Каква пералня

• 875 789
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 285
Е, ти къде си я поставила, моята е в кухнята, която е остъклен балкон на хола там седиме по цял ден. Ако я поставя в стенния гардероб ще мога да я пускам на нощна.

# 286
Е, ти къде си я поставила, моята е в кухнята, която е остъклен балкон на хола там седиме по цял ден. Ако я поставя в стенния гардероб ще мога да я пускам на нощна.

И моята е в кухнята Simple Smile А нощем си я пускам без проблеми Heart Eyes

# 287
Аз от 3 години съм с Daewoo и колкото не вярвах, че това може да пере и да изкара толкова време, сега съм на мнение - пак бих си купила същата. Тогава беше около 440лева. Всички като чуеха марката и я оплюваха, понеже е по-евтина. Аз нямах нито време, нито излишни пари и рискувах Simple Smile А и няма нищо вечно и пералните от 1000 лева се чупят Simple Smile

# 288
  • София
Аз от 3 години съм с Daewoo и колкото не вярвах, че това може да пере и да изкара толкова време, сега съм на мнение - пак бих си купила същата. Тогава беше около 440лева. Всички като чуеха марката и я оплюваха, понеже е по-евтина. Аз нямах нито време, нито излишни пари и рискувах Simple Smile А и няма нищо вечно и пералните от 1000 лева се чупят Simple Smile
С кой модел си?
Аз си купих за вилата ето този модел http://www.technomarket.bg/products/09051113/daewoo-wm-dwd-m1031 .Разтрака се почти веднаГа.Оказа се,че е сложен мноГо тесен ремьк,който вьрти барабана.Естествено не се поема Гаранционно,а защо,не можаха да ми обяснят от Техномаркет.Аз давам пари за пералня и не ме интересува,че някой не си е свьршил работата! Naughty
Иначе,пере мноГо хубаво и е мноГо тиха-не моГа да отрека!Само дето са мноГо дьлГи проГрамите.ДруГия минус е,че  не моГа да набутам дори едно олекотено единично юрГанче вьтре.Ама и на неГо му намерих цаката Hug!ПредполаГам,че сс всички модели с по-тесни размери е така.
Вьв вкьщи сме с "Горение".Модел от преди пет Години и макар,че все Ги плюят,че са шумни,моГа да кажа,че изпира мноГо хубаво прането.

# 289
Здравейте момичета ,а какво ще кажете за пералните LG ? С половинката неможем да стигнем до консенсус ,а не видях отзиви за марката в темата / или поне аз не видях  Embarassed / Моля ,ако някой има впечатления или инфо да сподели  Praynig Предварително Благодаря !   bouquet

# 290
Здравейте!
След месец ми предстой купуване на пералня и аз съм пред дилемата дали да е LG или Ariston и за двете съм разпитвала но искам и мнение от вас.Ще съм ви много благодарна за информацията.Досега карахме на уърпул и бях доволна но от познати разбрах че в момента не са така добри както от преди 10 години.Бюджета ми е 650 лева максимум.

# 291
Аз съм много доволна от моя Аристон.

# 292
  • Варна
Мислим да купуваме пералня. Ориентирали сме се към Електролукс и Горене по препоръка на техника, който ремонтира сегашната ни пералня. След  прочетеното тук Горенето май отпадна, защото някой беше писал ,че са шумни. След трактора, който имаме вкъщи ако купя пак шумна ще се гръмна. Искам пералнята да е колкото се може по-безшумна. Добри отзиви прочетох тук за Електролукса. Ходих да ги гледам в Технополис. Има поне 10-15 модела от тази марка. Как ще избера обаче не знам. Гледам да е нещо от 550 до 700 лв. Направи ми впечатление, че ширината на някои модели е много голяма- 63 см.
Ще се радвам ако някой сподели впечатления , ако има скоро купувана пералня Електролукс.

Казвали са ми, че Bosch са по-надеждни, виж отиди и прегледай тези 2 модела, мисля, че са полски http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/682935/P11100101 … OSCH-WAE-20365-BY
http://techno-mix.com/product/74/bosch-wae-20366-by
Благодаря много за съвета! В крайна сметка се отказах от Електролукса и Горението, след коментарите тук. Взех от Технополис Пералня Бош- първата, която показваш. За сега сме много доволни. Няма нищо общо с предишния ни Индезит.

# 293
jijo2233 , честито - да си я ползвате със здраве - искам да попитам - тиха ли е ?

# 294
  • София
jijo2233 Честито и от мен!

Вчера се развали пералнята. Канди на 5г. За първи път и изгоря една платка с лампичките точно като и изтече гаранцията от 3год. А сега се развали основната платка.
Цял ден обикаляме за пералня и още не сме взели решение. Има много изисквания; да е тиха, защото е в коридора (ще я вграждам един ден в гардероба), да е по къса до 55см., да е поне до 1200 оборота, да е с дълга гаранция и да е макс до 800лв.
Общо взето клоним към Аристон, но да питам наистина ли са тихи? Има ли някъде където мога да видя децибели. Също се оглеждам и за Бош, но късите бази са им по-скъпи  newsm78

# 295
Ох, от Канди на Аристон Crazy.
По-добре недей.
Вземи Бош най-добре.

# 296
  • София
Така ли  newsm78
И аз искам Бош, всичко друго ми е Бош и Сименс, но се охарчихме. А късите бази са мин. 1200лв.

# 297
Аристон е същото като Канди.
Напънете се и си купи Бош. С пералнята не бива да правиш компромис.

# 298
Geryger, виж този модел като компромис между Аристон и Бош - http://www.technomarket.bg/products/09113826/aeg-l-60260fl  . Тази е по-плитка, но нямам никакви отзиви как е като модел. Ако някой има такъв модел - може да сподели отзиви.

# 299
Такава купихме наскоро:

http://www.technopolis.bg/b2c/details//687413/P11100101/Пералня-AEG-L-60270-FL

Много прилича на тази от горния линк, само че доколкото виждам пише, че моделът е друг.
Много съм доволна Simple Smile Няколко пъти я пусках вече и определено няма нищо общо с предишния боклук Индезит! Тиха е, изпира много добре дрехите, от центрофугирането също съм доволна. Сега осъзнавам, че с предишната дрехите направо не са били изпирани, беше много по-шумна, тресеше се, колкото и да я нагласяхме, въобще беше ужас.
Също търсихме по-къса, за да може да влезе при нас, затова взехме тази.

Общи условия

Активация на акаунт