Отговори
# 60
Като се има предвид , че Гюней разбра за лъжата на Джемре и къде я завари , може и той сериозно да се разочарова от нея ! А тя само това и да чака ! Peace
Но , може и друга сюжетна линия да са предвидили - Джемре ще иска да задържи Гюней , за да не отиде при Бану , а пък Кузей да се разочарова от нея и да реши , че иска Бану , защо не и на пук на брат си .... Има доста варианти , да видим дали ще ни изненадат сценаристите !

# 61

Като се има предвид , че прекараха заедно първата му вечер с момиче , след излизането му от затвора , със сигурност няма да му откаже ! Wink А и тя го потърси първа !

А той коя ще потърси?Според мен работата ще се завърти около Бану!
Как ли ще се наака Гюней и пред нея?Сигурно ще има и яки сцени на ревност! newsm78

# 62
Много ми хареса тази вечер и играта на актрисата , която играе майката - Хандан ! Много добре пресъздаде ролята си на смачкана и угнетена жена ! Много добра игра - притеснението ,  когато разговаря с хората , вечно наведената и глава , страхът , който прозира в очите и гласът и , когато разговаря със съпруга си ...

# 63
На секретарката й казва че имат събиране вечерта и не му се говори. Накрая каза затварям.

# 64
Мадмоазел ме впечатли много!Беше много бойна в този епизод!
Истинска майка-орлица!
Татко Сами-чак го намразвам!Много яростен,груб,диктатор-супер игра от него!
Мама Хандан-смачкана от грубия си съпруг,обезличена!На всичкото отгоре си дели и децата!

# 65
Мацки, изпуснах серийката, има ли я някъде качена вече? Thinking

# 66
Като се има предвид , че Гюней разбра за лъжата на Джемре и къде я завари , може и той сериозно да се разочарова от нея ! А тя само това и да чака ! Peace
Но , може и друга сюжетна линия да са предвидили - Джемре ще иска да задържи Гюней , за да не отиде при Бану , а пък Кузей да се разочарова от нея и да реши , че иска Бану , защо не и на пук на брат си .... Има доста варианти , да видим дали ще ни изненадат сценаристите !

Всичко е възможно. И ако са 2 сезона, през какви ли не перипетии ще минем

# 67
Сами много добре си играе ролята и той ! Почти не говори , ако си отвори устата , най- често крещи , няма нужда от приказки - само като го погледнеш и се смразяваш !

На мен и ми е много интересно какъв беше разговорът , който проведоха Хандан и Гюней , преди той да отиде да търси брат си ? Беше доста емоционален , иначе добрият Гюней на няколко пъти и повиши сериозно тон ? newsm78 Дано скоро се появи нещо с превод на английски поне ! Praynig

# 68
На секретарката й казва че имат събиране вечерта и не му се говори. Накрая каза затварям.

Вай,вай не мога да повярвам!След 4годишен режим не му се търка ...
ох, как се казваше онази пръчка дето по химия някога правехме опити,забравих!
Извинете ,бях решила да съм примерна, ама нейсе!

# 69
# 70
  • София
Преди тази серия гледах първият епизод....Как Кузей да прости на майка си, баща си и брат си 4-те години в затвора? Как да им отнеме вината за случилото се? Те го жертваха. Изоставиха го. В онзи момент той разбра, че е сам и си няма никого. Как след затвора да чувства тези хора, как да ги гледа в очите ? Те с какви очи го гледат?

# 71
Мацки, изпуснах серийката, има ли я някъде качена вече? Thinking

Заповядай !

http://www.youtube.com/user/Eknks

всички части са качени ! Peace

# 72
Преди тази серия гледах първият епизод....Как Кузей да прости на майка си, баща си и брат си 4-те години в затвора? Как да им отнеме вината за случилото се? Те го жертваха. Изоставиха го. В онзи момент той разбра, че е сам и си няма никого. Как след затвора да чувства тези хора, как да ги гледа в очите ? Те с какви очи го гледат?

Абсолютно ! Peace

# 73

Според мен са смирени,смачкани и подтиснати  всички!Но късно осъзнаха вината си!Затраяха си в най-тежкия момент за малкият им син-ареста!После той не ги е искал да го виждат в затвора!
Но той ги е изтръгнал от сърцето си и никога няма да прости на никого от семейството!Той е вълк-единак!Всичко прави сам и затова му е дебел врата!

# 74
На всички, които се чувстват духовно свързани с 15.09. - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт