Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 092
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Ама тя не е ли в Холандия или там, откъдето си беше ! Еееее, ако е в Истанбул и остави детето, луда жена !!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 301
Все си мисля, че е негово и сега Екбер ще я зариби отново, ще и' помогне да стъпи на крака и ще изнудват Али........ правата на рождената майка..........

# 302
И още нещо за разсъждение...... сънят на Али - дали го сложиха само за да ни напомнят за чувствата му към Джемиле или наистина ще се случи нещо лошо с нея, много наблягаха на прегръдките и' с Осман !

# 303
Значи Мустафа е бебето на Каролин,затова Джемиле не се държи много топло към него.Ами тогава какво е станало с бебето на Джемиле явно успяла да го махне.

Или е абортирала след трагедията на сватбата newsm78

напълно е възможно.Сигурно в следващия епизод ще разберем какво е станало с нейното бебе.
 Докато Каролин разправяше на Екбер си мислех че е убила бебето си,но слава Богу че не го стори Praynig,горкото бебче
Ох,и аз така си помисилх,но после се сетих за коментарите от миналия епизод и се надявах да го е оставила на Джемиле.Шефът на Кароли и се караше,че едва я задържа на работа,защото майчинството и свършило,закъснявала за работа,тръгвала си късно,а като дойде винаги била пияна...

Супер ненормалница - Каролин. Милото детенце Cry

# 304
Айлин май каза на Сонер да се махнат от там, да избягат, newsm78

# 305
Ама тя не е ли в Холандия или там, откъдето си беше ! Еееее, ако е в Истанбул и остави детето, луда жена !!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

В родния си край е гадинката, но очаквай включване от Истанбул скоро newsm45

# 306
Предпоследно - На Мете му се върна старата болка, че баща му не го обича, видяхте как ги погледна на вратата, като се прегръщаха с Осман ! Жал ми стана за момчето, на което е липсвала бащината обич, утеха, закрила .......

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 00:13 от arpha

# 307
Ооо,тя не е разбрала още,че Али е излязъл.Веднага ще задействат план с Екбер #Cussing out

ЛЕка нощ Hug

# 308
Все си мисля, че е негово и сега Екбер ще я зариби отново, ще и' помогне да стъпи на крака и ще изнудват Али........ правата на рождената майка..........

Ще има "изненади" от тия двамата Confused

# 309
И още нещо за разсъждение...... сънят на Али - дали го сложиха само за да ни напомнят за чувствата му към Джемиле или наистина ще се случи нещо лошо с нея, много наблягаха на прегръдките и' с Осман !
Точно и аз щях да питам за него ,но се загледах в Али....у Джемиле на вратата #Crazy #Crazy #Crazy Може и нещо да се случи на Джемиле...офне дай си боже.... Praynig
Какво си говориха Али и Осман newsm78 newsm78 newsm78

# 310
Ооо,тя не е разбрала още,че Али е излязъл.Веднага ще задействат план с Екбер #Cussing out

ЛЕка нощ Hug

Веднага ще кацнат Rolling Eyes

Лека нощ мила, благодаря ти за преводите  bouquet

# 311

ЛЕка нощ Hug

ЛЕКА НОЩ !!! Hug  Емели ....Благодаря !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 312
Точно и аз щях да питам за него ,но се загледах в Али....у Джемиле на вратата #Crazy #Crazy #Crazy Може и нещо да се случи на Джемиле...офне дай си боже.... Praynig
Какво си говориха Али и Осман newsm78 newsm78 newsm78

Според мен ни показаха коооооооооолко са долече един от друг, надявам се за сега поне Praynig

# 313

ЛЕка нощ Hug

И от мен последно - Еркан и Хасефе ме разбиха тази вечер ! Велики артисти са ! А за Айлин и Сонер и аз още се чудя...... държаха се, все едно са се разделили вчера ! Малко ги показаха !

Благодаря ви за компанията дружки, Мел, emely за преводите !   bouquet  bouquet  Имам още малко напрежение в работата и след това ще съм за повече време в темата, но тази вечер с вас  беше много вълнуваща ! Приятни сънища на всички ви ! Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 00:14 от arpha

# 314
[
И от мен последно - Еркан и Хасефе ме разбиха тази вечер ! Велики артисти са ! А за Айлин и Сонер и аз още се чудя...... държаха се, все едно са се разделили вчера ! Малко ги показаха !

Все пак момичето е оперирано, ще се отворят шевовете ако шава много Joy Joy Joy
Ще се случи случка в чифлика, ама да видим Wink

Лека нощ и на теб Арфи smile3524 и по - спокойно с работата Wink

Общи условия

Активация на акаунт