Примерна схема за захранване - 32

• 88 860
  • 789
  •   1
Отговори
# 750
Благодаря момичета тези дни малката проявява повече интерес Simple Smile

За плодовете има ли значение по кое време на деня ще  й предложа междинно или с кашата?
Ако е плодово пюре няма значение, ако е пресен плод се предлага между храненията.

# 751
  • София
Здравейте, Честита Нова Година - бъдете много здрави и щастливи!
Аз захраних на 4 месеца и 20 дни с оризова каша на Хип.
До сега съм дала картоф, морков, пащърнак, спанак, броколи и от днес тиква. Няколко пъти пюре от сварени круши, защото имаше запек. И между храненията веднъж сок от изцедени ябълка и морков - около 30-40 мл.
Всичко без тиквата му хареса.

# 752
Да попитам нещо: Ако даден продукт е подходящ за 8 месец, какво ще рече това,че може дасе дава след навършен 7ми или навършен 8ми месец?

# 753
Това означава, че се дава 8 -и навършен

# 754
8 навършени  Peace

# 755
Здравейте отново, имам няколко въпросчета, ще се радвам да отговорите  newsm78 Ще давам зелена чушка скоро - да я пека, после беля и пасирам с останалите зеленчуци  или на пара заедно с тях? Ако пека цяла чушка, после колко време да съхранявам в хладилника, все пак една чушка няма да е за 1-2 обяда. И друго, взех едно авокадо - пасирано в суров вид като банана ли да го давам? Купих брашно от елда, вие колко време ориентировъчно варите кашата и накисвате ли от предния ден?

# 756
Здравейте отново, имам няколко въпросчета, ще се радвам да отговорите  newsm78 Ще давам зелена чушка скоро - да я пека, после беля и пасирам с останалите зеленчуци  или на пара заедно с тях? Ако пека цяла чушка, после колко време да съхранявам в хладилника, все пак една чушка няма да е за 1-2 обяда. И друго, взех едно авокадо - пасирано в суров вид като банана ли да го давам? Купих брашно от елда, вие колко време ориентировъчно варите кашата и накисвате ли от предния ден?
Чушката пека добре на грил тигана и после на пара за 5-6 мин. Давам малко към другото пюре и остатъка от чушката изяждам!
Авокадо -сурово като банана давам!
Елда - пека предварително. Правя брашно! Накисвам предишния ден! Варя до готовност

# 757
Отрязвам малко зелена чушка, беля я и при останалите зеленчуци на пара.

# 758
Чушката на пара с останалите зеленчуци, после беля. Не съм оставяла за другия ден.
Авокадото сурово  Peace

# 759
Чушка не съм приготвяла отделно, но като бебета не бяха капризни моите деца Wink

Авокадо срязвах на две, махах костилката и давах с лъжичка. На малкия това му беше любимия десерт hahaha

# 760
Мда, то най-добре с останалите, че иначе голяма врътня, но се чудих дали ще може да се обели. Ще опитам така. Благодаря за отговорите, момичета   bouquet

# 761
Авокадото откога сурово? Чета 6 м, на друго място - 8, според Спок - на 1 година?  Rolling Eyes

# 762
# 763
И аз на 6м дадох авокадо, първа храна след оризовата каша беше за сина ми

# 764
От 6м. може авокадо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт