ВТОРИ клас!

• 33 368
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте. Laughing
Аз вчера бях на преглед в София и честно казано направих нещо,което никога не си позволявам да правя-прочетох ви по диагонал.Ако съм изпуснала нещо важно за отразяване,извинете.
Яна,бързо оздравяване на Габи и дано е нещо леко. Hug
Моят син днес отказа да взема пари за училище.В училище нямаме лавка и стол.Водят желаещите деца в едно бързо хранене до училището,в което купона е 3лв.Петьо ми се похвали,че вече много харесвал закуските,които им раздават в училище и щял да вземе поне три,които щели да му стигнат за целия ден.Знае всеки ден каква закуска раздавали и само в единия ден не му допадал някакъв сандвич.Нямам идея какви плодове има дават тази година.Той много обича плодове и зеленчуци с изключение на домат и си хапва доволно количество всеки ден,но в училище рядко иска да си носи от вкъщи.Онзи ден си взе ябълка и круша,и дано да ги е изял наистина.Чудя се дали си разменят храна помежду си.
Вчера баща му го е водил на тренировка,та е дописвал вкъщи това което е изпуснал следобяд и беше едно мазало,ама се сърди като го критикувам.Има една 5-ца пак по БЕЛ.Оказа се,че 5-ца,както и двете 6-ци не са нанесени в бележника както ме уверяваше.Нямам идея каква ще е политиката с оценяването.
Приятен ден ви желая. Hug Hug

# 691
Ох, Тедка, това с якетата е класика ooooh! Особенно през този сезон, когато сутрин е студено, а на обед и следобед топло и като си тръгват не се сещат, че сутринта са били с яке. И аз съм имала подобно изпълнение с големия, само дето нашето яке не се намери.
Обаче пък се сетих за друг куриоз - пак големия, отива на зелено училище с класа и се връща без яке. Сеща се, че се  е качил без него в автобуса и аз се обаждам в хотела да питам дали не са го намерили. Давам описание на якето и се обаждам на другия ден, да има време да потърсят хората. А служителката от хотела ми казва - Госпожо, имаме 4 забравени якета, обаче точно вашето го няма. След кратък размисъл добавя - Искате ли да ви пратя някое от тези якета? Рядко си ги търсят после. Естествено отказах, а ядът ми мина бързо, даже смешно ми стана - колко ли разпенени майки има в този момент заради загубено яке hahaha

# 692
Дейзи, за какъв преглед си била в Сф? Надявам се, че всичко е ОК!
DarkViolet, то си е и за смях, ама като си давал ти парите за якето, някак не ти е толкова весело...

# 693
  • София
Да, това с якетата наистина е класика.
Щерката загуби едно чисто ново яке(явно го беше забравила някъде по двора). И изненадващо се появи след...2 седмици.
А с малкия имаме няколко случки - един ден обикаляхме да търсим якето - в училището, в занималнята...няма го. Тъкмо си тръгваме вече - аз, подпалила метлата и гледам виси един парцал(с подобен цвят на якето) на едно колче в двора на училището. Отивам - нашето яке, само дето цял следобяд беше валял пороен дъжд. Та, така - поизцедих го и си го прибрахме ooooh!

А веднъж обикаляхме да търсим яке - няма, по едно време ми дойде на акъл да преброя оставащите деца и оставащите якета - точен брой. Питам всяко кое е неговото и едно остава. Тръгнахме си с него, щото зимата, студ. И сутринта гледам един татко ни чака, да ни върне якето, взето по грешка  Laughing

# 694
 GrinningДобро утро!
Краси вече няма температура и вероятно ще ходи на зелено училище!
Сутринта се събуди с въпроса:
Какво е аутсайдер? Rolling Eyes
Та рано рано трябваше да си напрягам сивите клетки да обяснявам newsm78
Хубав ден!

# 695
  • София
На обед ще има тренировка по баскетбол, не ми се мисли там какво ще забрави. Целия ще се преоблича, като приключат наново преобличане и бързане съм стола.  Ако не си забрави главата нейде, ще е добре.

Марио миналата година ходи на баскетбол. Големите играеха като само сваляха пуловери и панталони и оставаха по шорти и тениски с по-дълъг или по-къс ръкав. Ходеха си с кецовете на училище (което не смятам че е правилно) а през зимата, ако не са с маратонки, само кецове носеха. Понеже бяха само момчета и едно момиче - разсъбличаха си се на пейката и сутваха всички парцали в един ъгъл. Мъжки рай.
После никой не си тръгваше без панталнон Simple Smile

# 696
Теди,на фетална морфология ходих при доц.Томова.Нова мода,която не беше популярна като бременеехме преди 8-9 години.Благодаря,че попита.Всичко е наред с второто ми момче,а баткото си има диск със снимки и клипче от прегледа. Laughing
И ние миналата година се простихме с разкошно яке на "Tommy Hilfinger" подарък от сестра ми.Оттогава все напомням а него и на татко му да си вземе и връхната дреха на тръгване от училище.
Етиа,и ние в началото на миналата година най-редовно коментирахме кой с чие яке си е тръгнал.Особено ако го прибира татко му. Laughing

# 697
  • София
Марио миналата година така си загуби маратонките. Един ден просто изчезнаха. Търси ги "къде ли не". Цяла зима игра физкултура със сандали и е към края на зимата на една родителска среща ги видях да си висят на закачалката в стаята. Повисяли една зима там и сега пак си ги носи.

Якето редовно го забравяше в двора. Дядо му живее до училището и след работа ходеше да го прибира.

# 698
Валя* , по- натам сигурно  директно ще го пращам по долнище и тениска, зависи и каква е температурата в салона. Днес да проучи и после ще го мисля.
Дейзи, така е, нова мода си е  Laughing Но пък е хубаво да си видиш ясно бебето в корема.
Преди малко водих дъщерята на една колежка до занималнята й, понеже тя имаше ангажимент... и долу охраната ме поглежда изподвежди - мое ли е момиченцето?  Викам- не, не е моя за съжаление, женско нямам. И като се връщах ме бъзика- Ми кво чакаш, що не си родиш едно момиченце  Laughing
Само още едно ми трябва (особенно ако прилича на батковците си) и ще се гръмна!

# 699
  • София
Дайзи, чудесно е да знаеш, че с бебето всичко е наред. Куп въпросителни отпадат след преглед при доц. Томова. Тя ме преглежда навремето, когато бременеех с Иво. Толкова окрилена излязох от нейния кабинет.  Simple Smile

От днес Иво е на частна занималня. Не мога повече да си късам нервите. Влюбих се в мястото. Много се надявам и на Иво да му хареса.  Praynig Той още не знае. Сутринта ходих да говоря на място. Ще има две момченца от класа му, което е много важно за него-предпочита да има познато дете, където и да ходи (ски, планинарско училище, плуване... - винаги ходи с приятел, не иска да тръгва само с непознати).

Етиа, и ние имахме подобна случка с разменени якета миналата година. Едно дете си беше тръгнало с Ивовото, ние пък взехме неговото... Пак, добре че имаше останало яке и за Иво. Simple Smile

# 700
LIDYA , радвам се за Краси.  Hug
Дейзи, радвам се, че бебето е добре.  Heart Eyes
Бързо оздравяване на Габи.  Praynig
При нас обядът е 2,50 , часове за консултация нямаме.  Rolling Eyes Закуските са тестени.  newsm78
Снощи Сашето си скъса рисунката от училище, защото новата госпожа казала, че не е хубава.  ooooh! Казах му, за пореден път, да не се впечатлява от лоши резултати от развлекателен предмет.  Peace

# 701
  • Sofia
Ние още нямаме закуски, те и тази година ли са по програма от МОН? Трябва да попитам защо.

Дейзи и аз се чувствах на 7-то небе след прегледа при Томова Grinning Вчера беше абсурд да излизам от офиса и затова и не потърсих връзка с тебе, но все някога ще се видим.

Точно вчера като попитах къде ти е якето, ми отговориха: "Не съм го забравил, в училище е!  Grinning

Купонът мин. год. беше 1,60 за първо, второ и десерт, като част от сумата беше приспадната от парите за закуски, което ме навежда на мисълта защо всъщност нямаме закуски. Сама си отговорих Crazy.
Сега не знам колко е, защото моят хубосник каза, че не му е вкусно и иска да обядва вкъщи, което си е допълнителна грижа за неготвещи като мен, ама..

# 702
elsi , аз не съм наясно по коя програма са безплатните закуски.  Rolling Eyes
В нашето училище ги раздават още от 16,09.  newsm78

# 703
  • Варна
Здравейте мами, отдавна се каня да потърся съвет от вас - Какво да правя с едно излкючително злоядо дете. Аз и дъщеря ми ядем много малко неща, но днес накарах малкия да напише списък с нещата които обича да яде ( без закуски и десерти ) Ето какво написа - спагети със сирене, пица маргарита, картофени кюфтета, пържени кюфтета, кебапчета, динозавърчета  ( на сами М ),  пилешки месца на маги ( с едни сосчета ) , салатка от домати и краставици, сирене , кисело мляко, и това е . Изобщо не знам как да го храня, никога не съм насилвала децата да ядат, но аз готвя и той нищо не яде.  И става все по зле. Неща които е ял преди година вече ги отказва.Вчера за вечеря яде краставица и после кисело мляко , май в последно време кара само на кисело мляко и плодове. Като малък беше на много строга диета две години  и имам чувство че ми го връща. Иначе не е слаб, много е силен и жилав, където и да го пипнеш е само мускули -  има страхотни плочки на корема . Не знам от къде идва тази енергия в него - цял ден може да подскача.  Иначе в училище им дават закуски и са хубави - яде ги - вчера имаха меденка, но плодове още не са
им давали. Дават ги от 16.09.

# 704
При нас още няма закуски в училище, казаха от 17.10. Косьо ги обича общо взето. Иначе и той е злояд. Много често също кара на кисело мляко. Нямам против, защото иначе сирене почти не яде, нито пък обича прясно мляко. Слаб е, но е много жизнен и силен. Може да кара и само на плодове.
Аз не знам колко струват купоните в нашия стол, защото не ходи. Но помня едно време как мен ме караха да ходя на стол и аз мразех храната там. То аз по принцип тогава много не обичах храната де  Laughing, то детето на кого да се метне. Та веднъж майка ми дойде с мен да види за какво става дума. Явно я помислиха за учителка, защото й дадоха пълна купа със супа и на нея много й хареса. Прати ме след това да й донеса още една и аз взех от сипаните за учениците. Беше половин купичка само и то студена. Това ми реши проблема със стола! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт