Yves Rocher.fr

• 34 236
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Аз ползвам опера - и при мен пише 2,9 евро Rolling Eyes

# 31
На мен през Мозила,ИЕксплорър и Гугъл Хром все на 4.90 излиза  Rolling Eyes

# 32
Ти влизаш в сайта автоматичеси в профила?
При мен беше таково - седя си автоматически отворена страница седмица, и цените не променях (а промоция свършах се тази, и започнах друга).
А после кога излязох-влязох - вече видях нови цени и новото предложение. Peace

# 33
Нещо имам спомен от тема за френски сайтове за поканата на приятели тука - някой знае ли как става това и каква изгодя? newsm78

# 34
  • насън...
Нещо имам спомен от тема за френски сайтове за поканата на приятели тука - някой знае ли как става това и каква изгодя? newsm78

аз писах, че съм пуснала покана...когато каненият пусне поръчка би трябвало да получиш 8 евро, но аз все още нищо не съм получила - мина доста време....явно трябва да си ги искаме, сами не щат да ги дадат... Peace

да кажа на тези, които ще пускат първа поръчка от основния сайт...код bienvenue дава намаление от 3 евро...май се лови повторно...

# 35
Еве, благодаря за темата   bouquet
Ето и от мен няколко кода:
G122 - сет оранжеви чанти + спирала , може да се поръча одеяло за 4Е
S292 - S310 MONTRE BIJOU +балсам за устни (оферти за хапчета), доставката е над различна сума
S345-S350 - комплект от 3 чанти в синьо и кафяво, над 29Е подарък изненада
p807 - калкулатор+спирала
n393 - paire de rideaux (завеси)

Винетките с налучкване от 01... , при някои има и с букви (2а, 2е...)

Maximiles - намаление 3 от 10е (въвежда се от основния сектор)
Seduction - намаление 4 от 15е
merci03 - намаление 3/15

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 15:16 от smile_new

# 36

аз писах, че съм пуснала покана...когато каненият пусне поръчка би трябвало да получиш 8 евро, но аз все още нищо не съм получила - мина доста време....явно трябва да си ги искаме, сами не щат да ги дадат... Peace

да кажа на тези, които ще пускат първа поръчка от основния сайт...код bienvenue дава намаление от 3 евро...май се лови повторно..
а къде пускат се покана? трябва ми себе си поканя 1 път Joy

# 37
vishenka Първо трябва да влезеш с твоя потребител и парола и след това този линк :
https://secureorder.yves-rocher.fr/control/myspace?mySpaceCurren … ad=parrainage-new

# 38
  • на брега
Има ли в сайта на Ив Роше ограничение за плащане с една карта само от два акаунта (както при ла редут)?

# 39
момичета някой може ли да ми каже къде мога да си видя поръчката защото не съм получила нищо на пощата а не знам в крайна сметка пуснах ли я таз поръчка.за първи път ми е и не съм наясно и изобщо къде е това суиви.мерси предварително

# 40
  • София
момичета някой може ли да ми каже къде мога да си видя поръчката защото не съм получила нищо на пощата а не знам в крайна сметка пуснах ли я таз поръчка.за първи път ми е и не съм наясно и изобщо къде е това суиви.мерси предварително

Това пише в първи пост:

След като направите поръчката, сайта не блокира пари и поръчката ви не се отразява веднага в суивито. Получавате само потвърдителен e-mail за направената поръчка.

Пуснах поръчка в събота.Имах потв.мейл веднага.Днес вече имам мейл с № на поръчка и клиент№.Поръчката ми е подготвена за изпращане.Парите още не са блокирани или изтеглени. Peace

# 41
а аз пуснах поръчката в петък и нищо не съм получила това значи ли че не съм я пуснала дали мога да разбера за да знам да ли пак да я пусна

# 42
и при първата и при втората поръчка от сайта веднага ми блокираха определената сума в картата, плащам с виза електрон на ПИБ  Peace
първата поръчка я направих на 30.08., парите изтеглиха след като си получих нещата в Бг - на 14.09.

# 43
  • плевен
Вече и аз се регистрирах благодарение на Евка Hug ползвах адреса на франсето от снимките но сега съм като в небрано лозе всичко съм изчела и още не съм поръчвала с превозвач Embarassedкакви са стъпките поръчвам и трябва след това да пиша на превозвача и да и пратя моя адрес или  newsm78  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   пп и защо не ми приема тези кодове за подаръци

# 44
Хораааааа, що никой не е казал колко са отвратителни парфюмите?  #Cussing out Ужасен ужас! Особено So Elixir барабар с душ гела е като сироп за кашлица като ония от преди 30г. които пиехме.  Sick Евидънс пък няма нищо общо с аромата от миришещото картонче.  Tired Туниката е широк и несъразмерен модел, а колана изобщо не знам с какво може да се съчетае, за да се носи и да не стои нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт