Волейболните ни национали (тема 8) - Тренировката свърши, титлата къде е?

• 19 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
 Joy Joy
OK, а след мача Blush

# 616
Аз не съм "милата" г-жа Борисова, ама я подкрепям з анкои неща Simple Smile Симпли обачеме съмнява Joyизгуби се някъде  hahaha

Цитат
Но за разлика от кресльовците-подмазвачи, тези, най-разочарованите волейболни фенове, най-силно вярват, че истинският Радостин Стойчев отново ще се завърне. И вече го чакат. У дома, в България.
Ей това обаче е 1005 така!хм.
мача го гледам и аз къде с 2 къде с 1 око, но не ми харесва че италианците играят така добре!

http://www.sportal.bg/news.php?news=325718

M da Алекно от сега се готви човека....
http://www.sportal.bg/news.php?news=325721

# 617
  • MJF
Оспорван мач се получи, симпатичен волей гледам.

# 618
тинки,
трябва да ни радва всяка хубава игра. Особено, ако нас ни няма отсреща Laughing
егаси късмета с тоз сервиз на сърбите!

# 619
Холандците не са се отказали по финансови причини да играят на еворопейското. Отпаднаха в квалификациите от Естония. НЕ мисля, че има такъв отбор в Европа, който да се класира на европейско и да се откаже по финансови причини. Испания също отпадна от Белгия, а бяха преди европейски шампиони. Само ние не сме ставали еврошампиони. Дано да го доживеем.

# 620
  • MJF
 Laughing какъв мач пойнт само . Браво на сърбите, отново доказват че като играеш от душа, идват допълнителни физически сили.

# 621
Честито на сърбите, доволна съм Wink

# 622
Хубав мач!

# 623
Дедо прав си. Мача беше хубав! Играта също. Доволна съм от резултата!
Дидо мерси за уточнението. Имаше обаче такъв отбор и не говорех за европейското, а за световното. На негово място игра Япония. Просто Фреш по принцип каза че не е виждала скоро холандия, а аз наистина смятах че те са именно този отбор.

# 624
Да си признае коя от вас се казва Бисерка Борисова Joy
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=325738

Помниш ли кога ти казах,ч е форумът отдавна храни пресата? А директно копнатото от темата не го ли виждате? Че чак и до епитети. Милите. Дразня се, че продължаваме тук, безплатно, да изкарваме нечии заплати. Та така. (редактирам се, че знам ли кой чете вече).

П.С. Ох, много ми е смешно като чета критиките към статията. Ма то е сглобено от форума, бе читатели, как да звучи смислено и издържано?  Laughing Не четат където трябва и туй то. Да видим Радостин и Матей след цялото висене в темата като гости, ще ли прихванат нещо или не.  Whistling

Честито на сърбите, но аз този мач го изпуснах, имах тъпотии разни на главата си.

Ако пак ще подхващаме темата за спонсорството на националния, нов ферман мога да напиша (и да се прочета после някъде  Laughing ). Няма да има сериозни спонсори, докато няма имидж, който да носи постоянни дивиденти. Няма да стане с приятелски контакти от днес за утре, с блекаут за медиите и с изсулване след провал. Нещата са толкова на кантар, че и подписаните вече спонсорски договори трябва да ги правят хипер щастливи. Радостин може да е лисица във волейбола, обаче няма никакво, ама елементарно понятие няма как се гради образ без постоянни победи. Щото с постоянни победи всички могат, че и спонсорите сами прииждат. НО при нас не е така. А и като нация не сме от най-щедрите на одобрение. Трудно го даваме и много лесно си го взимаме.  Whistling

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 22:57 от simplyaven

# 625
OK, взимаме нещата в свои ръце Joy

# 626
Аз като апелирах за революция, никакъв ентусиазъм нямаше.  Crossing Arms

Ти изгони гостите.  hahaha

О... щом и гашите свалихме, мисля да си лягаме.  Joy http://www.novsport.com/news160478_1009.html

# 627
Край, ще свиквам събрание. И никакво приказване във форума.
Всъщност, може да хулим Тошо  Laughing Това няма да е новина, нито материал за есе Joy

# 628
Не можем да затворим темата и да оставим гостите да виснат от парапета на балкона по без гащи. Моля Ве. Последният коментар за гащите ме разтърси дълбоко. Утре ще преосмисля прочетеното и ще се включа по-адекватно.  Crazy

# 629
Ех, Симпли, какъв край на седмицата! Иво Тасев и Меридиан мач без гащи #Cussing out
Мисля да си задържим високото било тук, като за майстори. Помниш ли Рей Бредбъри - "по-горе билото, майстори" ? Иво помни едни мои коментари за книгата му с Мартин.
Опа, дали чете и той тук Joy
Не, загорча ми, не искам да го осмислям това. Има жлъч, злоба има. Не само срещу Радо, ами и срещу отбора. А аз обичам тази игра, волейбола.
Лека седмица да имате!

Общи условия

Активация на акаунт