От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 097
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Да не излязат като Марина транс, не че не бях доволна, ама с лош край беше всичко, една бременна в Лондон, приемаше пратки, друга с деца ги разнасяше тук.

# 481
Някой да има мейл от KD?
И аз чакам неща, които може би са тръгнали в неделя, но още нямам е-мейл.

# 482
  • Къде ли не
Аз пък днес си  взех нещата от Е2Б и за пореден път съм доволна. Незнам късмет ли е, но аз със тях никога съм нямала проблем. Винаги получвам мейл, винаги ми отговарят на въпросите, винаги са коректни. И от нещата които си поръчах от спортсдайрект съм доволан, но това е за друга тема.

# 483
# 484
  • Sofia
Някой ползвал ли е вече офист на KDSHOPPINGUK в София да дадете отзиви  Hug

# 485
Дали някой получи мейл от КД за вчерашните пратки?... Или направо ще ни ги пращат без мейл  newsm78

# 486
  • Монтана
Дали някой получи мейл от КД за вчерашните пратки?... Или направо ще ни ги пращат без мейл  newsm78
Имам емейл за поръчки от вчерашните пратки.

# 487
Да, аз получих имейл късно снощи, че са ми пуснали нещата и днес ще отида да си ги взема от Еконт. Peace

# 488
  • София
Аз ползвам Габко, не винаги получавам мейл и смс, те твърдят че се пращат автоматично, но явно се случва не само на мен.

# 489
Аз ползвам Габко, не винаги получавам мейл и смс, те твърдят че се пращат автоматично, но явно се случва не само на мен.
Много добре знаят, че имат дупка в системата, ама се чудя кога ще си я оправят. Отначало получавах редовно и смс и мейл. От няколко месеца получавам само мейл. И след като така изтървах срока да потвърдя една от поръчките си, вече ги дебна около датите на пристигане на камионите и си проверявам редовно пощата.
THE WIN ми пратиха мейл, че нещата ми са налични, но кога ще разбера кога ще пътуват към БГ или чак като пристигнат?  newsm78

# 490
Много добре знаят, че имат дупка в системата, ама се чудя кога ще си я оправят. Отначало получавах редовно и смс и мейл. От няколко месеца получавам само мейл. И след като така изтървах срока да потвърдя една от поръчките си, вече ги дебна около датите на пристигане на камионите и си проверявам редовно пощата.
THE WIN ми пратиха мейл, че нещата ми са налични, но кога ще разбера кога ще пътуват към БГ или чак като пристигнат?  newsm78

Ако не са ти написали в този мейл, значи като пристигнат...

# 491
Някой знае ли нещо за курса на Бритс.В Facebook няма нищо.Дали е пристигнал и кога ще раздават във Варна newsm78

# 492
имам поръчка, която е пристигнала на адреса на КД в Лондон на 5 ноември. Има ли шанс да я получа, Нямам потвърждение. И още - те обединяват ли поръчки, както другите превозвачи

# 493
  • на 90 км от морето
имам поръчка, която е пристигнала на адреса на КД в Лондон на 5 ноември. Има ли шанс да я получа, Нямам потвърждение. И още - те обединяват ли поръчки, както другите превозвачи

Когато получиш потвърждение от тях, че пратката ти е в БГ и знаеш, че скоро ще получиш още една, може да им звъннеш да се уточните. На мен така са ми обединявали пратки  Peace

# 494
  • Варна
Моля ви момичета, ако някоя от вас е от Варна и ползва за превозвач Емпреса, нека се обади, имам няколко въпроса, а те не ми отговарят, чакам си вече доста дълго доставката и все още я няма а камиона е в БГ от седмица.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт