Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 750
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
# 151

който я познава,лесно ще я разгадае Wink макар и виртуално Mr. Green

# 152
# 153
Ей Морска опасна си значи хахаха:))

# 154
  • Видин
Тук съм. Добре съм. Но не мога да се доредя до компа от моите мъже. Чакам си МЦ на 12ти и се моля да не ми дойде. Вчера на 9тия ден след О имах розово зацапване на Т.Х. и се надявам да е инплантация, а сега така ми се гади от кафето ooooh!
Ира, добре дошла отново. Така ще ти казвам, защото новия ник и с нормален мозък не мога да го произнеса, а камо ли да го запомня hahaha

# 155
Добър ден и от мен  Hug

Чакам си МЦ на 12ти и се моля да не ми дойде

Ния - и ние ще се помолим с теб  Praynig

Ние биваме, всеки по задачи, градини, училища, Университети  Crazy

Хубав и слънчев ден  Heart Eyes

# 156
  • В светлината на слънцето
Ния, стискам палци.  Praynig
Ирка, драго ми е да те видя.  Hug Аз пък да издам, че никът (произнася се Зеринтия) е име на древна тракийска богиня. Grinning

# 157
Привет ! Аз съм сега болната в къщи на инжекции и то по три наведнъж #Crazy
Ния  Praynig Praynig Praynigстискам палци.
Ирка  bouquet
Сега се захващам с гардероба ще прибирам вече късите ръкави ,че нещо го дават да се разваля вече времето.
Лек ден.

# 158
Ей Морска опасна си значи хахаха:))

Heart Eyes

# 159
Яна, дано инжекциите подействат и бързо да се оправиш. Praynig
Пфууу, много болно време. Много вируси. Thinking
Оф, и аз трябва да направя това упражнение с прибирането на дрехите. Те нашите по принцип стоят на едно място, но правя едно финално изпиране и сгъване на летните, което горе-долу съм направила почти изцяло. Има тук-там останали по-летни дрехи, които продължаваме да носим. Но на децата прибирам изцяло летните и зареждам шкафовете им със зимни. А те все още ходят изцяло с летни, та упражнението там ще е дъъълго и досадно. Thinking

# 160
Резултатите на Яни излязоха положителни Sad И чак сега се сетиха да изследват бактерията, за да определят с какъв антибиотик да се атакува! Малоумници! Длъжна ли е всяка майка да изкара медицинско образование, за да е сигурна, че лекарите правилно лекуват детето й ?!?!?!?!? Бясна съм! 10 дена давахме антибиотик, а се оказва, че сме го тровили напразно с неправилното лекарство!
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 161
Оф, Или, не знам какво да кажа направо.  Confused То наистина вече не знаеш на кого да вярваш и не дай Боже, ако се наложи да търсиш лекар, дали пък ще нацелиш читавия. ooooh! Милото Яни... spoko Стискам палци да понесе по-леко новия АБ и повече да не ви се налага изобщо да виждате лекар, поне до абитуриентския му бал. Praynig Нацелувай го от мен. Hug

# 162
повече да не ви се налага изобщо да виждате лекар, поне до абитуриентския му бал. Praynig
Чул те Господ!  Praynig
Той Яни е добре на външен вид, беснее си и ни ядосва като здрав, ама...
Побърквам се, че ми тровят детето, което досега не е вземало антибиотици. Хем на лекарката, която го прегледа в спешното, й казах, че не е вземал антибиотик и не знам дали е алергичен и как ще го приеме. И тя ми вика- няма как да избегнем антибиотика. Хубаво, ама аз ли трябва да знам, че трябва да се изследва предварително бактерията, преди да предпише поредната отрова  #2gunfire Ще спра да пиша, че ми ври и кипи отвътре  #Cussing out

# 163
Единственият случай на Теди с Аб бе на 3,5 години. Но направи много лош отит и нямаше начин. Тогава й капаха един аб в ухото, друг в носа и трети в гърлото, защото нещата бяха свързани и нямаше как да се лекува само едното. Но много добре помня как нашата педи първо й взе секрети - от гърлото и ухото, и едва след това предписа аб. Вярно, че почакахме за резултата, ама пък нашата е много крайна и предписва аб само като последно спасение. Та мисълта ми е, че секретът е задължителен, защото от него зависи лечението. Naughty

# 164
Ами, вече знам! Ама досега изобщо не знаех що за заболяване е скарлатината и оная в спешното ме стресна- веднага да се почнело с антибиотика, защото много опасни усложнения имало! А не е ли също опасно детето да приема неправилен антибиотик  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт