МАШИНА ЗА ХЛЯБ-43 тема

• 67 543
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Бях я поставила на средна степен на препичане.
Не знам дали съм готова за такива сложни неща още. Утре ще направя нов опит, може би с цяла доза.

# 106
Бях я поставила на средна степен на препичане.
Не знам дали съм готова за такива сложни неща още. Утре ще направя нов опит, може би с цяла доза.
не.  същата доза на висока степен на препичане. 
пак изключи преди края на печенето и да остане хляба вътре. можеш да повдигнеш за момент капака и да видиш как се е изпекъл. ако не се е изпекъл може да оставиш програмата печене докрай.
когато свикнеш с тази рецепта тогава премини на други

# 107
Здравейте! Искам да направя конфитюр от грозде в машината за хляб. Бихте ли ми дали някаква рецепта за такова сладко? Благодаря  bouquet

# 108
  • Пловдив
Хайде, още един член на вашата групичка. Вчера взехме тази хлебопекарна:
http://zora.bg/catalog/product_details/hlebopekarna_midea_thd_30ak_s/
Знам, че е куча марка, но удовлетворяваше изискванията ми. Прочетох детайлно блога ви - страшно полезна информация има там. Започвам да чета от тази тема назад.
В момента хляба е в машината, ще казвам после как е станал.

# 109
не.  същата доза на висока степен на препичане. 
пак изключи преди края на печенето и да остане хляба вътре. можеш да повдигнеш за момент капака и да видиш как се е изпекъл. ако не се е изпекъл може да оставиш програмата печене докрай.
когато свикнеш с тази рецепта тогава премини на други

Мда, за съжаление при по препечена коричка не можах да преценя кога да изключа програмата и вътре остана маалко недопечен.
Следващия път ще оставя препичането на средната степен и ще подържа малко повече печенето. Иначе коричката беше перфектна.

# 110
Здравейте,
Ползвам машина за хляб на Мулинекс. До сега винаги съм слагала суха мая, но ми се иска да пробвам с другата. Купих си, но на кубчето не пише за какво количество тесто е подходяща и сега не знам в какво съотношения да я заменя със сухата. Може ли някой, който ползва мулинекс да каже какво количество се равнява на една мерителна лъжичка суха мая?

# 111
  • Пазарджик/Лондон
Арлина, аз деля кубчето мая на четири и всяка четвъртинка използвам за един хляб от 1000 гр. .Начупвам маята върху брашното и пускам машинката Wink.

# 112
Аелис  bouquet
Ще пробвам по твоя начин Simple Smile

# 113
http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-et-baguettes.aspx?p … e=1&pos=4_n_n  bouquet
Да ви питам за тоя модел на Мулинекс само такив вид хляяб ли може да прави и какво ви е мнението за нея?

# 114
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-et-baguettes.aspx?p … e=1&pos=4_n_n  bouquet
Да ви питам за тоя модел на Мулинекс само такив вид хляяб ли може да прави и какво ви е мнението за нея?

Всякакъв хляб прави не само багети !

# 115
прави всякакъв вид тестени изделия - питки ,козунаци,тутманици, кексове и др.  Joy

# 116
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте
да питам само за рецепта за содена питка ( ще правя прощапулник на малчо) ,но да е в грамове и тестото пак ли не трябва да залепва за стените .Мога ли да си я опека в машинката .Искам да има краченца на малчо ,но как се прави .Като спре да меси и слагам крачето и после се маже с жълтък
Приемам съвети ,че утре е деня
лек ден и мерси много Simple Smile)))))))))))))))

# 117
...
Тука е момента комшията Ердинч да ви разкаже,

комшу  Hug

тука бях опИсал технологИята

черпя всИчкИ с турско кафе   Hug

ако намеря време, някой ден ще вИ напИша спецИалната рецептата за турско кафе(рецепта която я нема другаде)

(*)понеже малкото се ИзгубИ, сорИ за голямото "И",

# 118
Една позната иска да си купува машина за хляб Нео ВМ 201 или  ВМ500. Някои знае ли къде мога да намеря книжката към тази машина, защото ме интересува с каква продължителност на програмите, колко вата е машината и има ли предварително загряване на продуктите? Мерси за съдействието!

# 119
  • София
Записвам се да ви следя, тъй като съвсем скоро ще се сдобия с такава машинка. Все още се колебая за марката и модела, та ще гледам да попрочета темите назад.
Поздрави на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт