Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 083
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Това е час от резюмето на епизода от снощи  Peace

Да ,миличка ...тенкс... Hug
Влезнах и във Фейса ,но пак не ми се отваря този трейлър....Дали въобще е пуснат .но пише изленди.... newsm78...това значи е гледан, нали  newsm78

Све Hug Hug Hug

Няма трейлър мила и аз пробвах от фейса, но няма Cry Cry Cry

öyle Bir Geçer Zaman ki 41. Bölüm Fragmanı
276 kez izlendi
Not: Fragman henüz yayınlanmadı

Бел Heart Eyes...ами тогава, това какво е  newsm78 newsm78 newsm78

# 362
41, така че допустимото време Купи
 Видяна 276 пъти
 Забележка: Трейлър още не е публикуван
 Резултат: 3 / 10

bowuu bowuu bowuu

Големи са ..... ooooh!.....само ни подвеждат... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Кое е видяно 276 пъти....

# 363
 Видяна 276 пъти

bowuu bowuu bowuu

Големи са ..... ooooh!.....само ни подвеждат... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Кое е видяно 276 пъти....

Опасна си Све, разгада ги гадинките дето само ни подвеждат  love001

# 364
# 365
 Видяна 276 пъти

bowuu bowuu bowuu

Опасна си Све, разгада ги гадинките дето само ни подвеждат  love001

Гадинки ли  Thinking...ГАДОВЕеее #2gunfire #2gunfire....знаят ,че тръпнем и чакаме и ни подвеждат...аа...маха ........... #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy

# 366

Болка , разкаяние ...тъга... Cry Cry Cry

# 367
# 368
# 369
  bouquetПу за мен този последния колаж Joy Joy Joy Joy

# 370
Добър ден на всички  Hug
Дължа ви извинение за изчезването си снощи, но съм заспала пред тв с лаптопа в ръце  Laughing Embarassed
Снощната серия определено много ми хареса - голям рев изревах  Embarassed

Айлин май каза на Сонер да се махнат от там, да избягат, newsm78
До колкото разбрах, Айлин каза на Сонер, че този път няма да го пусне ходи никъде /накратко, че голяма романтика беше/. А той и отговори, че няма да се разделят. Ако искате превод, а не преразказ на тази сцена, ще се опитам да ви я преведа.
Каролин, не я дават напразно. Сигурна съм, че пак ще извърши милион простотии и ще мъти водата м/у Али и Джемиле. В турските сериали всяко действие, всяка дума не е случайно. Сценаристите за да са решили, че детето което остава във филма ще е на Каролин, вярвайте ми тази история ще има развитие /и то не за добро  Cry/.
Берин, миличката... тъкмо реши да даде шанс на себе си и на семейството си да започнат всичко отначало. Не мисля, че в поведението и има само съжаление. Разговорът и с Айтен беше показателен. Тя е изгубила всякаква връзка с Ахмет от както се е омъжила. Не е отговаряла на писмата му и той спрял да и пише. Да не забравяме, че тя е бременна от Хакан. Тя видя колко страда той, колко много иска да да бъде обичан,  колко много държи на нея и колко много изгуби само защото я обича.
Мете... оххх, Мете...  Cry с неговото разбито сърце... така ми се иска да бъде щастлив.
Мога още много да пиша, но поста стана доста дълъг /моля да ме извините/, ще се опитам да влизам по-често и да съм по-активна за в бъдеще.
А сега се връщам да ви чета и да видя какви красоти сте сложили в темата докато съм дънувала Айлин и Сонер Wink

# 371
  • София

öyle Bir Geçer Zaman ki 41. Bölüm Fragmanı
276 kez izlendi
Not: Fragman henüz yayınlanmadı

Бел Heart Eyes...ами тогава, това какво е  newsm78 newsm78 newsm78
Това значи фрагмента все още е непубликуван  :peace:

# 372
Сериалът ми изглежда много интересен и не знам как ще изчакам до догодина, за да го гледам по ТВ.  Някой може ли да ми каже дали епизодите ги има преведени някъде и ако може да ми даде линк

# 373
Добър ден на всички  Hug
Дължа ви извинение за изчезването си снощи, но съм заспала пред тв с лаптопа в ръце  Laughing Embarassed
Снощната серия определено много ми хареса - голям рев изревах  Embarassed

Айлин май каза на Сонер да се махнат от там, да избягат, newsm78
До колкото разбрах, Айлин каза на Сонер, че този път няма да го пусне ходи никъде /накратко, че голяма романтика беше/. А той и отговори, че няма да се разделят. Ако искате превод, а не преразказ на тази сцена, ще се опитам да ви я преведа.
Каролин, не я дават напразно. Сигурна съм, че пак ще извърши милион простотии и ще мъти водата м/у Али и Джемиле. В турските сериали всяко действие, всяка дума не е случайно. Сценаристите за да са решили, че детето което остава във филма ще е на Каролин, вярвайте ми тази история ще има развитие /и то не за добро  Cry/.
Берин, миличката... тъкмо реши да даде шанс на себе си и на семейството си да започнат всичко отначало. Не мисля, че в поведението и има само съжаление. Разговорът и с Айтен беше показателен. Тя е изгубила всякаква връзка с Ахмет от както се е омъжила. Не е отговаряла на писмата му и той спрял да и пише. Да не забравяме, че тя е бременна от Хакан. Тя видя колко страда той, колко много иска да да бъде обичан,  колко много държи на нея и колко много изгуби само защото я обича.
Мете... оххх, Мете...  Cry с неговото разбито сърце... така ми се иска да бъде щастлив.
Мога още много да пиша, но поста стана доста дълъг /моля да ме извините/, ще се опитам да влизам по-често и да съм по-активна за в бъдеще.
А сега се връщам да ви чета и да видя какви красоти сте сложили в темата докато съм дънувала Айлин и Сонер Wink

Мели здравей , мила! Hug

И на мен това с лаптопа ми се е случвало Joy Joy Joy и то не веднъж Wink

Много ти благодаря за разясненията  bouquet и да, на мен лично много ще ми е интересно да разбера целия разговор между Айлин и Сонер Praynig

# 374
Сериалът ми изглежда много интересен и не знам как ще изчакам до догодина, за да го гледам по ТВ.  Някой може ли да ми каже дали епизодите ги има преведени някъде и ако може да ми даде линк

hurrem17, добре дошла Hug

Няма качени епизоди с превод на бг никъде Confused

Общи условия

Активация на акаунт