Каква пералня

• 874 186
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 810
То хубаво, че тя е умна, щото можеше и беля да си направя. Аз нямам теглилка и карам на око. Повечето пъти не мога да събера дрехи за пълния капацитет, ама на - днес стана и така разбрах, че може и това. Сега като простирах - наистина бархетът си тежи мокър доста повече от хасето. За зимата предпочитам такова спално бельо обаче, защото много топли и е мекичко.

# 3 811
  • оттам, откъдето започва България
И аз в повечето случаи не събирам пълния капацитет, но и не се мъча. Преди 5 кг. пералня все не ми стигаше и я въртях постоянно, но бяхме четирима. Сега останахме двама с 8 кг.  Neutral Face

# 3 812
  • София
Здравейте,днес по спешност се обзаведох с тази пералня Забравих да попитам в магазина - дали трябва  някъде да я регистрирам за гаранцията на инверторния мотор.

На нашата Беко имаше един лист в снопа документации - с упътване за регистрацията на пералнята за гаранцията на мотора. И после я изпратиха на имейла. Разрови се из тях или се обади в магазина. 

# 3 813
Здравейте!
Да Ви се извиня за това, че не съм писала в темата,
и конкретно на съфорумците, задали въпроси към мен.
"Минах" някакъв си грип. (от 2003г не съм боледувала)
"Изпържи" ми се мозъка. Четири дни бях с 39,8 гр. C
При възстановяването ми, което би трябвало да е поне още четири дни - не се получи.
Обобстрени проблеми на шийни прешлени на синът ми (25г)
Търчане за второ,трето... мнение в София.
Той остана в София, за процедури, при моя приятелка,
спомогнала за отглеждането му, когато беше бебе.
Това е колежка от студентките ми години.
Вчера ТЯ му направи Рожденият ДЕН, в София.
Виртуално Ви черпя.
Скрит текст:
ПП Пералните да са Ви пробле-ма! Simple Smile
(Винаги ще съдействам с каквото мога, тук.)

# 3 814
  • оттам, откъдето започва България
Да ти е живо и здраво момчето. За съжаление и аз отдавна съм разбрала, че битовизмите са ни най-малкия проблем и не трябва да им се вживяваме толкова. Скорошно оздравяване.

# 3 815
Пав, честито да ти е момчето! newsm59

# 3 816
 bigdance2 за рожденика, нищо, че е на 25. И за теб smile3525 Да сте живи и здрави. Мерси за почерпката.

# 3 817
didka pitka, Билян@, sandokanchev,
Благодаря Ви за сърдечните пожелания! Hug
ПП Следващата почерпка няма да е само виртуална! (надявам се)  Peace

# 3 818
Да е жив и здрав!

# 3 819
didka pitka, Билян@, sandokanchev,
Благодаря Ви за сърдечните пожелания! Hug
ПП Следващата почерпка няма да е само виртуална! (надявам се)  Peace
     party023 newsm18

# 3 820
Здравейте.
Развали ни се пералнята вкъщи и сега търсим нова. Надявам се на съвет от вас.
Харесах някои модели, но забелязвам, че времето им на изпиране е 185-220 минути, което ме втрещи. Досега за 1 час дрехите бяха изпрани и центруфугирани (от пералня Горенье на около 25 години).
Та ако може да ме ориентирате за нещо, което да пере по-кратко. Говоря за 40 градуса, 6 кг. дрехи.

# 3 821
  • София
Повечето перални имат и по-кратки програми, но основните  най-често са дълги, но пък пестеливи и добре изпиращи, плакнещи и т.н.
Какво толкова те притеснява времето.

# 3 822
 Три часа пране   ooooh!  + 2 часа сушилня и си е половин ден работа на машини.
Някакви мнения за Сименс (взехме такава сушилня наскоро)
 (ще се  върна да чета назад, ама да питам)

# 3 823
Сушилнята ти е чудесна PeaceИма тема за сушилни
Да, дълго е, но аз пускам пералнята с отложен старт да изпере или рано сутринта и да е готова като стана, или да е изпрала като се върна от работа вечерта.
Така или рано сутринта, или вечерта пускам сушилнята( която ми е час, час и нещо) и готово. Не седя специално да ги чакам.

# 3 824
А, дааа, с отложен старт си е екстра. Не се бях усетила, щото досега подобно нещо не  съм ползвала.
Много благодаря  baloni

Общи условия

Активация на акаунт