Къде в Пловдив???-25

• 62 141
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Джони, благодаря, но хората от магазина на ул. Ф. Македонски звъняха в Асеновград да проверят дали имат останали, но няма и там.
Аз днес ще проверя по останалите магазинчета, които ми препоръчахте.  Flutter
Ти къс ръкав ли търсеше? Защото аз съм купувала на моя син тип Ла коста бяла , но с дълъг ръкав от Вайкики в Галерията. Но преди време - а там прибират и сменят стоката всеки сезон и не зная дали ще има сега ако отидеш. Но нищо не пречи да питаш продавачките.

# 226
  • София / Пловдив
... Защото аз съм купувала на моя син тип Ла коста бяла , но с дълъг ръкав от Вайкики в Галерията. Но преди време - а там прибират и сменят стоката всеки сезон и не зная дали ще има сега ....

Има, има, с къс ръкав са, даже в намаление в момента  Peace
Чисто бели са тениските, много са хубави.

# 227
  • Пловдив
... Защото аз съм купувала на моя син тип Ла коста бяла , но с дълъг ръкав от Вайкики в Галерията. Но преди време - а там прибират и сменят стоката всеки сезон и не зная дали ще има сега ....

Има, има, с къс ръкав са, даже в намаление в момента  Peace
Чисто бели са тениските, много са хубави.

Чудесно - много са хубави и не мърдат - сигурна съм , че са по-добро качество от нашите униформени, които са лигави като материя. Ще отскоча да купя и аз - ей да не ги разграбите  Mr. Green

# 228
  • Пловдив
Аз купих днес тениски тип Лакоста от "Stedman" с къс  ръкав, но нямаха с дълъг. Хубави са, 100% памук, цена 8 лв. 

Благодаря, момичета!   bouquet

Ще видя и в Галерията...

# 229
  • Пловдив
Към стадиона има художествена гимнастика и киокушин карате (за последното не зная дали вземат толкова малки), иначе в сградата на сценични кадри с/у четвърто районно има модерни танци.

Ей, gargamela , ще ида да проверя точно там. Живеем до Папараци, така че това ми е супер удобно. Благодаря за информацията.  

# 230
Като говорим за спортове - плуване за малки деца къде има в Пловдив? Малки, малки... 3-4 г. ме интересува.

# 231
Вера, не знам от кой квартал си и дали ще ти е удобно като дестинация, но аз се интересувах от плуването в х-л Беркут в Брестник.
Могат да се водят и по-малки деца. Имало 4-5 годишни. Цената на посещение е 8 лв., а ако извадиш карта цената е 50 лв., в която се включват 8 посещения. Можеш да ползваш картата 2 месеца, ако прецениш, че можеш да караш детето само веднъж седмично.
От сряда до петък раб. време е 9-17ч., събота 9-19, неделя 9- 15ч.
Треньорката била в отпуск в момента и ще се върне на 1.10., така че аз в събота или неделя ще отида до там с детето и ако пожелае ще го водя там.
Поинтересувах се също дали мога и аз да участвам в уроците. Жената каза, че вероятно няма да е проблем, макар че одсега не са имали такъв случай. Но аз имам много голямо желание да се науча да плувам, та ао тренърката разреши и аз ще плувам  Simple Smile

# 232
  • София
Като говорим за спортове - плуване за малки деца къде има в Пловдив? Малки, малки... 3-4 г. ме интересува.
Миналата година по това време се интересувах и аз от същото, имаше във хотел Тримонциум, учителката се казва раденкова, тук от форума знам за нея. Обаче едно посещение беше 10 лв., което ми се струва доста, а и часовете бяха супер неудобни следобяд в 16 ч и в събота в 11 ч. От самия хотел не им давали други часове за ползване на басейна. В крайна сметка и дребния не пожела да ходи, тъй че си останах само с питането.

# 233
  • Пловдив
Днес бяхме за първи път на плуване при г-жа Раденкова в х. Тримонциум. Цената на посещение е 13 лв, има и карта за 12 посещения за 40 дни - 110 лв. Не е евтино, ама ... Другият вариант е басейнът Младост, но там не знам кой и дали работи с толкова малки деца и колко струва. Тренировките в Тримуциум са в понеделник, сряда и петък от 16 часа и събота от 11 часа. Най-малките деца бяха на по 4-5 години, но може би взима и по-малки. Имаше доста дечица, по-големите (7-8 годишни) направо ми събраха очите с плуване.

# 234
Благодаря ви момичета!
Много ми се струва 13 лв на посещение, още повече че сигурно ще запиша двамата.
А и в 16 не знам как мога да ги заведа, много ми е рано.
Но отново ви благодаря за споделената инфармация, ще я имам предвид.

# 235
В Новотела също има плуване, до пролетта цената на час беше 10 лв. Има и карта, но не помня за колко дни беше 100лв.

# 236
  • Пловдив
Днес бяхме за първи път на плуване при г-жа Раденкова в х. Тримонциум. Цената на посещение е 13 лв, има и карта за 12 посещения за 40 дни - 110 лв. Не е евтино, ама ... Другият вариант е басейнът Младост, но там не знам кой и дали работи с толкова малки деца и колко струва. Тренировките в Тримуциум са в понеделник, сряда и петък от 16 часа и събота от 11 часа. Най-малките деца бяха на по 4-5 години, но може би взима и по-малки. Имаше доста дечица, по-големите (7-8 годишни) направо ми събраха очите с плуване.

Освен Раденкова, има и др. треньор - Таня Мисробович. На Таня часовете са от 9 или 16 ч.

Благодаря ви момичета!
Много ми се струва 13 лв на посещение, още повече че сигурно ще запиша двамата.
А и в 16 не знам как мога да ги заведа, много ми е рано.
Но отново ви благодаря за споделената инфармация, ще я имам предвид.

Аз купувах 1 карта за двете -110 лв  - докато свърши, после нова........... Joy Joy

Младост, според мен е мизерия............
/Уточнявам - пиша лично мнение, не ангажирам никого с него и при получаване пак на ЛС с обиди ще информирам модератор/

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 07:09 от did_tag

# 237
Беркут е супер. Онзи ден бях там пак за  парти, бях забравила колко е хубаво.
с удоволствие бих си водила детето там на плуване /стига да имах времето/, пък докато то плува, направо не се сещам за по-спокойно и уютно място където мога да си пия кафето /особено лятната градина/.... еех, мечти.

# 238
smileme,каперси последно купувах преди 3-4 месеца, тогава имаше навсякъде- Метро, Била , Кауфланд, Пикадили , учудващо , че сега няма.

# 239
Аз купих днес тениски тип Лакоста от "Stedman" с къс  ръкав, но нямаха с дълъг. Хубави са, 100% памук, цена 8 лв. 

Благодаря, момичета!   bouquet
...

Радвам се, че съм била полезна с информация! Peace

Общи условия

Активация на акаунт