и това си е
А за захранването...... ами като няма мнение майката...
Дай му малко тиква, сини сливи или круша и ще се оправи, ако даваш каша, я разреди по течна да е
и ние от време сме така 
Аз се чудя как да потече, ама нейсе
И аз съм се ровила
и на мама да и е яка гърбина
А вие бързо да оздравявате 

а за конюктивита
нямам думи

Не спирай да кърмиш, полезно е за бебо 
А за циците след каката, нямах никаква разлика. Сега ще видим, как ще е макар че не е кой знае колко голяма разликата 
Ах този Крум

и вие бързо да оздравявате 
А за кърменето защо се местиш
аз просто се навеждам по напред, когато иска да яде, е вярно че не е най удобната поза, но поне не се местя
Е аз виждам че са ти писали вече
И вие да се оправяте бързо

Изглеждате щастливи и сте много сладки.
Успях да ви изчета. Благодаря ви за хубавите думи за Ади
При нас картинката си е същата, течат носове, кашлици се чуват...по нощите, ако не кърмя, правя инхалации
Преди и на мен ми течаха гърдите и спях по цяла нощ в реки, както Ивелина сподели, но откакто се разболяхме няма реки, дано поне да й стига на Ади кърмата. Почнах пак да си правя чай, дано да помогне.

Пъзелите ги има във Бейбиленд. Цифричките са евтини, но за буквите преглътнах 3 пъти преди да ги платя - 45 лв. комплекта БГ азбука
Всъщност започнах да се замислям като четох тук за предаването на Гала от миналата седмица, в което обсъждали теми за бебешките зъбки и за това, че не трявало да заспиват, докато цокат.
Всъщност започнах да се замислям като четох тук за предаването на Гала от миналата седмица, в което обсъждали теми за бебешките зъбки и за това, че не трявало да заспиват, докато цокат.

,обикновенно всички се радват на дебели бебета,а колко по-хубаво е да са високи,браво на Ади 
аз и Дали сме ви фенки
мнооого убава бе,сега кво ке я правим,ке я краднем ли.. кво ли..
днес се опитах да разбера колко изяжда от кашата ами има няма 90-100гр. това му е максимума
А за семейното благоденствие НЯМА РЕЦЕПТА мила моя. За всички е различно, защото никой на никого не прилича.
Но има едно дребно нещо по което всички си приличаме
Обичаме да не ни забравят и да ни обръщат внимание. За това запазете дребните жестове между вас. И да не се вманячаваш, т,е дали е направил нещо перфектно, както ти би го направила. Важното е че се е сетил
Винаги ще има препъни камъни, но важното е да помниш защо си с този мъж, и защо го обичаш.
Ние имаме 11г стаж заедно от които тази година ще направим 6г. брак. Не винаги ни е било лесно. А и ако някой ти каже че не се кара с половинката си, то значи нещо не е наред с комуникацията. Винаги се получават разногласия
А ти щом си имала примера, трябва да ти е по лесно. 
аз уж нямаше, а пък всеки път си ги гладя 
Няма ли най после да си върна мозъчните гънки

Я да го събуди тя да му мие устата и после да го приспи
Аз не бих се притеснявала. Виктор неще да заспива на гърда освен по нощите когато се храним в полусънено състояние, ама то пак същото
Аз си мислех, ама нещо се разколебавам
ако ще ми реве хич не ми се ходи като сумнамбул
и за сега ще си останем с него 
Аз си мислех, ама нещо се разколебавам
ако ще ми реве хич не ми се ходи като сумнамбул
и за сега ще си останем с него
,което на мен не ми пречи.Той спи до мен,аз си спя и само си цока от време на време по малко да се успокои и продължава да спи.През деня като въведем толкова много храни,каши и то кога остава 
))))
, ама не получих адекватен отговор, и понеже ми беше много по-удобно така (по-близко място, по-малко хора, предполагам - по-малко болни пациенти), та се примирих да не се заемам със случая. Яд ме е на себе си, когато така си затварям очите, де.
, че иначе отново ваксина - никак не ми се иска ...
Аз съм забелязала, че той отказва лявата гърда, когато ми се появят блистери, когато успея да ги отпуша Ради суче и от нея. Замислих се за прекратяване на кърменето от тази гърда, именно заради постоянните запушвания, с които ми е все по-трудно да се справя 

За спане на едно легло не може да става и дума, защото мъжо не се отказва да спи на спалнята, а с двамата в едно легло ще ми дойде в повече... всички се натискат към мен, аз спя на едно ребро, на сутринта не мога да стана от схващане и болка, а половината спалня си стои празна 

Така вчера седнах аз на земята да го кърмя и докато беше захапал успях да легна и да го оставя върху пъзела... много недоверчиво го гледаше