Каква пералня

• 874 061
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 765
vion, и вода ли нямате в апартаментите  Laughing Винаги може да ти протече смесителят и да наводниш съседите, нищо че нямаш пералня. Пак ли застраховката няма да го покрие  newsm78 Българските застрахователи явно са доста ларж, защото покриват подобни щети. 

Имаме, но не ги монтираме в жилищата си. Забрана ли е, препоръка ли е, не знам, но на всичките осем семейства пералните са им в отделно помещение. На мен също ми е по-удобно да не се разхождам с легена с дрехите, но е така - свикваш и толкова, ако не, който откъдето. Но това е разговор по друга тема.

# 3 766
Сигурно така е направено, за да не шумите на съседите. Странно, аз за пръв път чувам за лична пералня в общо помещение. Мислех, че са обществени уредите.

# 3 767
И за шума са помислили. Може би защото съм си българка, аз съм единствената дето ми се е случвало да пускам пералня по късните часове.  Grinning Отначало ми беше странно и се чудех как ще си оставя прахове и омекотители ей така върху пералнята   Shocked в не заключено помещение, ама сега не ми прави впечатление.

# 3 768
Аз се извинявам за предишния си пост, искам да се поправя на време. На Siemens-а ни има опция  Ferig in /буквално преведено готова в/, едно продълговато копче, което така и не съм го видяла, не съм се и интересувала. На другите перални също има /онези съседските модели на Miele/  Simple Smile

# 3 769
  • София
Е, значи  вашите модели не са базови  Wink Точно за тази функция говорехме като пример за орязани възможности.

Врътни едно-две пранета в съседските милета, за да разрешиш спора - Миле или Сименс  Laughing Изглежда никой друг в темата няма едновременен достъп до нови модели на тези марки  Wink

# 3 770
Аз имам. По доволен съм от Сименса, особено от сушката.

# 3 771
Според мен, място за спор няма. Miele е премиум марка, а Siemens - средно ниво към премиум. Коректно е да се сравняват еднакви нива. Най-простото решение е хората с пари да се насочат към Miele и всеки да прецени доколко го устройват предлаганите функции. Колкото до това коя пере по-добре, сигурна съм, че и двете марки перат добре.

# 3 772
И двете перат добре, дори еднакво, само дето Семенса ми е 350 лв, Милето седем пъти повече. Хайде хората с пари да си правят сметката без подсказки, за какво да си дават парите.

# 3 773
  • на Мелмак
Ще ме извините , но ежедневно се занимавам с нещо клас премиум ,клас супер премиум.
Та премиум е среден клас,А супер премиум или хай премиум е висок клас.
Та Миелето е високият клас,  има и други марки, доста по -скъпи от Миеле и по-добри от него, но не на нашият пазар,  те са и с доста повече особености и екстри.
Та Сименс ,който се явява високият на Бош, спрямо Миелето - къде е?
По - ниско е от него, но не ми се вярва да е на светлинни години. ...

# 3 774
Ами толкова, между Сименса ни и другите коментираните има-няма разлика от 600-1000 евро, в зависимост от модела. Аз да не се каня много, но съм им хвърлила око, чакам на тази нещо да и се случи. Преди няколко месеца като я включвах, пискаше и не стартираше, но във филтъра намерих една монета.  Mr. Green.

# 3 775
  • оттам, откъдето започва България
Аз предупреждавах преди време да се проверяват филтрите, че аз си намерих цяла шепа монети /а уж все проверявам джобовете/. При мен пералнята тръгваше, но при центрофуга завихряше някоя от стотинките и ставаше едно стържене, дето ми докара такъв страх, че сега като почне центрофуга и бягам в другата стая.  smile3518 Надявам се да го преодолея някой ден.  Praynig

# 3 776
Имаме, но не ги монтираме в жилищата си. Забрана ли е, препоръка ли е, не знам, но на всичките осем семейства пералните са им в отделно помещение. На мен също ми е по-удобно да не се разхождам с легена с дрехите, но е така - свикваш и толкова, ако не, който откъдето. Но това е разговор по друга тема.
Сушилни имате ли?

# 3 777
Някои имат, ние не. Те стоят също долу в пералното помещение, или сушилното, защото и дрехите ако искаме си ги сушим там. Цялата кооперация е на парно и всичко съхне много бързо през зимата.

# 3 778
  • Варна
Пералнята ни (12 год) сдаде багажа. Търсим нова, до 400 лв.
Тази дали е добра, марката нищо не ми говори?
http://www.pazaruvaj.com/peralni-c3167/hansa/awb-510-lp-p160949858/#opisanie

# 3 779
Пералнята ни (12 год) сдаде багажа. Търсим нова, до 400 лв.
Тази дали е добра, марката нищо не ми говори?
http://www.pazaruvaj.com/peralni-c3167/hansa/awb-510-lp-p160949858/#opisanie

Аз бих заложила на позната марка.

http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines/Washing-machine-IN … ECO-EU-M/p/682355
или
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines/Washing-machine-IN … %28EU%29/p/682331

Общи условия

Активация на акаунт