Отговори
# 30
Аз го загледах по тубето, там е супер качество.
И аз мисля че тая Джемре ще ги завърти едни интрижчета..

# 31
  • София
На Джемре щяха да и изкочат очите когато се съблече Киво Laughing
Нямам и доверие. Струва ми се, че е въртиопашка малко...

# 32

И май не малко...

# 33
·٠•Snejka•٠· ,  Hug много красива нова премяна имаш ! Peace

Според мен Джемре ще излезе сериозно и свестно момиче.
 И брата на Бану в най-скоро време ще яде бой от К.

Засега не дава подобни индикации , поне за мен ! Даже подозирам , че ще започне да върти интриги между двамата и още повече ще ги отдалечи един от друг , отношенията им са и без това обтегнати и толкова крехки , че това съвсем ще ги съсипе !

П.П. - Пак го повтарят !
Не, интриги няма да върти. Но вече с други очи ще гледа на К. Гюней ще я разочарова.

# 34
Началото беше спиращо дъха. След това темпото малко се уби, но около 20 мин не гледах и може би заради това.

# 35
Да, започна да й светва лампата!

# 36
Малко много ! Peace
На мен ми направи впечатление още в предишния епизод - може би под влияние на майка си , но определено се стреми да бъде повече от красивото съседско момиче , има сериозни амбиции девойката ! Peace
Аз мисля ,че видя белега и затова така се ококори , пък и нещо друго може да е зърнала ,  знам ли ! Crazy

Тоя пич,който му предложи срещата в края на епизода е Ара Карамфил,личния му треньор,нали?

Идея нямам , джанъм ! Аз този Ара Карамфил не съм го виждала , не мога да кажа ! newsm78

# 37
Холдингът на Бану ще напазарува Гюней. Пренебрегна семейния празник и отиде при тях.

# 38
Аз мисля че между братята ще има скандали заради тази Джемре

# 39
На мен ми е интересно дали Гюней чу какво каза Али на Джемре ?
И какво ли обяснение ще даде тя за присъствието си на мача ! Май пак Кузей ще е на топа на устата !

# 40
Аз мисля че между братята ще има скандали заради тази Джемре

За момента К. се е примирил с положението. Но занапред могат да се обърнат нещата. И ще има разправии. Само секретарката харесва К. Тя ще му намери хубава работа. И край с бокса.

# 41
Привет! Не знам Джемре дали ще се окаже въртиопашка, но няма защо да я съдим. Гюней не пада по-долу от нея, Кузей също.

# 42
На мен ми е интересно дали Гюней чу какво каза Али на Джемре ?
И какво ли обяснение ще даде тя за присъствието си на мача ! Май пак Кузей ще е на топа на устата !

Не е чул. Още е рано да разбере.

# 43
И според мен не е чул, просто се изненада, че я видя там

# 44
Привет! Не знам Джемре дали ще се окаже въртиопашка, но няма защо да я съдим. Гюней не пада по-долу от нея, Кузей също.

Да, в магазина много нахално гледаше продавачката.  Г. ще постъпи с Джемре, така както направи с брат си. Изостави го, заради интереса си.

Общи условия

Активация на акаунт