Каква пералня

• 870 839
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 45
Контейнерите за прах и гел могат да се местят. Настройката правиш един път и караш с нея докато свърши праха. Да, прави икономия на прах - взима си точно колкото ѝ трябва, не предозира. В общи линии глезотия.
нали знаеш контейнерите за течен сапун (сапунерките) където ги слагат до мивките по обществените заведения. след 100-на натискания дозатора им започва да предозира - капе си без да го натискаш. ако и тук се случи това може и 1 шише с препарат да не стигне за 1 пране  hahaha

# 46
Това е Мийле. Не може да се случи такова нещо. Laughing

# 47
Това е Мийле. Не може да се случи такова нещо. Laughing
няма вечен Мерседес  Laughing

пп. а да ме светнеш по какъв начин препарата влиза в казана след като контейнера е подвижен ?

# 48
В контейнерите има перки, които се въртят, а прахът или гелът по сложна система от тръбички се смесва с входящата вода и се излива в казана.

# 49
А я кажете (ако имате наблюдения) как са Блумбърг? Thinking

# 50
  • Русе
Да попитам и аз Praynig Пералнята ми е за смяна и понеже стои в кухнята и няма нищо друго в бял цвят ми се иска да си купя сива пералня.Разглеждах доста по сайтовете,но няма голямо разнообразие.Ако някой има мнение по въпроса и желае да ми предложи нещо,ще съм много благодарна!

# 51
# 52
  • София
За цената на прехваленото Мийле ще си купиш 2, че и 3 нови перални. И няма гаранция, че и те, както е в целия свят вече, не правят техниката си по-чуплива. А в България гаранцията им е само 2 години.
Гледай пералня с най-дълга гаранция и читав сервиз.

# 53
Имаме Канди от 4-5 години.До сега не е имало проблем.Дано продължава така.
Прала съм със скъпи и евтини прахове, и въобще не съм се престаравала с пазене.Слагах дълго време Калгон,но от половин година и това пропускам.
А колко добре изпира и изплаква зависи и от праха и от количеството пране.Затова хубаво е да събира повече и да има кратка програма.

# 54
Пералните в ИКЕА са с 5 год. гаранция, но разбрах, че са произведени съвместно с Whirlpool и Electrolux.

# 55
А може би не са толкова лоши-все пак не са правени за соц. страните ??!!  newsm78

# 56
цяла нощ не съм спал за да пресмятам. това са близо 5 000 лв.
да приемем че няма да се развали през целият ми живот - значи  1 пералня за 5000 лв
перални от среден клас (за около 500 лв)  мисля че ще ми стигнат 2-3 до 4  до края на живота ми.
това означава някъде около 2 000 максимум. с останалите 3 000 лв бая препарати може да си купя.
колкото и да е икономично това Миеле не вярвам да избие тези 3 000 лв. да ме извиняват производителите , но .....
виж , ако с пералнята предлагат и една кака може и да размисля.  Joy  ама може .....

# 57
виж , ако с пералнята предлагат и една кака може и да размисля.  Joy  ама може .....
Ееееее ще вземеш да ме разубедиш за това Миеле Simple Smile
Като се замисля,си много прав
Но виж за каката(ако простира и глади) ,ако спомена на мъжът ми и той би се замислил Simple Smile

# 58
Елементарни разсъждения, Бонго, не съм очаквала. А всичкия боклук, който ще направят пералните, които с лека ръка ще сменяш, какво го правим?

# 59
А всичкия боклук, който ще направят пералните, които с лека ръка ще сменяш, какво го правим?

Ето Wink:

http://www.eltechresource.com/

Общи условия

Активация на акаунт