Има ли успели от ин витро на естесвен цикъл?

• 33 346
  • 351
  •   1
Отговори
# 270
Джинджърче, браво!  bouquet Стискам палци дребното да расте както си му е реда! Praynig
Мда....и аз му казах,че ще му дърпам ушите  smile3508 К'во ми се "тутка" с тИя седем клетки Laughing

# 271
Днес ми звънаха от София и ми казаха че ембриона е добре дели се по бавно но е добре за сега дели се на 4 клетки. кАЗАХА ЧЕ УТРЕ ПАК ЩЕ ЗВЪННАТ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ КОГА ЩЕ Е ЕТ. Вече почвам да се притеснявам на мен до сега са ми връщали на 2 ден а утре ще е4 ден от пункциятя.КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ПО ДОБРЕ ЛИ Е ПО КЪСНО?

# 272
Моят трансфер беше на 3-ти ден след пункцията. Мисля, че колкото по късно, толкова по добре ще видят как се развива ембриончето. Дано всичко да е наред и да се получи. Стискам палци. Може този опит да бъде твоя   Praynig Praynig Praynig

# 273
  • Русе/София
Записвам се сега.Като прочетат тема ще питам.Иначе за протокола-2 опита ин витро,втория успешен /то се вижда в подписа/.Искаме второ дете,но тези стимулации ме докарваха до лудост /имам огромен страх от инджекции/.

# 274
# 275
3xi и аз съм със страх от инжекции. Като отидех при док. все се пазарях за възможно най малко  Grinning .При мен е втора бременност . Малката е на 3г. Мисля, че  ЕЦ е добър вариант и съвсем не е за подценяване. Успех  Hug Hug Hug

# 276
  • Русе/София
Така както чета за ЕЦ,мисля, че това е само за мен.Но ще си направя и консултация с докторката ми.И на двете стимулации не съм имала повече от 2 яйцеклетки.А доста време ми протичаше стимулацията-по 14 дни.

# 277
Здравейте момичета! Ще използвам темата, за да попитам дали са ви слагали Прегнил преди пункцията и има ли някакви странични ефекти от него. Да кажа нещо и за себе си - предстои ми ИКСИ на естествен цикъл, поради мъжки фактор и досега не съм се сблъсквала с такива неща. Доктор Стаменов искаше да ме стимулира леко, но аз отказах, тъй като не искам да се тъпча с хормони. Следят че вече не знам кой месец, изписаха ми да пия и Метфогамма. Надявам се да има резултат  Praynig Ще съм ви благодарна ако ми отговорите за Прегнила.

# 278
  • София
Aera,няма никакви странични ефекти. Прегнилът спомага за доузряването на фоликула и за по-добра лигавица. А и,ефектът на самите хормони,не е толкова страшен-спреш ли ги,зависи от дозите,за определено време се изчистват напълно.

# 279
Аз вече пуснах нова тема, но ти благодаря ти за отговора.   bouquet Днес трябваше да ми сложат Прегнил, но естрадиолът ми падна и искат да минем на стимулация, нещо което отказвах до този момент. Сега не знам дали да настоявам все пак да продължа по този начин, защото реално са ме следили два месеца, после имаше прекъсване от два месеца, поради натовареността на лекарите и сега този месец отново ме следиха.

# 280
Аз вече пуснах нова тема, но ти благодаря ти за отговора.   bouquet Днес трябваше да ми сложат Прегнил, но естрадиолът ми падна и искат да минем на стимулация, нещо което отказвах до този момент. Сега не знам дали да настоявам все пак да продължа по този начин, защото реално са ме следили два месеца, после имаше прекъсване от два месеца, поради натовареността на лекарите и сега този месец отново ме следиха.

Aera, аз не съм имала странични ефекти от стимулацията, и се изчистваш за 2-3 цикъла, зависи от организма. При положение, че ще правите биопсия не е ли по-дборе да имате 2-3 яйцеклетки да увеличите шанса. Аз лично не бих рискувала с една само ако не можем да отделим материал стандартно. Има и други момичета тук, успяли с лека стимулация. Поговори с доктора и обмисли добре нещата. Пожелавам ти успех  Hug

Момичета, при мен всичко е наред. Направих какви ли не изследвания търсейки причината за повишени Б клетки. Ще правим вливания, не знам още какви. Доки се съгласи да направим лека стимулация да направим 2-3 фоликулчетаи ми изписа Аримидекс и малко гонал ( не знам дозата още). Стискайте палци да реагирам добре и да се развият Simple Smile

Hug на всички и прекрасен неделен следобед

# 281
Aera от прегнила няма никакви странични ефекти. За съжаление при ин витро се налага ползването на хормони, няма как. Моето мнение е като на sunny12. Направи съвсем малка стимулация и извади поне две я-ки така шанса се увеличава. При мен така се получи. Не е толкова страшно, пък и резултата си заслужава.

sunny12  надявам се скоро да се получи. Знам колко е неприятно чакането но всичко си има край. Надявам се в най скоро време вече да пишеш в някоя отчетна тема  Hug Hug Hug

# 282
sunny12 по принцип се бяхме разбрали с доктора на първата пункция при мен на него да му направят биопсия и да пробвае с тази яйцеклетка, а останалия материал да се замрази. Но явно, че няма да стане така. Ще видя какво ще ми каже доктора другия понеделник. Има и нещо друго по принцип съм с ПКЯ и ме е страх от свръхстимулация (не знам така ли се казваше). Иначе успех на теб, стискам палци.   bouquet

# 283
Здравейте момичета! Ще използвам темата, за да попитам дали са ви слагали Прегнил преди пункцията и има ли някакви странични ефекти от него. Да кажа нещо и за себе си - предстои ми ИКСИ на естествен цикъл, поради мъжки фактор и досега не съм се сблъсквала с такива неща. Доктор Стаменов искаше да ме стимулира леко, но аз отказах, тъй като не искам да се тъпча с хормони. Следят че вече не знам кой месец, изписаха ми да пия и Метфогамма. Надявам се да има резултат  Praynig Ще съм ви благодарна ако ми отговорите за Прегнила.
Метфогамма - ще помогне  ли този продукт за по добри яйциклетки  и колко време преди овулация ти предписаха.

# 284
Ехоо Джинджър 82, Сандито хайде чакаме ви с добри новини момичета - не е ли време за тест  EFP    Praynig

Общи условия

Активация на акаунт