Има ли успели от ин витро на естесвен цикъл?

• 33 343
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
Да,мила,време е,ама новините не са добри.Искаше ми се да ви зарадвам,ама.... Sad

П.П.И вече като минала през един опит на ЕЦ да ви кажа честно...мисля да не повтарям пак.Нито пункцията /особено пък с пълна упойка/,нито емоционалната цена,която плащаш оправдава аспирирането само на един фоликул.А всичките неизвестни /дали ще има яйцеклетка,дали ще се оплоди,дали ще започне да се дели и дали ще преживее изобщо до стадий бластоцист/ са под въпрос.Според мен умерената стимулация е компромисен вариант и е по-балансиран,претегляйки рискове и ползи. Rolling Eyes

# 286
Много съжалявам Джинджър  Hug миличка. Много се надявам да има успели, защото може би и аз ще се насоча натам...

# 287
  • Русе/София
,
,.Нито пункцията /особено пък с пълна упойка/,,

един въпрос-защо пункцията ти е с пълна упойка?

# 288
  • София

Зависи в коя клиника си-в Щерев,например и за един фоликул си с упойка,за да не стане фал,ако мръднеш. Съвсем лека е,събуждаш се и се осъзнаваш много бързо,но си с нея

# 289
Така практикуват в Надежда,ако искаш упойка-само пълна.Няма среден вариант. ConfusedИначе може и без,ама благодаря,ще пропусна  Laughing

# 290
Джинджър ти имаш ли като вариант фонда?
Щото ако нямаш, в Надежда практикуват и варианта събиране на три яйцеклетки в продължение на три /може и повече/ цикъла, оплождане и  после замразяването им. Так без хормони ти стават пак 3 ембриончета. 

# 291
Нямам вариант с Фонда,защото съм с неизяснен стерилитет,а не съм правила още необходимите 4 опита/доколкото знам 4, де/.Да,има вариант за събиране на яйцеклетки,но не ми се подлага на толкова пункции с пълни упойки,а и като са по едно ембрионче на цикъл/и то максимум/,предполагам че никой няма да иска да ги чака до бластоцист,а следващия път искам да съм сигурна,че преживяват поне до 5-ти ден и се делят правилно.

# 292
  • Русе/София
Така практикуват в Надежда,ако искаш упойка-само пълна.Няма среден вариант. ConfusedИначе може и без,ама благодаря,ще пропусна  Laughing
ooooh!това е гадно.При мен и на 2те пункции съм била с местна ,и не съм имала проблеми/както и другите момичета/.Много е гадно,като се излиза от пълна упойка.

# 293
  • София
3xi,това не е тежката упойка,която ти слагат при операции. Дозите са съвсем минимални-засмипаш и след 15 витуги се събуждаи. Будна си още,докато си слизаш сама от масата и се местиш на леглото,нищо,че нямаш никакви спомени.  Crazy Като те свалят в стаята  си си абсолютно адекватна,само малко замаяна 

# 294
3xi,това не е тежката упойка,която ти слагат при операции. Дозите са съвсем минимални-засмипаш и след 15 витуги се събуждаи. Будна си още,докато си слизаш сама от масата и се местиш на леглото,нищо,че нямаш никакви спомени.  Crazy Като те свалят в стаята  си си абсолютно адекватна,само малко замаяна  
Христина ти ме уби  #2gunfire наистина ли сами слизаме от масата?????Аз все се чудех как са ме преместили на леглото,божееееее.Спомням си,че някаква сестра имаше до мен да ми измери кръвното,сигурно тя ме е разбудила  Shocked

# 295
Джинджър 82 съжалявам мила, не губи надежда. Хубавите неща се случват, понякога само малко се забавят. Пробвай с умерена стимулация. Аз с лимитиран цикъл извадих 5 я-ки и ги чакаха до стадий бластоцист. Но тогава не се получи. Няма гаранция за нищо. Иначе какво те притеснява в упойката. На мен дори ми е много приятно и не ми се събужда. Съня е много здрав. А за ЕЦ дори не ти правят клизма. После не ти е лошо.... Е, малко си замаян но не е толкова страшно. Аз съм претърпяла две операции и като знам колко са страшна тези упойки, на пункцията е направо смешна. Наистина сами си слизаме от масата. Дори си говорим с акушерките. Не се помни, но на мен ми разказваха какво съм обяснявала. Аз взех да се повтарям, но пак да си кажа. Не губете надежда, никога не се знае, кога ще се получи.  Hug Hug Hug

# 296
Звезда, и аз поех много леко упойката и сама станах. Можех да стигна и до стаята ходейки, но м натовариха в една количка. 

# 297
Джинджърче, съжалявам за резултата. Успех нататък! Hug
Аз не стигнах до трансфер, но реших да опитам втори път на ЕЦ. Отначало ембриончето започна да се развива много добре, но после спря.
Да кажа и аз за упойката - два пъти са ми слагали такава, и двата пъти много леко ми понесе и излязох, и двата пъти вървях от масата до леглото - първия път си спомням, втория - не, но веднага след това се опомних и гледах как водят останалите момичета. Simple Smile

# 298
  • Русе/София
Интересно,не знаех,че има вариант и на такава упойка.На мен всъщност 1 път са ми слагали пълна упойка/при операцията от извънматочна / и излизането от упойка беше ужасно.
Желая Ви успех момичета.

# 299
3xi и аз помня операцията си от извънматочната и особено упойката и трепериш цялата .Но при пункцията тази упойка е лека и веднага се събуждаш и все едно се събуждаш от сън.Минах през 2 пункции и двете ми понесоха много добре.

Общи условия

Активация на акаунт