Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 49

• 56 784
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Мерси много, дано има някакво разрешение скоро  Rolling Eyes

# 661
  • София
Някой имал ли е случай на частично изпратена поръчка от Джордж и какво се прави в този случай? Една пижамка си стои placed,а всичко останало е sent. Видях че още вчера са си дръпнали цялата сума, няколко часа след поръчката, а днес са ги дали на куриер. Има ли шанс да ми пратят и пижамката?
Аз при последната си поръчка от Джордж не получих два артикула, за които ми бяха дръпнали парите и след седмица - изненада- Габко ми пишат за поръчка от Джордж. Пратиха ми липсващите два артикула, но ми бяха начислили доставка още веднъж.  #Cussing out Не им писах, защото знаех, че няма да има резултат. Та, в този ред на мисли има шанс да си я получиш, но и има шанс да платиш още веднъж доставка, защото те са блеели.

# 662
  • Стара Загора
Gabco какво са виновни, че Джордж са разделили поръчката.
На мен ми бяха пуснали едно шише отделно, то се виждашев сайта, че е разделена  поръчкар в Габко дадох задържане на пратка и си ги получих заедно нещата. Вярно 2,20 лв повече платих, че бяха в в различен курс, но вина нямат от фирмата

# 663
Gabco какво са виновни, че Джордж са разделили поръчката.
На мен ми бяха пуснали едно шише отделно, то се виждашев сайта, че е разделена  поръчкар в Габко дадох задържане на пратка и си ги получих заедно нещата. Вярно 2,20 лв повече платих, че бяха в в различен курс, но вина нямат от фирмата

Мисля,че Cesari/ Olia иска да каже,че от сайта са й начислили още една доставка за другите неща,не търси вина в превозвача  Peace

# 664
Някой имал ли е случай на частично изпратена поръчка от Джордж и какво се прави в този случай? Една пижамка си стои placed,а всичко останало е sent. Видях че още вчера са си дръпнали цялата сума, няколко часа след поръчката, а днес са ги дали на куриер. Има ли шанс да ми пратят и пижамката?

Да не те отчайвам,но аз имам една поръчка от края на юни с два такива артикула,дето така и не тръгнаха,а парите не ми ги върнаха  Confused Добре че бяха от намаление,и двете бяха 5 лири общо.Писах им много пъти,ама резултат 0  Twisted Evil
Аз имах такъв случай наскоро.
Писах им и след два или три дена ми върнаха парите в сметката  Peace

# 665
Момичета,
в Спортсдирект-а, има free standart UK delivery  Peace

# 666
Здравейте,
 Има ли мами, който са пазарували с този посредник Britanyserv , че нещо не мога да намеря отзиви?

# 667
  • Варна
Пристигнаха якенцето и блузките от Next, но нямам реални снимки да ви покажа. Якето е страхотно - http://www.next.co.uk/x48694s4#414625x48, пише, че е устойчиво на дъжд, отвътре е с мека поларена подплата, качулката е с много приятна козинка Simple Smile
Блузките също са много хубави, от меко, приятно на пипане трико. Не ми се видяха тънки, може би защото последните пъти купувах все от George, тяхните са още по-тънки.
http://www.next.co.uk/g853350s2#754604g85
http://www.next.co.uk/x483692s2#985323x48

# 668
Моля ви ,дайте ми точни координати на Бритс в UK.Адрес,телефон ,но чие име.Facebook ни го спряха в работата и немога да вляза.

# 669
U.K: 00447501737453
136 Hill View Drive SE28 0LL,London,UK  Hug

# 670
Моля ви ,дайте ми точни координати на Бритс в UK.Адрес,телефон ,но чие име.Facebook ни го спряха в работата и немога да вляза.
136 Hill View Drive
SE28 0LL
London
UK
00447501737453
Твоите имена  Peace

# 671
  • Варна
Здравейте,
 Има ли мами, който са пазарували с този посредник Britanyserv , че нещо не мога да намеря отзиви?

Аз ги ползвам и нямам никакви забележки досега  Peace

# 672
Момичета кажете сайт за детски играчки , който приема БГ карта.

# 673
Аз също съм ползвала Британисърв.Нямам забележки.Точни,добра комуникация. Peace

# 674
Момичета,
моля да ми препоръчате фирма, която мога да използвам само за доставка на стоки от Англия. Сайтът на easy2buy e в профилактика  Cry Трябва ми спешно, за да мога да хвана безплатните доставки до Английския адрес. В София съм, Младост

Общи условия

Активация на акаунт