БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-13

• 27 078
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Не.Дават им ги за десерт.Макар че сега имат към 10 часа някакво мижаво парченце плод.

# 391
Мога ли да дам яйце от магазина вече?

# 392
  • Бургас
Според мен може.

# 393
В яслите и градините съобразяват ли се с това?

Не съвсем.
В 10.00 часа дават пресен плод/зеленчук.
На обяд обаче дават пресен плод за десерт, което не е правилно.
Освен това наличието на десерт е безмислено по мое мнение, но това е положението.
Има пресен плод  и със следобедната закуска. Поне в градината му.

Можеш да дадеш яйца от магазина. Аз винаги такива съм давала. Домашни така и не посмях да дам.

# 394
Надявам се, че детето ми ще отказва десерт. Той никога не е приемал десерт под каквато и да е форма.

# 395
Здравейте мами! Нова съм във форума и  не съм сигурна,че пиша в точната тема.Бих искала някоя от вас ако може да ме посъветва какво да правя!Имам бебка Никол,която се роди на 11 юли.До  преди четири дни беше на кърма,но вече за съжаление не е!Проблема ми е с АМ.До сега съм й давала три вида,но не яде нито едно от тях,а по всичко си личи ,че е гладна!Онзи ден реших да опитам с кисело мляко,колкото и да не ми се искаше и за  учудване го изяде без никакви проблеми.Не знам с какво да продължавам да я храня.Можете ли да ме посъветвате нещо!Благодаря Ви предварително!

# 396
deska873, твърде рано е за кисело мляко. Говори с педиатъра на детето.

Вече няколко дни отказва готвени храни и иска само сухи неща като хляб, кашкавал, сирене, плодове, бисквитки, зеленчуци и мляко.
Голяма досада, само готвя и аз дояждам  ooooh!

# 397
Здравейте мами! Нова съм във форума и  не съм сигурна,че пиша в точната тема.Бих искала някоя от вас ако може да ме посъветва какво да правя!Имам бебка Никол,която се роди на 11 юли.До  преди четири дни беше на кърма,но вече за съжаление не е!Проблема ми е с АМ.До сега съм й давала три вида,но не яде нито едно от тях,а по всичко си личи ,че е гладна!Онзи ден реших да опитам с кисело мляко,колкото и да не ми се искаше и за  учудване го изяде без никакви проблеми.Не знам с какво да продължавам да я храня.Можете ли да ме посъветвате нещо!Благодаря Ви предварително!
И ние имахме такъв проблем, започнах с фризолак (по съвет на педи. го правех с глюкоза) и явно бебка свикна със сладкия вкус, и когато започнах да го правя с преварена вода го отказа. Минах на аптамил комфорт, но не й харесваше. Затова по своя преценка взех хип комбиотик и го яде. Пробвай с милумил, ако не си пробвала, де, тя е сладка хумана и повечето бебчета я харесват; дават я на злояди деца. С кои млека си пробвала? Аз не бих давала кисело мляко, макар че аз самата съм отгледана по този начин.  Confused

Благодаря на всички момичета, които ми отговориха по напред за кашите.   bouquet

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 16:40 от pepito21

# 398
Нежна, има такива периоди. Дръж се Simple Smile

Деска, крайно неприемливо е бебе на тази възраст да пие КМ.  Peace

# 399

Деска, крайно неприемливо е бебе на тази възраст да пие КМ.  Peace

Момичето иска съвет,а не упреци,трябва все пак да я разберем,че иска да храни детето си независимо с какво,а и затова пита.
Мила наистина има АМ,които са за злояди деца или пък такива които отказват млякото,опитай с такова мляко. Peace

# 400
Деска, пробвай Милумил. Сладко е и се харесва.
Нежна, и ние сме в такъв период. Добре дошла в клуба. И не иска да спи нощем от 3 до 6  Shocked.

# 401
  • София
До сега съм й давала три вида,но не яде нито едно от тях,а по всичко си личи ,че е гладна!

Какви млека си давала? Колко често, какви количества? По какво съдиш, че е гладна?

# 402
Michael@ как се справяш с този период относно храненето? Какво предлагаш, колко често, много ли настояваш или напротив?
Иначе за спането - много неприятно, дано отмине бързо.  Praynig

# 403
Нежна, търпя и се съобразявам с него. Отказа ми следобедна закуска и сега вечеря. Днес е на едно мляко, половин филийка с масло и сирене, зеленчуково пюре с яйце и две бишкоти. В момента му давам банан, за да хапне поне нещо. Честно казано одеве много се ядосах и му набутах една нова каша насила, защото дори не искаше да опита. Видях, че не я хареса обаче и мирясах.

# 404
  • Варна
Еее, Мишела, това не е баш нищо да не хапва. Явно си му стига малкото количество и така ще карате.  Hug
Моя големия убавец от една седмица отказва всяко ядене и иска само кисело мляко. До снощи когато правих спагети.

Общи условия

Активация на акаунт