Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 134
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Feeling, много естествен ти е цвета и по-бежово русо.Преди имам спомен, че беше по-светла Thinking

О, да, доста по-светла бях станала, но по грешка.   Blush
До вчера цветът беше доста по-златист. Не знам дали успя да видиш снимката.   newsm78
Ако не свикна с нюанса, ще си карам със златистото - не е лошо, далеееч по-добре е от сиво.    Peace

# 496
Feeling,много ми харесва цветът ти! Heart Eyes А и косата ти е страхотна,личи си,че полагаш много грижи за нея!  Flutter

# 497
Feeling, много естествен ти е цвета и по-бежово русо.Преди имам спомен, че беше по-светла Thinking

О, да, доста по-светла бях станала, но по грешка.   Blush
До вчера цветът беше доста по-златист. Не знам дали успя да видиш снимката.   newsm78
Ако не свикна с нюанса, ще си карам със златистото - не е лошо, далеееч по-добре е от сиво.    Peace
Не съм, виждала съм които пуска преди време със много светло рус цвят.Хубав е нюанса, дори много, но аз съм фен на златистото, а съм сива Mr. Green
За състоянието на косата ти дори няма нужда да се коментира, тя е страхотна Grinning, а и много се грижиш за нея.

# 498
Благодаря ви много за милите думи!   Hug

Аз също си падам по топлите нюанси, но исках малко разнообразие. Хубавото е, че когато тониращият балсам "падне", мога пак да виждам по-златистите отблясъци.   Heart Eyes  Сега също нюансът не е съвсем студен, само съм го прикрила леко.
Добре, че не взех коректор, както ме посъветвахте тук, защото сигурно съвсем нямаше да се възприема, благодаря, момичета!    bouquet

# 499
Feeling , много добре се е получило  Hug ... на моя монитор е естествено русо , в никакъв случай сиво.

Аня , чакам   photo

elinor1985 , може да си направиш обливка с боя без оттенък или златист..... боя с най-слабия окислител ,разредена с вода - държиш малко време , но достатъчно за да придобие съответния оттенък ....обливка , може да се прави и между боядисванията за освежаване на цвета.

# 500
dachita, много ме е страх вече да си правя каквото и да е, никога не съм си правила обливка и ще взема да се направя още по-зле.Благодаря ти за предложението Hug

# 501
След 15 г. руси коси, реших да сменя малко цвета и си купих на Кастинга 600 води се тъмно русо, но излиза пъчти тъмно кафяво .... сега ми трябва вашата помощ как мога да се направя такъв тип цвят http://www.instacritic.com/images/jenifer_aniston_break_up_b6.jpg отново искам да съм с Кастинга по възможност но не вярвам на техните снимки по кутиите, изобщо не ми отговарят ан истината.

# 502
Наистина не отговарят.   Tired
Боядисвала съм се точно с тази боя и номер, преди 5-6 години, тъкмо беше излязла. Получи се доста по-тъмно от естествения ми цвят.   ooooh!

# 503
dachita, благодаря много!    bouquet

Елинор, аз съм правила обливката със златиста боя точно, когато бях мнооого сива. Не ми направи косата чак златиста, но поне неутрализира сивото.   Peace   Hug 

# 504
Освен всичко и не покриват като хората белите коси, само един вид ги обезцветява и те стават прозрачни ...след няколко измивания отново лъсват  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out мислех да се насоча към 7.31 номер на INOA някой да го е ползвал и отговарят ли на картинката

# 505
Иноа по принцип си отговарят. Точно този номер не съм ползвала, но не съм имала изненадващ   Crazy   резултат с Иноа.   Peace   Hug
Моето мнение е, че Иноа е чудесен избор.   Peace
Щом имаш бели коси, насочи се се към Иноа Сюприйм... и успех!   Hug

# 506
Иноа по принцип си отговарят. Точно този номер не съм ползвала, но не съм имала изненадващ   Crazy   резултат с Иноа.   Peace   Hug
Моето мнение е, че Иноа е чудесен избор.   Peace
Много благодаря ще се пробвам с 8.31, че е по-светличко и ще видим .... после ще пиша резултата.  Hug

# 507
Много благодаря ще се пробвам с 8.31, че е по-светличко и ще видим .... после ще пиша резултата.  Hug
Задължително с INOA Supreme защото другата не покрива добре побелели косми

# 508
Ха ха добре е, че го споменахте ... Благодарско аз да улуча цвета пък останалото ....

# 509
Ха ха добре е, че го споменахте ... Благодарско аз да улуча цвета пък останалото ....

Peace   Hug
Само едното "се" ми е в повече.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт