От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 171
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Лека грешка на Г
––––––––––––––––––––––––––––
61    11/08/11    11/15/11    обработка
––––––––––––––––––––––––––––
пратката е с чартърен полет ? hahaha

Коригирали са го.  Laughing

А днес ще дочакаме ли камион?

А де и аз това питам...

# 451
Някой от easy2buy получавал ли е пратки тези дни? Пуснах една пратка към тях малко преди да излязат в профилактика и нямам никаква идея какво става. Вече трета седмица си чакам нещата. Звъня по телефоните - все чакат камион от миналия четвъртък и все не идва, днес не съм се обаждала, та се чудя дали е пристигнал. То вече ми писна всеки ден да им звъня  ooooh!

Оооо и аз съм много разочарована от тях, всеки ден се чака камион, аз толкова разговори проведох, че ми писна. Уж трябваше да са ми дошли нещата, пък после били се объркали, били разделени някакви поръчки... повече не мисля да поръчвам през тях.  Stop Сега последно май Сряда чакат камион, но аз не им вярвам, така говореха и миналата седмица.

Аз пък въобще не им вярвам, че имат профилактика, ами мисля, че нещо са се забатачили или са излезли в отпуск ... Каква е тая профилактика - 10 дена и повече. И ако беше профилактика, нищо не им пречеше да продължават да приемат пратки и поръчки на техния адрес. Всичко поръчано до този момент трябваше отдавна да е пристигнало на адреса им - защо не го товарят, какво чакат, нямат пари за транспорт ли?! И всичко това на фона на офанзивата с безплатните им посреднически услуги и най-ниски куриерски такси .......

# 452
  • Бургас
Днес получих по еконт първата си пратка от КД....много съм доволен..супер са!
Поръчах на 27.10 и на 07.11 беше в Бг Simple Smile

# 453
Мен ме интересува в кои дни са им курсовете и колко пътуват до Б-я КД ?

# 454
  • Бургас
Мен ме интересува в кои дни са им курсовете и колко пътуват до Б-я КД ?
Курсовете са в сряда и в неделя.....тръгва в сряда пристига в неделя или тръгва в неделя и пристига в сряда. Възможно е и малко закъснение от 1 ден.

# 455
Това значи ли че ако е пристигнало при тях днес сутринта ще тръгне днес ? Надявам се аз

# 456
  • Бургас
Това значи ли че ако е пристигнало при тях днес сутринта ще тръгне днес ? Надявам се аз
Е, това не е сигурно. Моята пристигна при тях понеделник и в сляда тръгна,но за същия ден не знам...ако имаш късмет може и да са я метнали в тира Simple Smile))

# 457
Ами дано да са я метнали

Благодаря ти !

# 458

Звучи страхотно, ще ги пробвам следващия път. Само дано си получа веднъж поръчките от easy2buy... Ужасно ме изнервиха.

# 459
Направи ми приятно впечатление нещо в сайта на Гъбите (може и да не е от последните дни, но не съм го виждала)...сложили са скрийн шот как би трябвало да изглежда адреса на отделните сайтове:
http://www.gabco.org/images/reg/ebay2.jpg - ибей

http://www.gabco.org/images/reg/Amazon.jpg - Амазон

http://www.gabco.org/images/reg/ASDA.jpg - АЗДА

http://www.gabco.org/images/reg/M&S.jpg - Макс и Сп

http://www.gabco.org/images/reg/adres.jpg СпортсДирект

(може и на други нетехни клиенти да помогне как да си нагласят частите от адреса в полетата.

Днес хеле виждам обработват курсът, който трябваше да дойде вчера, а дано утре вече пускат, че да имам нещо в петък  Mr. Green

# 460
  • Русе
А дано, че вече нямам търпение, чакам си зимните ботушки и тръпна в очакване дали ще ми станат или ще търся нов собственик  ooooh!

# 461
  • Къде ли не
Аз имам пакет при е Е2Б, за който получих имейл в неделя. Поръчката направих ден преди да затворят сайта си. Утре ще си взема пакета, а можеше и в понеделник. Така че при мен всичко си е наред!

# 462
Аз имам пакет при е Е2Б, за който получих имейл в неделя. Поръчката направих ден преди да затворят сайта си. Утре ще си взема пакета, а можеше и в понеделник. Така че при мен всичко си е наред!

Направо завиждам. На мен ми казаха, че имали проблем с пратките получени към 18ти в техния офис в Лондон, каквото и да значи това  ooooh!

# 463
Аз пък си чакам от Г един пакет вече месец.И този курс я няма,чакам отговор,поредния Simple Smile
Кой знае къде се е забила тази пратка

# 464
Имам едно питане, надявам се да можете да помогнете. Чакам едни неща по Габко, но за първи път ги ползвам. Виждам, че вече пише "раздаване" за камиона от вчера, но аз нямам смс или имейл. Има ли шанс утре да получа или да не се надявам нещата да са били в този камион?

Общи условия

Активация на акаунт