От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 267
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
привет!  някои слу4аино да има информация кога пристига курса на КД  shpping?

# 211
  • Видин
Със Спиди на каква тарифа?

Мими, тарифата е същата, каквато са ти казали за Рапидо.
Ползвала съм Easy2buy един-единствен път. Те ми казаха, че в градовете, в които няма Рапидо, пратките се доставят от Спиди.  Но не съм доволна. За две пратки, тежащи не повече от килограм платих почти 5лв. Защото едната блуза беше опакована в кутия /голяма колкото кутия от маратонки/ и те са решили, че това не е малък пакет и са я таксували като обемно тегло, по формула.  ooooh!

# 212
  • Бургас
Мерси, миличка!   bouquet

Ама не ме устройва тази тарифа де...
А пък това за обемното тегло е безумно просто.

# 213
е , нали изиту таксуват вече на реално тегло, а не на обем? Или аз нещо греша  newsm78

# 214
  • София
Здравейте!
Гив как раздаваха- всеки ден ли може да се вземе и в събота работят ли?

# 215
  • София
Гив си дават определени дни и часове за раздаване в зависимост от това кога е пристигнал курсът. Сега в страницата им пише, че раздават курса, тръгнал на 10.10, на 19 и 20.10.

# 216
  • София
момичета - някоя да има случайно тези ръкавички - дали има розаво по тях или са бяло и червено?
http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-mitten-girls-400020

# 217
  • София
Здравейте!
Гив как раздаваха- всеки ден ли може да се вземе и в събота работят ли?

Ако си изпуснала сроковете можеш да им пишеш мейл или да се обадиш и да се разберете кога да идеш. Многократно съм си взимала неща извън обявените срокове, вкл. в събота Simple Smile

# 218
 Praynig
Момичета, от последния курс на Гъбите, пристигнал във вторник някой в провинцията има ли вече взета пратка??
Обикновено след получаване на мейла и потвърждаване на доставка на следващия ден пускат пратките на ден по-късно си ги получавам, ама днес ни вест, ни кост от Спиди  Rolling Eyes

# 219
  • Бургас
Praynig
Момичета, от последния курс на Гъбите, пристигнал във вторник някой в провинцията има ли вече взета пратка??
Обикновено след получаване на мейла и потвърждаване на доставка на следващия ден пускат пратките на ден по-късно си ги получавам, ама днес ни вест, ни кост от Спиди  Rolling Eyes

Сутринта получих смс от Еконт.

# 220
  • София
ГИВ вече на новия си адрес ли раздават или още не?
Мерси, Stelfy  Hug

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 15:10 от em4eto

# 221
  • София
На новия Peace

# 222
Сега говорих с КД... Сега са разтоварили камиона тръгнал в неделя на 16ти, а в понеделник ще разтоварват този тръгнал в сряда 19ти.  Peace

# 223
Сега говорих с КД... Сега са разтоварили камиона тръгнал в неделя на 16ти, а в понеделник ще разтоварват този тръгнал в сряда 19ти.  Peace

а някъде публикуват ли списъци кой какви пратки е получил или ....не? Как ви информират като има пратка за вас?
Аз чакам една пратка с тях и ми е за първи път, и не знам каква точно е процедурата

# 224
  • София

а някъде публикуват ли списъци кой какви пратки е получил или ....не? Как ви информират като има пратка за вас?
Аз чакам една пратка с тях и ми е за първи път, и не знам каква точно е процедурата
Изпращат имейл, че стоката е при тях и кога ще бъде доставена на адрес, ако така сте се разбрали. Аз понеже съм от София, веднъж ги ползвах и ми изпратиха нещата на адрес срещу 5 лв такса. Доволна съм от комуникацията и от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт