От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 108
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Вече им стана навик да закъсняват....най-вероятно в четвъртък ще пращат по куриер и в петък ще си получим пакетите  smile3516

# 511
С Easy2Buy никога повече  Stop . Неща, които трябваше да получа наведнъж, получавам на 3 пъти. Разходите за куриер ми дойдоха в повече. Дано поне си получа и последната част от поръчката и да се свършва  #2gunfire

# 512
С Easy2Buy никога повече  Stop . Неща, които трябваше да получа наведнъж, получавам на 3 пъти. Разходите за куриер ми дойдоха в повече. Дано поне си получа и последната част от поръчката и да се свършва  #2gunfire

newsm10

Добре че имах само една поръчка... и много безплатни минути за всекидневните разговори кога ще дойде  ooooh!

# 513
Аз пък си бях доволна от тях и бяха много удобни, обаче сега това в "Младост 4"  ме уби. Да ми кажат, че в Пловдив отиват горе-долу ми е все тая.
Гледам сега списъкът от първа страница, но помогнете ми ако изпускам нещо - има ли някой с офис/ пункт в Центъра?

# 514
В центъра не мисля,че ще им е удобно на подобен тип фирми Rolling Eyes
shopper.bg са на Черни връх,от това по-към центъра,незнам  Simple Smile
Престраших се аз да си направя една поръчка с тях,следващия понеделник ще дам отзиви
Аз пък си бях доволна от тях и бяха много удобни, обаче сега това в "Младост 4"  ме уби. Да ми кажат, че в Пловдив отиват горе-долу ми е все тая.
Гледам сега списъкът от първа страница, но помогнете ми ако изпускам нещо - има ли някой с офис/ пункт в Центъра?

# 515
Givetransport пак са сравнително на центъра ул. Неразделни 14 http://givetransport.com/#/Contacts

# 516
Да, "Гивтранспорт" направо са ми идеални като място, обаче пък цената ooooh!...е, няма пълно щастие  Mr. Green
Ама "Изи2бай" ми бяха хем евтни, хем удобни и сега още не мога да преживея удара Joy

# 517
Да, "Гивтранспорт" направо са ми идеални като място, обаче пък цената ooooh!...е, няма пълно щастие  Mr. Green
Ама "Изи2бай" ми бяха хем евтни, хем удобни и сега още не мога да преживея удара Joy
И аз сега им видях цените Sick Sick Sick

# 518
момичета, знаете ли как да върна една пратка към Мадъркера? Аз си е поръчах директно до адрес на превозвача, но се налага да я върна обратно за да ми възстановят сумата. Знаете ли каква е процедурата за връщане?

А причината да я върна е, че на една съфорумка и поръчах едни неща от там, и все още не ми ги е платила, не ми вдига тел. и отказва всякакъв контакт с мен, а сумата хич не е малка, към 200 лв. и е поръчката.

Ще съм благодарна ако ми помогнете да я върна към мадъркера, или поне да ми кажете процедурата. То е ясно, че пощенските ще са за моя сметка, ама поне да ми върнат сумата от поръчката.

Мерси предварително на всички отзовали се   bouquet

# 519
Много кофти номер. Не знам каква е процедурата, но предполагам, че най-евтино ще е с услугата на превозвачите в обратната посока. Не съм  ползвала обаче, дано някой по-вещ се включи или въпросната дама да се появи все пак.

Някой знае ли нещо за тези -
http://dostavki.blogspot.com/
Пише, че имат офис/пункт до Централни хали, но на страницата им виждам информация само за посредническа дейност, имат ли изобщо услугата само превоз?
"Бритс" пък пише на контакти, че имат адрес в "Надежда", обаче на контакти не излиза адрес, а само тел и скайп и не мога да преценя дали ще ми е на път (ходя там понякога по работа).

# 520
Здравейте момичета!   bouquet С риск да стана за смях, пиша тук, и се надявам да ми помогнете. Не съм поръчвала никога от интернет, но сега здраво съм се нахъсала за едни чантета от Английския E-bay.Просто не знам какво трябва да направя, и не знам колко точно ще ми излезе цялото удоволствие. Не мисля да правя поръчка над килограм, така че освен това,което плащам на тях, и на куриера имам ли други разходи? ПРедварително благодаря на всички,които ще отговорят на глупавия ми въпрос, но смятам,. че тук бих могла да получа най-адекватно мнение.  bouquet

# 521
  • Пловдив
...
Щях да забравя за КД ме интересува как начисляват кг. за всеки почнат кг. както при Габко или изчисляват точно тегло?

Миналата седмица взех поръчка от тях 1.4кг обаче сега убий ме не мога да си спомня колко точно платих.  Embarassed Въпреки това ми се върти, че гледат точното тегло. Надявам се утре да взема още една и ще кажа със сигурност вече  Mr. Green

# 522
  • Sofia
В София "Бритс" раздават в "Надежда" 2, до магазин "Фантастико".

# 523
anny_ за старите пратки
Щях да забравя за КД ме интересува как начисляват кг. за всеки почнат кг. както при Габко или изчисляват точно тегло?
На мен ми изчисляват на всеки започнат кг.Не бях обръщала внимание и не ми стана приятно  Confused

# 524
  • Пловдив
Получихте ли имейли за пристигналия днес курс на КДшопинг или все още не?

Общи условия

Активация на акаунт