ВТОРИ клас!

• 33 370
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Бенджи, благодаря за чудесните идеи  Hug

# 676
Консултации нямаме. При нас в стола няма избор на меню.
Pepita, и аз се изчерпвам в менютата си,но слагам храна която не е течна - ориз във всякакъв вариант/с маслини,месо/,кашкавал на фурна, пълн.пиперки, мусаки,измислям си разни запеканки. От време на време таратор в шишенце. Един път в седмицата си купува пица за обяд от училищната лавка,ако го оставя всеки ден може да кара на пица,но не става.

# 677
При нас стола е 3,20лв. доволна съм  Peace

Много смешна е тама за закуските  Grinning

Ето миналогодишното морковче от училище ( краставицата не е корнишон  Mr. Green )

# 678
  • Пловдив
Реа, хи хи хах хах ха... Joy Joy Joy

# 679
Сина ми ми обясняваше, че някой деца са искали да ядат моркова, но не са успели. Освен всичко децата са на възраст когато сменят зъби, все едно им се подиграха с тези сутрешни "закуски" . Това не беше нито първият нито последният такъв плод( зеленчук) Crossing Arms

# 680
  • София
Реа, че те на вас ви осигуряват салатката за вечерта  Laughing
При нас миналата година се примъкваха разни подове, недокоснати защото аз им слагам такива, които обичат и в по-добро състояние, но нали съм им забранила да хвърлят храна и децата си ги носят вкъщи - ами веднъж събрахме и за сок от портокал Simple Smile
И според мен тъй наречената безплатна закуска си е загуба на средства...

# 681
Само да уточня , че краставицата си е моя  Mr. Green

Аз принуждавах децата си дори и да не ядат закуската, да ми я носят у дома да видя какво им предлагат. Ябълките бяха под всякаква критика.

# 682
  • София
Купонът за стола при нас е 1лв. Миналата година имахме много разправии с Иво за яденето в стола (все не му харесваше какво са сготвили, много често им даваха едни отвратителни кюфтета и шницели от кайма, та донякъде и го разбирах), но тази година може би са сменили готвача-казва ми, че яде.  Rolling Eyes

Консултация имаме-в сряда, след часовете, но някак останах с впечатлението, че това е време, в което родителите могат да разговарят с учителката, не че не разговаряме всяка сутрин. Та май не съм разбрала някой да се е възползвал от този час.

Шани, ама аз и за другите предмети разсъждавам по същия начин. Те и по музика, и по изобразително учат. Не е само да пеят и да рисуват.
По Околен свят ни предложиха нещата да стоят там. Както беше миналата година по Роден край.  Confused А то си има за учене по този предмет. И като го заключат в шкафа-даже в занималнята не може да го вземе детето.
А по ДБТ искам да следя какво трябва да носи. Че миналата година все се налагаше да търча да купувам брашно, картофи, кабърчета, кашони и незнам си какво рано сутрин.  Crazy Добре че училището е в центъра и мога лесно да купя всичко. Пък после увисвах да чакам междучасието.... Взех си поука.  Simple Smile

Физическото при нас си е физическо-и в първи клас, и във втори. Имат 3 часа седмично-двата ги води класната, един-друг учител.
Днес класната помоли да донесем 2 топки-за да играят с тях по физическо.

# 683
Привет!
Габи е болна  Sad.Днес ме викнаха да си я взема от училище беше с температура.Дадоха и пет дни болнични.
При нас пълен обяд е 2.10 но Габи винаги си взима само едно ядене и то струва около 1.30.

# 684
  • Варна
При нас купонът за стола е 3,20 лв.  Thinking
Интересно откъде идва разликата в цените. Синът ми казваче е доволен от храната, но някой ден смятам да проверя какво всъщност обядват.

# 685
Интересно откъде идва разликата в цените. Синът ми казваче е доволен от храната, но някой ден смятам да проверя какво всъщност обядват.
Като гледам само Варненки сме с 3,20лв за обяда  newsm78

# 686
Като гледам само Варненки сме с 3,20лв за обяда  newsm78
При нас купона е 1лв. и добре им готвят.Всеки ден различно.

# 687
При нас купонът за стола е 3,20 лв.  Thinking
Като гледам само Варненки сме с 3,20лв за обяда  newsm78
При нас купона е 1лв. и добре им готвят.Всеки ден различно.

Може би част от сумата плаща у-щето или имате някакви спонсори newsm78

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 14:01 от Реа

# 688
  • sofia
Шани, какво ще рече задължителна консултация? Всеки път като има ще отстава целия клас ли?
В нашата паралелка - щото сме в едно училище със сина на Шани - всяка седмица има консултация на учителя с деца. При нас е след часовете, в единствения ден, в който имат 4 часа. Но се привикват някои деца, които имат някакви пропуски. Пепи миналата година беше привикан един път, в средата на първия срок. А имам чувството, че и не всяка седмица сеправят такива консултации, въпреки, че учителя трябва да е там.
И един път месечно има консултация с родители - който поиска да разпита госпожата по-подробно за отрочето си как се справя. Само, че тя е от 18,30 до 19,10 ч.

# 689
Добро утро!
За разбуждане Монката ми спретна една одисея...
Облича се той и аха да тръгне за занималня, и тук яке, там яке, няма яке.
Обаче абсолютно уверено ме убеждава, че вчера си е дошъл с якето и го метнал на закачалката.Да, ама не! А то чисто ново, за пръв път го облече вчера.
Пратих го да си го търси из училище и след едночасови драми, открил якето в класната стая, където в момента са първолаците.
Та така, адреналина ми дойде малко в повече и хубавата новина е, че нямам нужда от кафе  Laughing
На обед ще има тренировка по баскетбол, не ми се мисли там какво ще забрави. Целия ще се преоблича, като приключат наново преобличане и бързане съм стола.  Ако не си забрави главата нейде, ще е добре.

Общи условия

Активация на акаунт