Отговори
# 600
  • Добрич
barabar браво на малкия Филип,все така да наддава.

Вили както ти е писала и Фио понякога се случва така. Знам че е тъжно. Ние с 4годишна връзка веднъж сме празнували Коледа заедно и тази година за първи път рождения ми ден заедно. Няма да ти е по-леко,но знай че не си сама. Тия дни обсъждахме дали ще сме заедно  на Коледа и ние.

Нашия тати да вземе да купи от Кауфланд лятна количка на 75% намаление, т.е. за 15 лв. Изявил желание да пазарува за бебето,

Извинявай Алфеа,но много ми стана смешно  Joy някои татковци и идея си нямат какво се случва.
Може да я запазите за по-следващ етап да я ползвате,щом сега не е подходяща.

# 601
Обичайте се и се радвайте един на друг сега, когато сте заедно, пък и какво е една Коледа на фона на цялото прекрасно бъдеще, което ви предстои. А и няма да си сама, съвсем скоро малкото ти съкровище ще е при теб и всъщност точно за светлия празник ще гушкаш най-важната частица от твоя мъж  Hug Heart Eyes

След всичко казано и направено от него тези дни, не съм толкова убедена за това прекрасно бъдеще... Но наистина - поне дотогава ще съм си прибрала бебето от болницата и тогава никой и нищо няма да ме интересува! Каквото повикало - такова се обадило...
Знам, че е детинско - една Коледа, какво толкова... Но миналите празници не бяхме заедно и... просто ми се искаше... а за капак и дните, в които отсъства попада и рождения ми ден... Аз вече си бях намислила какво да му приготвя, как да го изненадам.... И не ме е яд, че ще пътува, яд ме е че можеше да ги избегне всичките тези неща и да си е вкъщи... ама.. не слуша!
Ох, съжалявам, че ви натоварвам с моите неща! Просто нямаше с кой да споделя, ако кажа на майка ми, както се обичат със зетя.... И така...

fio, развесели ме с това тяхното хълцане! Grinning

barabar, как ти завиждам, че си го докосналаааа! Sad Аз вчера като си тръгвах и малкият се прегърна самичък с ръчички... толкова ми стана мъчно, че няма кой да го гушне... Чакам с нетърпение момента, в който някой ще каже "хайде, гушни го!"... Вчера си поревах едно хубаво, къде за проблемите с таткото, къде заради фъстъчко ии днес май съм по-добре... ще ми идват гости, та поне ще се разсея...

Пак се извинявам за мрънкащия, ревлив пост! Вие, миличките си имате достатъчно болежки, та аз за какво ви говоря.. но поне си излях мъката...
Хубав ден на всички! Simple Smile

# 602
  • гр. Стара Загора
Добро утро и от мен... много пишете напоследък...

искаше ми се да споделя, колко ми е тежко, че от 10-на дни виждам мъжууу само за по 30-тина мин/или поне на мен толкова ми се струват/... ама като прочетох на другите колко им се налага да отсъстват мъжете им... няма смисъл... ще съм като някоя лигла... а и така ми се иска да е до мен вечер, когато се събудя след поредния кошмар Sad но уви... съдба...
вчера хубаво ходихме на обяд с мъжууу... ама след 5 мин. возене с кола и след 10 метрово ходене... се появи болката - все едно със шиш ме ръчка нещу отдолу във влагалището... незнам какво е това... бегла мисъл премина през съзнанието ми, че може би е разкритие... но мисля позитивно и чакам понеделник да ида при лекарката си Simple Smile
от утре ме водят вече, че съм в 9-я месец... въпреки че мисля, че малко по-късно забременях... все пак татитууу отсъстваше тогава цяла седмица и чак на 04.02 се видяхме за първи път... ама така е като не помня датата на последната си менструация... а според доки... бебу си е точно на седмиците... не мога да ги разбера и техните изчисления...
лек и прохладен ден на всички подскачащи тумбачета Simple Smile

# 603
Барабар, браво на твоя малък герой. Колко грамчета трябва да наддаде още?

ВилиHug стискам палци да се наредят нещата при вас. Със сигурност е трудно, но се постарай да не се товариш сега с негативни емоции. Мисли повече за малкото човече, то има нужда от твоята положителна енергия и после като си дойде вкъщи при теб ще има нужда от една спокойна и позитивна майка  Hug Hug Hug

Май само за близначките нямаме никакво инфо? Много ги мисля, дано всичко е наред с тях и дано Сисинка намери малко временце да ни драсне два реда  Praynig

# 604
Леле отдавна не бях влизала и много неща съм изпуснала!

Аз също стискам палци на всичките ни късметчета да наддават бързо и да са мнооого здрави! Дано скоро да можете всички да се приберат в къщи при своите мами!!!

Вили, кураж мила! Ще дойдат и хубавите и весели дни когато всички ще сте заедно! Понякога се случва да се насъберат все негативни неща накуп, но след тях винаги идват хубавите! Ето скоро ще гушкаш своето бебче!

А сега и аз да ви се похваля. Моят бебко е станал 2100г.   Heart Eyes

Пожелавам на всички ви слънчев и прекрасен ден!

# 605
  • Варна
Аз имам много да наваксвам с четенето, но засега ще се включа с предложение за заглавие на следващата темичка: "Много мина, мъничко остана, през Ноември ще се срещна с тебе, мамо"  bouquet

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 14:40 от minch

# 606
Здравйте мами,
най-накрая и аз да мога да се похваля че моята лекарка ме погледна на нормален ехограф, а не допотопен и да измери бебето. Пак не разбрах много , но  и това ми стига. От юни месец не знаех нищо за него. Но сега го измери 2500г, пак големи вървим, макар че като сравнявам с изследванията ми с баткото това ще е по-малко бебе.
Ако успея да отида утре на училището на хип ще се видим там, но зависи дали свеки ще гледа детето.

# 607
  • Добрич
Днес бях на ЖК и таткото с мен. Доктора каза да спирам с гинипрала,и като излизязохме коментирах че още няма да го спирам,щото като се спре и много често до няколко дни се ражда. И като почнахме една разправия-защо ходя на доктор,щом си решавам сама,защо съм се записала на жк,щом се консултирам с форума за всичко и т.н.
Не искам да го спирам,че бебчето е малко още за да се роди,какво да правя?

# 608
Днес бях на ЖК и таткото с мен. Доктора каза да спирам с гинипрала,и като излизязохме коментирах че още няма да го спирам,щото като се спре и много често до няколко дни се ражда. И като почнахме една разправия-защо ходя на доктор,щом си решавам сама,защо съм се записала на жк,щом се консултирам с форума за всичко и т.н.
Не искам да го спирам,че бебчето е малко още за да се роди,какво да правя?

Sneakers, най-добре си слушай лекаря. Ако пък искаш за твое успокоение иди и при друг за поне още едно мнение. Аз поне винаги така правя в подобни ситуации.

# 609
barabar много се радвам за хубавите новини за твоя бебчо,дано все по-добри стават! Hug
Sneakers и според мен е по-добре да си скушаш доктора.А и няма 100%-ва гаранция,че до няколко дни бебчо ще се роди,нали така или аз греша нещо? newsm78

# 610
  • Пловдив
Sneakers, аз мисля, че трябва да слушаш - вчера моята док от ЖК ми направи схема за намаляне на магнерича като доза - да не е изведнъж , та реших да слушам, ще приключа с хапчетата окоо 12.10 Simple Smile живот и здраве

# 611
  • Добрич
Ами няма гаранция,че ще родя до няколко дни,но аз съдя по форума и от опита на жени минали през това:

Цитат
Според мен е по-добре да не го спираш .Казвам го като препатила от спиране .
Също като теб не съм имала болезнени контракции , само втвърдяване .След като го  спрях , родих в 28 седмица .Не ти пожелавам да преминеш през това .

Цитат
Пия Гинипрал от края на 4 месец, а сега влизам в 9-ти. Контракциите ми намаляха почти веднага след като започнах да го приемам и малко след това почти изчезнаха. Пия го 3 х 1/2 , направих 1 опит да намаля дозата на 2 х 1/2 и 3 дни след това се озовах в болница /в края на  6 -ти месец/. В момента отново се опитвам да го намалявам-вече пети ден като на 3-тия отново ми се появиха болезнени контракции, които този път овладях с Папаверин и Но-шпа. Вече съм по спокойна, тъй като влизам в 9-ти месец. Съветът ми е да не спирате рязко  Гинипрала - особено след продължителен прием, тъй като много жени раждат няколко дни след спирането му.

А и също,че моя доктор ще отсъства 10 дни около термина ми,и още преди беше казал че ще опитаме по-рано да се роди бебето докато е тук. Та може с такава идея да ми казва да спра. Това второто е само предположение,но основателно все пак!

aneleto той каза веднага да го спра,от раз.
При положение че мога да си износя бебето,защо да рискувам?

Сори че ви занимавам с постове които не ви интересуват!

# 612
Sneakers, имайки предвид нещата, които ми се случиха, да ти кажа честно и аз бих продължила с лекарствата... ако имаше начин да си износя бебчето, щях да се натъпча с каквото трябва, само и само сега да не го гледам през стъкло... Не знам, може би не съм много обективна в случая... може би трябва да се консултираш и с друг лекар...

# 613
  • София
Ето ме и мен. Все   пай не можа да ми се размине настинката, минах си през гърлобол и хрема и се надявам утре вече да мога и да си събирам мислите. Междувременно си пуснах и изследвания и се оказа, че хемоглобина ми е паднал с 10-ина 1-ци за последния месец. Вече е 96 и май няма да мина без желязо- да се подготвя за кръвозагубата при раждане.

Сникърс, аз също съм "ЗА" 2-ро мнение. Мисля, че няма как да навреди.

Исках да ви попитам купували ли сте масички за повиване, шкафчета за дрешки..? Ние искахме бебчето да спи при нас в началото , а коато решим да го отделим да му обзаведем тогава стаичка според възрастта и нуждите. Но все пак без тези две неща не виждам как ще се мине. Харесах това: http://www.dibobg.com/products.html ( отдолу на страницата комбинирани шкафчета за повиване с чекмедженца).

# 614
  • София
Цвете, ние имаме такова - черешка. За повиване не ми беше много удобно, но до две годишна възраст й побираше изцяло гардероба ( а той беше огромен  Embarassed ). За съжаление сега каката не си го дава и дрешките на бебеонив са в големия гардероб. За 4 години яка употреба не е мръднал.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт