Къде в Пловдив???-25

• 62 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Памучни, да. С малко еластан за еластичност. Не са от ония лъскавите. Такива не съм виждала никъде...

# 316
  • на майната си
Да попитам за бодита за 146 см, 38-40 размер предполагам.
Най-обикновени с презрамки/ръкави - за бельо. Нещо на приемливи цени, че голяма бройка ме чака Simple Smile

# 317
  • Пловдив
За бодита и бельо пак препоръчвам "Венерата" - срещу служебния вход на Панаира, в комплекс "Язов"...

# 318
Клинчета,такива лъскавки има в Зарата на центъра и в Теранова,пак на центъра!

# 319
  • Пловдив
Трика клинчета и цвички има и в Пен силует.

# 320

има магазин на зара на центъра ли?
кога е отворил?

# 321

има магазин на зара на центъра ли?
кога е отворил?

За онзи аутлета мисля става въпрос,че вчера и аз гледах там вякакви лъскави.

# 322
Е той е отдавна Autlet 1,вътре всичко е на Зара,и аз така си го знам-Зарата!

# 323
Простете на невежата,но съм малко зле с тези магазини  Embarassed
Къде точно се намира този аутлет-Зара с лъскавите клинчета?

# 324
  • Майничка

С/у магазин "Триумф" в началото на главната, през една сграда от Сладоледената къща.

# 325

С/у магазин "Триумф" в началото на главната, през една сграда от Сладоледената къща.

Много ти благодаря  Hug Ще се ходи явно до главната  Laughing

Благодаря и на всички останали момичета,които ми отговориха.Много ми бяхте полезни!!! Hug

# 326

бях чула че е затворил, явно са ме объркали
а като цени как е?
защото последно си спомням преди няколко години здраво се бяха объркали и цените нямаха нищо общо с аутлетски...

# 327
  • Пловдив
В търсене съм на бяла ризка с дълъг ръкав за момченце на година. Нещо като за дънки. Обиколих къде ли не и все цветни ми предлагат или прекалено тъмни. Също търся и къде да ми направят красива питка и сладки за кръщене. Благодаря на всички предварително за помощта!   bouquet
днес (всъщност - вече вчера) гледах една точно бяла, за момченце във Форум-а в Тракия. На първия етаж е магазинчето, а ризката беше изложена на самата врата.

# 328
  • Майничка
В търсене съм на бяла ризка с дълъг ръкав за момченце на година. Нещо като за дънки. Обиколих къде ли не и все цветни ми предлагат или прекалено тъмни. Също търся и къде да ми направят красива питка и сладки за кръщене. Благодаря на всички предварително за помощта!   bouquet

Питки и сладки поръчвам в сладкарница "Амброзия", пада се горе-долу на ъгъла на "Богомил" и "Родопи", след аптеката.

# 329
Ами като цени си е ОК,поне според мен де,и дамското и мъжкото и най-вече детското!За мен почти нищо не съм си купила,просто защото още се нося спортно,но пък детските дрехи са им супер,всяка седмица получават стока и има много сладурски неща!Точно като за малки госпожици,а и доста по-евтино идва от Бенетон например!Винаги има нещо интересно и на щанда с намалените дрешки,но почти винаги са за момиченца над 4год!А в събота забелязах,че и за малки господа са заредили вече!

Общи условия

Активация на акаунт