Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 29

• 59 171
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Леопардови ...шорти! Дори не съм предполагала, че могат да изглеждат добре
И нещо, което мното ми допада за началото на сезона, само че аз нямам смелост да тръгна по голи крака

# 121
  • В полите на Пирин планина
А аз да добавя към поста на Дора - роклите в деловия стил на обличане:

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 10:48 от Lady Brinne

# 122
irony,"лятното настроение"е мнооого свежарско Heart Eyes
(искам си пак дългата косааааа)

# 123
По повод косата  , това каре на Кийра ми харесва у-жас-но много , но ня-мам грам смелост да си отрежа косата . Rolling Eyes

Запленена съм от бохемите на Ralph . Само така допускам думата "есен" в съзнанието си . Crossing Arms

П.П. Някой скоро и на софийска територия да е виждал детски гумени ботуши ? За момче , моля . Heart Eyes

# 124
  • Belgium
nice, няма лошо в късото подстригване. Важното е веднъж да събере смелост човек.

Ако не се хареса, косата израства все пак.  Аз обмислям нещо подобно:

http://1.bp.blogspot.com/-qQyKvgBslkE/Tni7obI8DwI/AAAAAAAAB3E/dw … 1600/IMG_2942.JPG

# 125
nice, няма лошо в късото подстригване. Важното е веднъж да събере смелост човек.

http://1.bp.blogspot.com/-qQyKvgBslkE/Tni7obI8DwI/AAAAAAAAB3E/dw … 1600/IMG_2942.JPG

Ооо ,доста смело . Харесва ми .

# 126
  • Варна
Точно смелост трябва, или ако нещо си се депресирала Simple Smile
Аз така направих преди 3 години - бях с кафява коса, стигаща до под средата на гърба, нещо ми беше криво цяла седмица, отидох на фризьор и казах - искам черна, гарванова коса и прическа тип "Риана" (тогава беше с черното каре) и фризьорката щеше да припадне! Simple Smile Резултатът обаче  беше много добър и се чувствах съвсем друг човек след това  Rolling Eyes това жените не може да ни разбере човек  Joy
Косата ми след това започна да расте като луда! Е, друго си е с дълга коса, но така поне си почина малко и се посъживи.
Така че, Лу, дерзай!

# 127

П.П. Някой скоро и на софийска територия да е виждал детски гумени ботуши ? За момче , моля . Heart Eyes

Магазинът на Mariguita на Раковски. Имаше тъмно сини, зелени, каре, размери не съм гледала.

Аз съм категорично ЗА всяка промяна на косата, няма нищо по-освежаващо от това. От началото на лятото смених 3 цвята, дължината не искам да скъсявам засега, защото отдавна не съм била с дълга и сега се наслаждавам Simple Smile Чакаме ви с новите прически Peace

Само да се добера довечера до моя компютър, пускам онази анкета, която преди време някои от вас бяха така любезни да попълнят, надявам се да ви е интересно Wink   

# 128

Голяма дилема ми е рязането на косата и на мен... добре оформена къса прическа в комбинация с дълги обици винаги ми се е струвало адски шик ... нещо такова например цък

Късата асиметрична прическа винаги носи доза бунтарско излъчване, но пък си има своите капризи - като започнем с подходяща форма и черти на лицето, та до последващата поддръжка.

Тайното ми желание е някой ден да съм с такава косa цък или
цък
По същество обаче се осмелявам само до толкова и за цвят и за дължина Simple Smile

# 129
  • Belgium
Мен точно по-капризната поддържка ме спира за сега от показаната прическа.

И в момента съм с асиметрична подстрижка и много си я харесвам. Но това бръснене под дългите кичури малко ме притеснява, защото ще си иска често ходене на фризьор, а аз нямам много време за това, а и не обичам особено висенето в салона.

# 130
ако някой е гледал america's next top model, там тайра при makeover-a, когато момичето има много хубаво или интересно лице, я постригваше късо, за да изпъкне лицето, освен това била много хайфешън прическата. и много от момичетата ревяха за това , някои свикваха, други-не.   

# 131
За късата прическа освен чертите на лицето е важна и формата на главата/черепа - симетрична, кръгла и добре оформена отвсякъде Laughing

Този сезон като цветове са актуални пшенично русите, медночервеникавите и много тъмно кестенявите, с единични кичури около лицето или ombre.
За тенденциите в прическите: http://www.instyle.com/instyle/package/general/photos/0,,2051828 … _21044177,00.html

Моят фризьор ме уведоми, че правите класически карета не са в тренда. Или силно етажиране, или асиметрия, или ако е каре, с много раздвижени краища.

Рапорт даден Laughing

# 132
irony,от 6-7 години съм с почти същата прическа http://thebestfashionblog.com/wp-content/uploads/2011/05/Short-B … 2011--600x806.jpg
да ви кажа,няма такова удобство, косата ми винаги изглежда добре, независимо колко време съм отделила сутрин за нея Embarassed
Преди това минах през всички дължини и почти всички цветове, включително студено къдрене Sick, но най после намерих моята си визия

# 133
Аз ги обожавам тези супер къси прически, била съм с такава коса не веднъж и се харесвам. При мен проблема е, че щом се подстрижа късо и веднага ми се приисква да имам по- дълга коса, да си вържа някоя конска опашка или някой елегантен кок, все си викам с нищо не може да се сравни, давай ще пускам дълга коса. Чакам си по две години за опашка и кок и веднага щом пършивата ми косица (уви такава е) стигне дължина за тези неща и решавам, че като е къса стои много по- жива, по- интересна и модерна и по- лесно я поддържам. И пак се подстригвам. И все не съм така, както бих искала  Tired

# 134

Знаеш ли, че в Бенетона гледах, ама само лилави бяха. Имаше и много хубави едро плетени жилетки /гледах за мене,че аз съм силно прецакана с двама младежи и нищо момичешко наоколо Mr. Green/. Обаче бяха близо 90 лв. ShockedЗа детска жилетка!

Общи условия

Активация на акаунт