Отговори
# 45
Привет! Не знам Джемре дали ще се окаже въртиопашка, но няма защо да я съдим. Гюней не пада по-долу от нея, Кузей също.

Никой никого не съди ! Обсъждаме впечатления ! Освен това никой от героите до този момент не е само добър или само лош ! Всички са доста интересни , ще имаме какво да коментираме ! Peace

# 46
Джемре ще извърти скандал на Гюней!Как ли ще й се обяснява за отсъствието от вечерята?
Нещата се завъртат в полза на Кузей!Той си остава твърде непредвидим!Какво ли й каза  преди мача?Може да много важно!

# 47
Привет! Не знам Джемре дали ще се окаже въртиопашка, но няма защо да я съдим. Гюней не пада по-долу от нея, Кузей също.

Никой никого не съди ! Обсъждаме впечатления ! Освен това никой от героите до този момент не е само добър или само лош ! Всички са доста интересни , ще имаме какво да коментираме ! Peace

Да, всички показват и добри, и лоши страни, така че е рано да съдим когото и да било, просто наблюдаваме и коментираме.

# 48

Да, в магазина много нахално гледаше продавачката.  Г. ще постъпи с Джемре, така както направи с брат си. Изостави го, заради интереса си.

На мен ми  беше много сладък - не пропусна да пусне в ход чара си и същността си на сваляч ! Peace

Сигурно не е чул , но си мисля как ли би се почувствал , ако чуе !
Ще видим Джемре как ще обясни присъствието си там !
А аз така и не разбрах , защо Гюней остана при Атила - това бизнес вечеря ли беше ?

# 49

Абсолютно вярно!

# 50

Да, в магазина много нахално гледаше продавачката.  Г. ще постъпи с Джемре, така както направи с брат си. Изостави го, заради интереса си.

На мен ми  беше много сладък - не пропусна да пусне в ход чара си и същността си на сваляч ! Peace

А аз така и не разбрах , защо Гюней остана при Атила - това бизнес вечеря ли беше ?

Нещо като бизнес вечеря, ама май чара на Бану го заведе там  newsm78

# 51

Много чаровен беше. Със секретарката какво си казаха.

# 52
Кузей направо е заключил сърцето си за Гюней!Като си спомня,че в края на 1 епизод
 каза "Ти ми отне всичко!Всичко...Сега е мой ред"съм сигурна вече,че трудно ще отстъпи пред Гюней!

# 53
Кузей направо е заключил сърцето си за Гюней!Като си спомня,че в края на 1 епизод
 каза "Ти ми отне всичко!Всичко...Сега е мой ред"съм сигурна вече,че трудно ще отстъпи пред Гюней!

Да! Но се питам какво може да му направи.
- да му вземе гаджето. За момента няма такива индикации
- да му спъне кариерата. Не виждам как
- да се вземе в ръце и да се докаже. Но тогава няма да са Север-Юг.
Много интересно, какво са намислили.

# 54
# 55

Нещо я отряза , май ! Доста озадачено гледаше към телефона момичето ! Това нали беше момичето , с което си тръгнаха от РД на Бану ?

Да , според мен не само  за Гюней !

# 56

Нещо я отряза , май ! Доста озадачено гледаше към телефона момичето ! Това нали беше момичето , с което си тръгнаха от РД на Бану ?

Да, но разбра, че работи в офис и може да се сети за нея, за някоя дребна услуга.Кой може даму откаже. Laughing

# 57
Очаквам голямо разочарование на Дж. от Г!Това ще я накара да види чистата любов на Кузей!
Разривът между Кузей-Гюней и Гюней-Джемре е неизбежен!

# 58

Да, но разбра, че работи в офис и може да се сети за нея, за някоя дребна услуга.Кой може даму откаже. Laughing
Като се има предвид , че прекараха заедно първата му вечер с момиче , след излизането му от затвора , със сигурност няма да му откаже ! Wink А и тя го потърси първа !

# 59
Ретрпспекциите убиха темпото. Много дълги, но неизбежни.

Общи условия

Активация на акаунт