Къде в Пловдив???-25

• 62 073
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
а някой да знае къде се продават бархетни зимни чаршафи?Благодаря

Аз нали все обикалям за чаршафи  Blush- бархетни има в магазина на Мария Луиза, който е на ъгъл при пешеходния светофар. Единични бройки имаше и в магазина на Гладстон, пак на ъгъла на светофата.
В Beauty Home също имаха, но фирмения магазин в капана вече го няма, наскоро срещах табелка, че се продават техни продукти в магазина на малката главна, който е малко след книжарница Отец Пайсийй. Знам, че техни продукти има и някъде около Новотела, но не съм ходила и не мога да дам подробности.
При Новотела са в улицата покрай някакво заведение (дали не беше Хепи).  Ако идваш от булевард България, като свиеш на светофара за Новотела, минаваш през супермаркет Триумф и по същата улица малко по-надолу преди да излезаш при хотела.

# 436
Момичета, централна поща работи ли в събота?

# 437
  • о`майна лунна нощ е
И в неделя даже. Само тя.

ПП - в съботите работят повечето клонове на пощите по райони - до към 14 часа. Централна си е с нормално работно време. В неделя работи само тя.
Да се уточня малко.

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 10:45 от `ТуиГ

# 438
Туиги, много ти благодаря  bouquet

# 439
Момичета, къде може да се намерят хубави платнени покривки за хранене.

# 440
Аз от Метро съм купувала страхотни покривки - 2 пъти досега - купувам за голяма маса (голям размер тоест), цената е около 25лв. Материята е много приятна, освен това има уникалното свойство да не попива, ако разлееш нещо отгоре - пробвали сме с вода, храна, вино - дори петно не остава 9ако забършеш сравнително бързо де). Много съм доволна, вече няколко години ги ползвам и двете и са като нови.

# 441
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Знете ли, къде в Пловдив има аутлети за мъжки обувки? Може и да не са на маркови обувки, но поне да са със сносно качество.

# 442
Момичета, къде може да се намерят хубави платнени покривки за хранене.

В магазина в подлеза на понеделник пазара съм купувала хубави покривки за маса, а също в някой магазини за платове шият по избор на десени и размери.

Относно цирка, на 3 години бяхме миналата година на Балкански пак, наистина животните не са много, повече акробатика, но малкия доста се забавлява от клоуните, имаше слонове, кучета, кози и още някакво животно, но сега не си спомням вече! Мисля пак да го заведа и тази година, само за това говори от както е видял шатрите в Тракия.

И не по темата, да честитя на Пепи малкия сладур, да е жив и здрав и много да ги радва! И да пуска все такива полезни темички за Пловдив, въпреки заетостта, която ще има вече с бебчо в къщи!  Hug Hug

# 443
Моите извинения към всички в темата, не е в контекста, нооооооооооооооооо
Пепи, честит ти син!!!
Много здраве и щастие на цялото ви семейство!!!
Бързо възстановяване!
Hug

# 444
Stef и Bed of Roses благодаря ви за бързите отговори!

# 445
  • Пловдив
А може ли да кажете къде точно в Тракия се намира цирк Балкански и дали имате представа как мога да разбера часовете на представленията. Моят син е на 5г. и досега не съм го водила на цирк,но е чул в градината и сега само мрънка,че иска да види животни и смешници. Rolling Eyes

# 446
  • о`майна лунна нощ е
А може ли да кажете къде точно в Тракия се намира цирк Балкански и дали имате представа как мога да разбера часовете на представленията. Моят син е на 5г. и досега не съм го водила на цирк,но е чул в градината и сега само мрънка,че иска да види животни и смешници. Rolling Eyes

Залепен е за Лидл.

# 447
  • Пловдив
Благодаря! Peace

# 448

Залепен е за Лидл.

Мисля, че този до Лидл не е Балкански, поне миналата седмица като минавах Балкански го разполагаха срещу 14 блок на празното пространство и имаше два цирка в Тракия едновременно, но дали все още стои и другия до Лидл, не съм минавала да видя тези дни!  Peace

Програмата е от 16,30 и 19,30 доколкото чух минаващите им рекламни автомобили, билети на касата пред цирка се продават. Аз също мисля да водя малкия, тази година ще има и дресура на бели лъвове в програмата. А за колелото с моторите, ще кажете като го видите.........

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 08:14 от ˙·٠●Bed●●of●●Roses●٠·˙

# 449
Цирка си е до Лидл,от 6-ти до 30-ти ще е там!Снощи беше пълно с коли като минавахме,явно интереса е голям,както винаги де,това си е Балкански!

Общи условия

Активация на акаунт