Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 49

• 56 780
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Смайл, явно в кошницата ти има само намалени артикули Peace

Ами и двата артикула са си на редовна цена, нямат никакво намаление и въпреки това не ми намаля нищо. Отказвам се, няма да пазарувам  Crossing Arms

# 646
  • София
За съжаление не намалява вече намалени неща - аз прочетох, че е изключена e-sale от намалението, но на мен всичко ми намали тази нощ.
На някого случвало ли се е да го пропуснат от пач за плащането? Имам поръчка от 04.10., която си е при мен, а все още не е отразена транзакцията.

# 647
За Pumpkin Patch -  намалението беше до днес сутринта.  Peace

Който поръчал - поръчал , останалите ще минат с -15% и безплатна доставка  Mr. Green - UKPRSC
Кода работи , преди малко пуснах и намалени и ненамалени артикули и ми даде -15% на всичко. Нямаше как да не поръчам пухената грейка и якенца за децата ...

# 648
  • Пловдив
Аз тъкмо си отварям пощата и ми отказват елека,бил изчерпан.Иначе е супер,имаме същия от миналата година, но оранжев.

# 649
Аз тъкмо си отварям пощата и ми отказват елека,бил изчерпан.Иначе е супер,имаме същия от миналата година, но оранжев.

Мен пък са ми диспачнали поръчката  Shocked, много бързи са станали. Елеците също са изпратени, поръчала съм 3 броя, че не бях сигурна в размерите  Laughing

# 650
  • Luxemburg
сайта на Monsoon имат безплатна доставка до Европа (ограничено време) http://www.monsoon.co.uk/. Дрешките им са страхотни. Тук поне пазаруваме на еднакви цени, няма разделение UK/Europa-Usa.

# 651
  • София
Получих си поръчката от некстдирект от тук - http://dzuls.snimka.bg/other/next-1.607518.25439395 -до леопардовото клинче.Размер 5-6 г. ,сета от две блузки са размер 6 г.

# 652
  • на малък остров в океана
Някой имал ли е случай на частично изпратена поръчка от Джордж и какво се прави в този случай? Една пижамка си стои placed,а всичко останало е sent. Видях че още вчера са си дръпнали цялата сума, няколко часа след поръчката, а днес са ги дали на куриер. Има ли шанс да ми пратят и пижамката?

# 653
Някой имал ли е случай на частично изпратена поръчка от Джордж и какво се прави в този случай? Една пижамка си стои placed,а всичко останало е sent. Видях че още вчера са си дръпнали цялата сума, няколко часа след поръчката, а днес са ги дали на куриер. Има ли шанс да ми пратят и пижамката?

Да не те отчайвам,но аз имам една поръчка от края на юни с два такива артикула,дето така и не тръгнаха,а парите не ми ги върнаха  Confused Добре че бяха от намаление,и двете бяха 5 лири общо.Писах им много пъти,ама резултат 0  Twisted Evil

# 654
Има ли излъгани от тези поръчки - източване на карти и т.н., че нещо ме е страх да пазарувам през интернет

# 655
  • София
направо ви чета и не мога да повярвам, кщак може сайтове в англия да са толкова некоректни, то не са невърнати пари, отказани поръчки, без причина, чудеса и щуротии.....дали и с английските си клиенти са такива мърлячи...

# 656
Безплатна ли е доставката от теско в момента?  bouquet

# 657
Безплатна ли е доставката от теско в момента?  bouquet
-Безплатна е за поръчки над 50лири,има код за -10 при покупка над 40лири(това е за дрехите) Peace

# 658
  • Пловдив
Момичета, някой има ли идея как се нарича Комисията за защита на потребителите или нещо подобно в Англия, че се разправям с един от сайтовете?

# 659
Момичета, някой има ли идея как се нарича Комисията за защита на потребителите или нещо подобно в Англия, че се разправям с един от сайтовете?

заповядай:
http://ec.europa.eu/consumers/ecc/consumer_topics/online_shopping_en.htm

Общи условия

Активация на акаунт