Yves Rocher.fr

• 34 212
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Пазарджик
Ще ползвам Франсето .Благодаря за линковете .

# 16
  Благодарности на Ева  и на всички вас,които по един или друг начин улеснявате в шопинга такива  като мен  Blush   bouquet  bouquet  bouquet
 Отчитам се и аз с една малка поръчица  Laughing
 Code offre : B444
Date de la commande : 18 / 09 / 2011

Vous avez choisi de régler : Paiement comptant par carte bancaire*
Votre commande :
Référence Désignation de l'article Qté Prix Promo Total
  Bain douche framboise bio 1 Cadeau Cadeau
64839 Shampooing ultra brillance. Effet lumière 1 1.90 € 1.90 €
39130 Masque Fraîcheur aux zestes de Citron 1 2.70 € 2.70 €
23713 Gommage gourmand aux noyaux d'Abricot 1 2.70 € 2.70 €
16793 Rouge Dragée - Marron glacé 1 2.70 € 2.70 €
64839 Shampooing ultra brillance. Effet lumière 1 2.00 € 2.00 €
  Mascara extra-volume - Noir 1 Gratuit Gratuit
Sous-total en EURO 12.00 €
Frais d'envoi  Gratuit
Total en Euros 12.00 €

Пуснах я,поблазнена от парфюма,иначе  в интерес на истината не съм ползвала такава козметика и нямам представа дали ще ми харесат нещата или не  newsm78

# 17
аз ползвах вече шампуан - харесва ми, а аз по принцип към шампуани много гивизе и много изисквам Peace

# 18
Еве!   bouquet Чудесно оформена темичка- цветна и с изчерпателно поднесена информация!
Аз да споделя какво се случи с моята поръчка. Не се показва като си въведа клиентския номер, все едно не е регистрирана. Пари не са ми дръпнали, т.е. транзакцията била неуспешна, както научих от банката, след като се обадих. Поръчах на 4-ти, а те на 7-ми са се опитали да ги дръпнат.
Поръчката обаче е изпратена и утре /най-късно вторник/ ще е при мен, защото превозвача ми я препрати по пощата.
Много ми е хикс защо се получи така. Плащам с виза електрон на РББ.

# 19
Еве,   bouquet!!!!!!!!
И аз към зарибените. Днес пуснах две поръчки.
За поръчката - пишеш твоите имена, но адреса на превозвача. Ева е приложила скрийншоп как се попълва адреса.
За кодовете - пак Ева е направила и на тях  4-ри скрийншопа. На тях се вижда продукта и пет цифрен код.  А кодовете ги има дадени от една услужлива съфорумка в темата за пазаруване от френските сайтове на стр.22.

# 20
  • София
Момичета, винаги ли получавате потвърдителен мейл? Аз пуснах днес една бърза поръчка, но нямам мейл и не я виждам в сюивито. Чудя се дали да повторя или да изчакам да стане работен ден и да видя дали ще се появи newsm78

# 21
Евка, много ти благодаря и аз за темата.

От около 2 месеца имам вече 5 или 6 поръчки. Сакове, несесери, спирали, четки за коса и какво ли още не....много са. От сайта са супер коректни и една загубена поръчка ми я пратиха втори път.

pepssi Прочетох ти поръчката и понеже пишеш, че си поблазнена от парфюма, само да ти кажа, че нямаш поръчан парфюм, като подарък си отметнала "Bain douche framboise bio 1 Cadeau "  и спиралата. Нещо да не си се объркала и да си маркирала вместо подаръка за 50Е,  второто. Те бяха няколко възможности за подарък? Може и аз да греша, незнам newsm78

# 22
  • София
Еве,страшна си   bouquet

# 23
  • София
Ев, страхотна тема! Благодаря за положения труд и за отделеното време!
Кодовете са страхонти Flutter lovekiss Kissing Heart Flowers Bouquet dancing Ти също!  remybussi

# 24
Хайде и аз да се запиша в темата...
Огромно благодарности на Евка за положения безценен труд newsm51
както и на Тедичка която досега тормозих и с нейна помощ пуснах първата си поръчка smile3525
Благодаря ви от сърце милички!!!! Hug

# 25
Ева   bouquet

преди 2 часа пуснах 1 поръчка от основния сайт, платих с карта на ПИБ, с Пей Пал нещо не се получи  Confused, това през гугъл хрома
след това на операта си проверявам пощата, мейл за направената поръчка са ми пратили, правя проверка на артикулите и се оказа, че това http://www.yves-rocher.fr/control/parfums/parfums-femme/eau-de-p … e/?cmSrc=Category ми излиза на различни цени: 17,25€ - на опера и мозила, 11,90€ - гугъл хром  Crazy в мейла е на по-ниската, което е супер  Heart Eyes
та мисълта ми беше, че вече винаги ще проверявам цените на артикулите през всички възможни браузери  Wink
http://media.snimka.bg/9403/025061727.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9403/025061729.jpg?r=0

# 26
Евка, много ти благодаря и аз за темата.

От около 2 месеца имам вече 5 или 6 поръчки. Сакове, несесери, спирали, четки за коса и какво ли още не....много са. От сайта са супер коректни и една загубена поръчка ми я пратиха втори път.

pepssi Прочетох ти поръчката и понеже пишеш, че си поблазнена от парфюма, само да ти кажа, че нямаш поръчан парфюм, като подарък си отметнала "Bain douche framboise bio 1 Cadeau "  и спиралата. Нещо да не си се объркала и да си маркирала вместо подаръка за 50Е,  второто. Те бяха няколко възможности за подарък? Може и аз да греша, незнам newsm78
Предусещах че нещо не е наред  newsm78, а този код В444,който ми го изписва не е ли за парфюма по дяволите  Rolling Eyes

# 27
  • София

Предусещах че нещо не е наред  newsm78, а този код В444,който ми го изписва не е ли за парфюма по дяволите  Rolling Eyes

Странно.При мен също е код В444,но пише това :

Code offre   : B444
Date de la commande   : 17 / 09 / 2011
Vous avez choisi de régler : Paiement comptant par carte bancaire*
Votre commande :
Référence   Désignation de l'article   Qté   Prix Promo   Total
    Cadeau valeur 50€ !   1   Cadeau   Cadeau
87231   Crème hydratation longue durée   1   1.00 €   1.00 €
79955   Shampooing Douceur   1   1.50 €   1.50 €
64839   Shampooing ultra brillance. Effet lumière   1   1.90 €   1.90 €
79955   Shampooing Douceur   1   1.50 €   1.50 €
    Mascara extra-volume - Noir   1   Gratuit   Gratuit