Февруарки седмици броят, че изминаха половината си път! - Тема 8

• 22 691
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро мамчета  Grinning

indosean аз пия Сорбифер от миналия месец, и моя хемоглобин падна още сега е 104, та почнах 2х1 на ден. Аз нямам запек, на моменти даже съм в другата крайност. При всеки и индивидуално, тъй че не е гаранция че ще те хване.

ЗД е обикновения ехограф на който стандартно се гледа, с черно белия образ, а 4Д е този на който образа е един жълто кафяв и плътен, най просто казано. Мисля че старите ехографи бяха 2Д, но в частните кабинети и клиники май нямат вече от тях. 

Пепи лошо няма като иска да купува, ама поне да ги изберете заедно.
Моята  майка пък ми се разсърди, че покрай нещата дето ще ми дават приятелки тя какво щяла да купи, не останало. Като искат да купят нямам нищо против, но не давам да се купува нищо без мен, или да ми дадат парите и аз да си купя, или ходим заедно.

Киселините и мен ме хванаха, ама се оказа че е от бананите, ям в промишлени количества.

И аз ходя до тоалетната вечер, полузаспала, даже крушки не светвам, снощи прахосмукачката останала в коридора и в тъмното като се закачих за нея изкарах си акъла  Crazy

Ха, и моя е от Северозапада, по принцип чувството му за хумор е доста интересно, и голям смях пада като ми измисли някой прякор или описание на стройната ми фигура Simple Smile, което се случва често, мисля вече да си ги записвам, че да не ги забравя.  Joy Joy

Стига съм писала, че роман стана, лек и прохладед ден ви пожелавам.

# 181
Добро утроооо HugИ аз изпратих мъжете на бач и училище,ама ще си долежа с кафето,нямам днес задачки-  закачки Simple SmileЧета тук за болки,аз имам всякакви-в кръста(имам дискова херния и се парализирам от кръста надолу)корема почти вс.ден ме боли,казвам на лекарите(те са различни всеки път)но,щом нямало кръв,вс.е ок newsm78Като чета пиете нош-па или магнезий,тук няма такива екстри,да не казвам че в началото ми казваха дори и кремове да не използвам никакви,аз повръщах,обезводнена,нямало проблем,нормално било,нищо не ми даваха.....как да е,бебе да ок,аз съм назад сега Simple SmileЗа покупките,чудя се на тези,които се дърпат и не искат помощ..аз се чудя как от А до Я сами всичко ще купим,и аз искам някой нещичко поне да даде Praynig...но няма да го оставим голо и босо,ама друго си е малко помощ с дрешки или каквото и да е Simple SmileХубав ден от мен и успешна седмица Simple Smile

# 182
Здравейте момичета!Как сте?!Вчера голямо хайманосване му ударих пак Grinning Така е,само в неделя моя има почивен ден,и аз го ангажирам изцяло с моите прищявки,къде да ходим,какво да правим и т.н.(горкият не може да си почине).Вече взех да обмислям раждането-къде,как ..колко.Знам,че е малко раничко,но аз нали съм в такава ситуация,че идея си нямам къде ще протече,най-вероятно ще е на частно,колкото и да не ми се иска,понеже са си доста парички,но нямам друг вариант поне за сега.Някой има ли идея в БГ колко струва "удоволствието" да родиш в частна клиника?!Тук е около 1500-2000 евро...

# 183
  • Сфия
добро утрооо,
Fabianna, черно-белият видеозон, на който се виждат размазани неща е 2Д, 3Д е този, на който се вижда уж триизмерен образ, а 4Д май е със звук, демек сърцето може да се чуе.
Аз също се надявам на подаръци и спонсорство до колкото е възможно от роднини. Естествено, че аз ще си избера какво точно. По повод на Фм се дразня, защото се спекулира не толкова с важността й, колкото с цената. Тук в София са по 100 лв, докато в другите градове е 50, 60, 70 лв...

# 184
Добър ден и от мен Simple Smile

she_moto, да си жива и здрава, дето ме светна за сребърната вода. Откак си капя от нея, си върнах носааааааааааа, мога да спя нощем. Пробвайте, супер е Simple Smile Simple Smile  Party

Някой има ли идея в БГ колко струва "удоволствието" да родиш в частна клиника?!Тук е около 1500-2000 евро...

Аз ще раждам в частна клиника, живот и здраве, цената е 1200 лева в обикновена стая и без избор на екип. Удоволствието ВИП се заплаща по 150 лв на вечер, а избор на екип - 300 лв!

# 185
За специалисти като Томова,Марков,Димитрова разбирам защо е 100лв.За Варна разбирам също цена за ФМ към 100лв но само при Балев и Давидков.Но последният чувам,че иска цени от порядъка на 120-200лв. ooooh!Но не мога да разбера цени за ФМ от порядъка на 70-100лв за Бургас при положение,че нито един не е специалист по ФМ.Чул някой,че се правят по 100-на лева и що да не прави и той. ooooh!

# 186
Запис и от мен.  Hug
И аз съм за среща на Софийските мами!  Laughing
И аз съм за среща Simple Smile

# 187
deyzi Майка ми е от Враца , но баба ми и дядо ми си купиха къща в Пудрия  и сега там си живеят, а пък на мъжа ми баба му е от Дражинци ( не знам дали ги знаеш )

# 188
От къде мога да си купя Сребърна вода Simple Smile

# 189
При моят доктор в Стара Загора ФМ с 4D е 45 лева. За серклажа другата седмица ще доплатя 250 лева, защото болницата е частна, но работи със здравната каса. Иначе, ако бях отишла в Плевен, щях да платя 455 лева, като не смятам пътя до там и обратно и поне една вечер преспиване в града. Та, всичко, което е под 500 лева много ме радва. Mr. Green Че до сега с това ин витро, редукцията, лекарствата, пътя, хотела в Плевен....не искате да знаете цифрата просто. Rolling Eyes И аз не искам. Mr. Green 

# 190
За специалисти като Томова,Марков,Димитрова разбирам защо е 100лв.За Варна разбирам също цена за ФМ към 100лв но само при Балев и Давидков.Но последният чувам,че иска цени от порядъка на 120-200лв. ooooh!Но не мога да разбера цени за ФМ от порядъка на 70-100лв за Бургас при положение,че нито един не е специалист по ФМ.Чул някой,че се правят по 100-на лева и що да не прави и той. ooooh!

Точно така е, Деси!   Naughty

# 191
Здравейте всички и от мен
Пепи - проблема ти не е много смешен и аз имам подобен, ама със свеки, то проблема тук е че тя вика “Аз всичко ще купя“ ама като се роди - щото не бивало преди туй и тн. поверията пак .... а аз не искам така щото  кой знае какво ще купи и от къде и как , като  е на 4 хил км.... няма да е лошо, но няма да съм го избирала аз и няма въобще да е имало време за избор де
Тъй че леко раздразнихме роднинското тяло с тая количка, ама ще й мине...

Снощи тоз бебок много се въртя, то аз че имам киселини всяка вечер - ясно и се въртя, ама вече го различавам кога е той и кога е корема - и явно си водят диалог по цяла нощ...

Вие казахте мненията за стерилизатори и пр. ама едно нещо остана - вчера говорих с една приятелка, която роди преди 10тина месеца - и тя ми сподели, че за нея изключително важно било електрическа помпа за кърма (Тази която тя препоръча е на НУК, ама тука май я няма има само Авент).... та взех да се чудя.... искам мнения моля...Че и туй чудо е бая парички и то...трябва да се планира

# 192

От аптека или дрогерия  Peace

# 193

От аптека или дрогерия  Peace

Благодаря Simple Smile   bouquet

# 194
добро утрооо,
Fabianna, черно-белият видеозон, на който се виждат размазани неща е 2Д, 3Д е този, на който се вижда уж триизмерен образ, а 4Д май е със звук, демек сърцето може да се чуе.
Аз също се надявам на подаръци и спонсорство до колкото е възможно от роднини. Естествено, че аз ще си избера какво точно. По повод на Фм се дразня, защото се спекулира не толкова с важността й, колкото с цената. Тук в София са по 100 лв, докато в другите градове е 50, 60, 70 лв...

Аз специално питах гинеколожката ми на какъм ехограф ме гледа и съм убедена че е 3Д черно белия, и на 4Д ми го показва бебето за мое удоволствие всеки път, та съм сигурна и за него.  А звук има самия ехограф независимо дали те гледат с 3Д или 4Д образ.

Общи условия

Активация на акаунт