бебета момченца не налитали на сладкото, а на соленото.  Да не ми цъфнеш тази седмица след скана с новина  Crazy

Тая работа не е много сигурна. С Нина не близнах сладко,  а сега ела ме виж.....

# 633
  • на Дъждовен остров
...

Тая работа не е много сигурна. С Нина не близнах сладко,  а сега ела ме виж.....

Аз се чудя защо толква беден асортимента в магазините от към сладко, а то кой бил виновника. Мислех само от Роската да се пазя, а то имало и друг сладко-нападател.  Thinking

# 634
  • София
Добто утро,
Айде почвйте да тренирате за 23.10 с гласуването Mr. Green
Ние отиваме да гледаме Смърфовете, че докато се наканим ще го свалят от екран Whistling

# 635
  • Горна Оряховица
Да и аз не вярвам на това. Толкова сладко ям Embarassed, а видеозона показа момче.

# 636
  • на Дъждовен остров
[...
Айде почвйте да тренирате за 23.10 с гласуването Mr. Green
..

Аз даже не знам ще имаме ли право да гласуваме от тук. 
Относно сладките неща записвам за още един потенциален сладко- отмъквач.  ДО тук сте 3.

# 637
Добро утро коремчета,
днес се по успах май ... ма така ми се спи пък и е неделя   Laughing
Бубче, аз ГЛАСУВАХ! Оттренирах вота  Joy
Аз пък не налитам на сладко, но и никога не съм налитала. Е хапвам си, но чак толкова ...
На нас вчера за първи път ни записваха тоновете. Не остана Ей! Май няма какво друго да ви пиша, хайде лека неделя, починете си и без болежки моля  Party

# 638
Добро утро момичета Hug (то май е добър ден, но аз станах преди 5 мин. и за мен си е утро Grinning )

Момичета да ви кажа, че по въпроса за сладкото и соленото и аз не вярвам. Всеки път при мен видеозона показва момче, а аз само за шоколад мисля Joy

Да ви се оплача, че тия моите уши не минават и май ще се наложи утре пак да посетя доктора Sad Поне не ме болят вече, но и това пукане в дясното ухо е доста неприятно.
mirkkata добре дошла и леко бременеене, че то май малко ни остана   bouquet

# 639
rosit@ аз още не съм си взела такава възглавничка,понеже изчаквам да видя как ще сме с коликите.Ако малката шушулка види зор,обаче,непременно ще си взема.Племеницата ми имаше мн колики и само сешоара помагаше.Откакто им подариха такава възглавничка се успокояваше по-лесно,а и се заиграваше с нея.Моето мнение е,че помагат.
Като прочетох за сладкото се сетих,че снощи оставих един шоколад в хладилника и вече го чувам как ме вика  Twisted Evil
вижте на какво попаднах- http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article%3Bid%3D4473  #2gunfire

# 640
Здравейте момичета Simple Smile
Аз да се запиша само Simple Smile

# 641
  • Там, където мечтите се сбъдват
Ох, не ми говорете за сладко, че от вчера у нас има половин килограм белгийски трюфели и полагам неимоверни усилия да ги подминавам Grinning

# 642
Ееее, ама как така имате сладко у вас и спите спокойно не  ми е ясно  newsm78   Аз като има нещо сладко трябва да го изям веднага, иначе не съм спокойна...а пък като няма нищо - тичам до магазина. По принцип съм сладко унищожител, ама сега като че ли съм станала по-голям такъв, че само сладки неща са ми в главата Rolling Eyes  Иии тъй като стана на въпрос отивам до магазина, че са донесли нови десертчета и трябва да ги пробвам  newsm22
Айде, добре дошли на новите мами и леко бременеене макар и почти на финала  Simple Smile

# 643
  • на Дъждовен остров
Ох, не ми говорете за сладко, че от вчера у нас има половин килограм белгийски трюфели и полагам неимоверни усилия да ги подминавам Grinning
Подминаване на белгийски трюфели е не само огромна безотговорност, но и грехота. СРамоТа.

# 644
  • Пловдив
хоп , да се запиша и аз....тя вече темата свърши  , а аз сега се сещам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт