От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 65 881
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • на 90 км от морето
И аз се радвам за появата на тази тема. От няколко месеца пазарувам от И-нет и съм използвала услугите на Габко и КДШопинг. По-доволна съм от втората фирма - от комуникацията и по-бързата доставка до БГ.  Peace
Благодаря на всички за опита и инфото, което споделят   bouquet

# 31
  • В полето, под тепето.
Здравейте!
За първи път ползвам превозвач от Англия и тази вечер получих емейл, че пратката ми е пристигнала. Ако някой чака от тази фирма- kdshoppinguk. Laughing
Засега друго не мога да кажа. Първо ги избрах тъй като са ми на две крачки, после се появи темата и се радвам, че досега чета само положителни отзиви.
Единственото, което не ми харесва е, че не знам кога ще ми тръгне пратката, кога ще пристигне- това в следстие на опита ми с превозвач от Франция.
 Hug

# 32
  • София
.............
Единственото, което не ми харесва е, че не знам кога ще ми тръгне пратката, кога ще пристигне- това в следстие на опита ми с превозвач от Франция.
 Hug
Ако това те притеснява наистина, ГИВ уведомяват, когато нещо е в техния офис в Англия, кога ще тръгне насам и кога пристига.

КД Май нямат офис в София.

Габко ми бяха толкова удобни на стария адрес и не мога да преживея преместването им. Оглеждам се за някои други, но засега съм с тях...

# 33
  • В полето, под тепето.
oki4 благодаря за отговора!  bouquet
Ще  трябва преживея липсата на  информация, за сметка на това, че КД са ми на 5 минути път пеша! Mr. Green

# 34
Аз съм от години с Емпреса. Нямам никакви оплаквания, но нямам и спешни неща.
Не държа да ме уведомяват кога какво е пристигнало при тях. Като дойде курса - отивам спокойно и си прибирам пристигналото.
Досега нямам загубено нищо, а поръчвам откакто ги има като фирма.

# 35
  • Варна

аз немога да открия такъв абонат. Изписва ми Skype Name not found. Моля споделете повече за тях, досега съм ползвала Brits и съм доволна, но искам да си поръчам нещо по-тежко, а при kdshoppinguk e по-евтино. Разбрах че имали транспорт 2 пъти в седмицата, знаете ли кога тръгват бусовете? От скоро имат офис и във Варна и бих искала да се възползвам. Виждам, че отзивите за тях също са доста добри.

Редактирам се, аз съм търсила по Skype Name и затова не съм го открила. kdshoppinguk e Full name.

Благодаря JLo bouquet за информацията.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 11:23 от Тони&то

# 36
Разбрах че имали транспорт 2 пъти в седмицата, знаете ли кога тръгват бусовете? От скоро имат офис и във Варна и бих искала да се възползвам. Виждам, че отзивите за тях също са доста добри.

Курсовете тръгват по график сряда и неделя и пристигат понеделник и сряда  Peace

# 37
Не ми дава да редактирам Sad

# 38
  • Добрич
Разбрах че имали транспорт 2 пъти в седмицата, знаете ли кога тръгват бусовете? От скоро имат офис и във Варна и бих искала да се възползвам. Виждам, че отзивите за тях също са доста добри.

Курсовете тръгват по график сряда и неделя и пристигат понеделник и сряда  Peace

Дали и при Brits срока за доставка е същия?
Имам предвид-всяка неделя тръгват пратки,а кога пристигат?-за Варна по-конкретно

# 39
Аз ползвам Емпреса и Kdshopping.И от двете фирми съм много доволна.Вече ползвам КД само,защото Емпреса се преместиха на много неудобно за мен място,а КД са ми на 5 мин от офиса.Много им е добра комуникацията и винаги отговарят по скайп.Доволна! Пу-пу  Mr. Green

# 40
Темичката е страхотна,честито !
Бглондон.ком , този сайт мноого ми допадна.Някоя бричка може да се вкара Mr. Green

# 41
Бихте ли казали за поръчка от 50 лири  тегло 1кг. и доставка не до София колко ще е крайната цена която трябва да платя на някой доставчик, че не съм поръчвала до сега! newsm78

# 42
Да се запиша в темичката, защото мисля, че е повече от полезна.
До момента съм ползвала ThWinCompany и Easy2buy. Доволна съм и от двете фирми.

# 43
  • Варна
Имам предвид-всяка неделя тръгват пратки,а кога пристигат?-за Варна по-конкретно

При Brits бусовете тръгват всяка неделя и след това раздаването е следващата седмица в понеделник от 12.00 до 19.00 часа във Варна. Имало е и изключения ако бусът пристигне по-рано са раздавали дори още в петък или събота, но много рядко се случва. Горе долу за около 1 седмица пътуват. Публикуват списъци на страницата си във фейсбук, и там пишат кога ще е раздаването. http://www.facebook.com/pages/brits/127947637241304?sk=app_2373072738

# 44
  • Добрич

При Brits бусовете тръгват всяка неделя и след това раздаването е следващата седмица в понеделник от 12.00 до 19.00 часа във Варна. Имало е и изключения ако бусът пристигне по-рано са раздавали дори още в петък или събота, но много рядко се случва. Горе долу за около 1 седмица пътуват. Публикуват списъци на страницата си във фейсбук, и там пишат кога ще е раздаването. http://www.facebook.com/pages/brits/127947637241304?sk=app_2373072738

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт