Има ли успели от ин витро на естесвен цикъл?

• 33 353
  • 351
  •   1
Отговори
# 255
sunny12, sandito_1234 успешна пункция и да стигнете до ЕТ!
Анчето, честит син!
Мартинчо, Мързеливка, повлечете крак и още много след вас!
Аз започвам да следя темата. Най-вероятно ще пробваме първо с ЗЕТ и ако не стане после ЕЦ. Всъщност най-рано ще е към есента. Каквото сабя покаже!

# 256
Много ви благодаря за подкрепата, голяма помощ е  Hug
При мен греда  Sad Моята пункция отпадна сутринта. Излезнаха резултатите от имунологията и се оказа, че имам някаква инфекция, която е по-добре да открием. Б клетките са високи, а едно от изследванията (IgM серум) се покачва, което показва инфекция. Според доктора е по-добре да пропуснем пункцията и да търсим причината. Цял ден изследвам, но засега няма причина. Но не се давам Simple Smile

Момичета - успех утре - и след 2 седмици с положителен резултат  Hug Praynig

# 257
migra цената варира. Зависи в коя клиника си, а също така и какво точно ти правят. Аз съм писала по напред подробно колко излезе. А също така успях докато чаках фонда. Дано и при теб да се случи. Стискам палци и ако имаш възможност не отлагай. Не се знае, кой ще е твоя път  Hug

sunny12 съжалявам мила  Hug Hug Hug. Не се отчайвай. Оправяйте проблема и продължавайте. Другият път ще стане  Praynig Praynig Praynig

# 258
Вчера мина и моята пункция извадиха я. Преди малко ми звънаха и казаха че ще правим трансфер но утре пак ще се чуем. Дано само се развива правилно и утре да си я прибера при мен.Успех на всички!!!

# 259
sunny12, играй на сигурно, щом има проблем първо него, после ЕТ!
sandito_1234, стискам палци  Heart Eyes

# 260
Ох момичета и тук да споделя някоя може да се е сблъсквала с моя проблем във вторник бях на консултация за проследяване за биопсия при Стаменов но ми каза че по-добре да се направи диагностична хистероскопия преди биопсията и ми каза че сега няма как да стане този месец защото ми е минала овулацията и така ок съгласих се и си записах час за февруари но какво става в петък на петия ден след установената овулация ме заболява долу в дясно и за почвам леко да кървя ама едно такова бледо червено и малко и днес така ама вече не ме боли
Та въпроса ми е каво ли може да е това днес нямаше как да отида на преглед защото звънях на спешния и ми казаха за утре да отида ама какво ли е как мислите

# 261
Вчера мина и моята пункция извадиха я. Преди малко ми звънаха и казаха че ще правим трансфер но утре пак ще се чуем. Дано само се развива правилно и утре да си я прибера при мен.Успех на всички!!!
И при мен е същото положението. newsm10

П.П.Съни,съжалявам,не се ядосвай.  bouquet

# 262
Marzelivka, Мира  Hug вече съм по-спокойна. Засега нищо не откриват и се надявам нищо сериозно да не излезне. Ако нещата се наредят до 10тина дни се подреждам или за лека стимулация за 2-3 фоликулчета или ЕТ февруари. Нямам търпение Simple Smile

Джинджър, sandito стискам палци да се развиват добре ембриончетата до транфер и така да продължат цели 9 месеца  Praynig

# 263
Момичета днес сутринта ми звънаха от клиниката и ме викнаха за лепило и казаха че утре пак ще се чуем. Казаха ми че ембриона се дели на 2  не е ли малко? Днес питах Стаменов и той каза важното е че продължава да се развива и утре пак ще се чуем и за сега бил без фрегментаций

# 264
sandito_1234, значи пункцията е била в петък, в събота е била оплодена Я, значи в неделя е било първото наблюдение за делене. Днес обадиха ли ти се? Praynig Praynig Praynig

Съни, съжалявам много, успех нататък!

Джинджър, наред ли е всичко, стискам палци.

miryana_gm, не мога да помогна, съжалявам, дано някой се включи.

Моята пункция мина вчера, днес ми се обадиха, че има оплождане. Утре очаквам обаждане дали се развива.

Успех на всички!!! Praynig

# 265
  • СОФИЯ
Априлче радвам се да те видя мила къде се изгуби newsm78 Виждам си почнала процедура, браво стискам палчета всичко да е наред и да си прибереш снежкото Hug Hug Hug

# 266
Миеринче, туй не е снежко.
На замразените ембриони им се вика така. А това си е свежо  Peace

# 267
  • СОФИЯ
ОК !!!!

# 268
Здравейте,момичета!  bouquet
Ние вече сме 2 в 1 Grinning Всичко засега е наред,само се притесних малко,че дребното е само на 7 клетки/както и това,че са нечетен брой Rolling Eyes/,но ми казаха,че е добре за 3-ти ден/ако не са ми "замазали" очите само/.И сега ни остава чакането... Grinning
Априлче,с много,много успех те 'орисвам' Grinning Praynig

# 269
Джинджърче, браво!  bouquet Стискам палци дребното да расте както си му е реда! Praynig

Миеринче, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт