ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 21

• 44 454
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Светла, разчисти си кутията, че не мога да ти пиша, моля.  Peace

# 346
Зависи дали правилно са диагностицирали какъв вид шарка е. Записали са ми в картона,че съм преболедувала три пъти. Двата пъти от една и съща. По- късно разбрах, че не е така, аз съм имала рубеола, а те не са разбрали.

# 347
# 348
При изкарана варицела, вирусът остава в латентно състояние в нервите на човека. Там той "спи", докато някакво състояние- стресово, слаба имунна система, не го пробуди. Тогава се проявява като херпес зостер. При мен се случиха и двете. Херпес зостерът е много неприятен и се заразяват непреболедувалите с варицела. Така заразих голямата си дъщеря. Единственото разумно обяснение да кара човек по два пъти варицела е, че имунната система е убила вируса, а не го е оставила в нервите. Не съм сигурна до колко е възможно. Може да се касае в случаите за различни видове шарки, неразпознати от лекарите.

# 349
При изкарана варицела, вирусът остава в латентно състояние в нервите на човека. Там той "спи", докато някакво състояние- стресово, слаба имунна система, не го пробуди. Тогава се проявява като херпес зостер. При мен се случиха и двете. Херпес зостерът е много неприятен и се заразяват непреболедувалите с варицела. Така заразих голямата си дъщеря. Единственото разумно обяснение да кара човек по два пъти варицела е, че имунната система е убила вируса, а не го е оставила в нервите. Не съм сигурна до колко е възможно. Може да се касае в случаите за различни видове шарки, неразпознати от лекарите.

Не съм съгласна с болднатото... Според предишните изречения, вирусът "спи" в нас, докато нещо не го "събуди", за да се развие херпес зостер, т.е. логично е да го боледуват хора, които вече са имали среща с вируса (преболедували или ваксинирани)...

# 350
МЕЖДУНАРОДЕН МЕДИЦИНСКИ СЪВЕТ по ВАКСИНАЦИИТЕ - Конфликт на интереси
http://homeohelp.eu/rumenstoichevsblog/358-homeohelp-predstavya.html?start=3

Има и интересни коментари Simple Smile

Ето 1 мама, спечелила дело :
http://www.rs-plovdiv.com/reshenia/032011/070311_n/ah7991-10.htm

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 09:36 от n_alex76

# 351
Браво и поздравления за участничката в предаването на Дарик радио!   bouquet

# 352
Алекс, благодаря за линка. Ще пробвам как ще се произнесе тук съдът, като дойде картичката. Wink

# 353

"Последните изложени обстоятелства може да се струват и абстрактни на медицинските власти, но налагат промяна в подхода им към гражданите, които все повече се информират за правата, които им се гарантират от законите и не се страхуват да ги отстояват пред съответните институции, когато считат, че те са накърнени."

Да, да, да! Браво на жената! И на съда.

А от първият линк, който си постнала ми стана интересно как са окачествили хората, неслагащи ваксини.
"* Групи, които обикновено отказват ваксинации, включват практикуващи холистични медицински методи, хиропрактици, родители, обучаващи децата си у дома и хора, принадлежащи към определена религия. "
Аз не принадлежа към никоя от групите, но пък съм убедена във вредата от ваксините. Трябва ли непременно човек да скача от религия в религия, защото има различни възгледи? Не може ли да бъде самосиндикален?  Laughing

# 354
Ами някъде се налага да практикува определена религия, за да можеш легално да откажеш ваксини.... Така че заключенията са точни, но логиката им е точно обратна на истинската...

# 355
Цък, не съм от тези групи. И религиозна не съм. Просто ме е страх. Не знам дали съм права. Но чух и видях дете, увредено след реваксинация полиомиелит. Дотогава ваксинирах. Дъщеря си - по календар, и бебето в родилния дом. Но не смея. Не искам да си видя детето инвалид. Може да е 1 на милиард риска, но като се случи, какво те грее това.

# 356
Е, хайде сега... Хората се опитват деликатно да кажат, че сте сектанти, ама вие не та не....  Laughing

# 357
Ха така - В CDC е известно колко са опасни ваксините и са го прикрили!
Оригиналът на английски - http://www.bolenreport.com/Geier/foiasuit1.htm

Малко по малко хората се отварят...
А аз стигнах до 2 часа на НАЙ-СИЛНИЯ филм за ваксините - Are vaccines safe Wink

# 358
Естествено, че холизмът не се връзва с ваксини и лекарства от традиционната медицина...

# 359
Аз пък съм религиозна, практикуващ християнин, не слагам ваксини, но двете неща не са обвързани въобще. Изобщо, това клишетата са страшна работа Simple Smile

Около мен все повече хора се замислят и установяват, че медицината има и друго лице и не е толкова хуманна, колкото се пише. За ваксините също, бавно и постепенно се променят нещата и това става точно с говорене, обяснения, статии, филми...

Общи условия

Активация на акаунт