!

ето от къде са тези сладки бузки

Аз ли пиша най дългите постове
Но пък ти ме успокои за пишката. Както и аз си мислех, ако си трябва интервенция, то е по добре по късно, когато разбира т.е. след 10г. за да може сам да се оправя, отколкото да го травмирам сега и после всичко отначало 
Аз банан още не съм дала
мисля като дойде зимата тогава
Дано и така да си останете при вас

Иначе заглавия са страШни
и преди го имах този проблем, но поне беше само през деня, а сега и нощем че даже и по зле е
не стига че се храним по 3 пъти ами и с рев и гушкане. Всеки път трябва да стана и да го гушкам и люшкам, за да го успокоя докато дойде млякото
направо ми иде да се гръмна. Умряла съм за сън. Лягам си късно за да свърша каквото мога, и като се започне в 12:30-1ч. после в 3-3:30ч. след това в 5-5:30ч. таман заспа и идва следващото хранене. Поне да не се налагаше да ставам и да го дундуркам, но май ни мъчат зъби и положението е
щом ме и хапе
а няма още нищо имам предвид зъби де
А пък твоите постове ме кефят, защото всеки път казваш по нещо и от "мое име", така хубаво обясняваш, все едно ми четеш мислите. А за белега - имаме. Точно днес бяхме на ваксина и доки отбеляза.

Аз естествено се разсъних и сега ще чакам баткото да се събуди.Пак ще бъде дълъг ден 
Скоро така или иначе няма да и дам,въпреки че го обича,нека първо оздравее...
друго обяснение освен механични действия по време на сън нямам.Но то се очаква при толкова безсъние.
През деня,когато не спим заедно,детето си спи дълго и спокойно,а вечер като спя при нея и се започва едно мрънкане,търсене на цица...дали миризмата на мляко не я възбужда нещо 

. Всички успяваме да се наспим добре.
.
.
Следобед времето все още е много приятно за разходки.
. 
Както и повечето плодове по принцип. Та и тези несмлени нишки от банана по същия начин се окисляват.
Аз ядях овесени ядки и пиех чаша вода преди кърмене. Не знам дали имаше ефект, но поне се опитвах нещо да направя.
Снощи Ева се смили над мен и ме вдигна само 3 пъти. Беше започнала на час и половина да ме вика и щях да врътна скоро.
Отдавам го на дискомфорта от запушеното носле и иска успокоение. Мъжо ме агитира пак да започне да я друса на ръчички и да не идвам, ама тя реве и събужда баткото.

2-3 пъти на ден по 3 зрънца. Но не я пия постоянно, а само като усетя , че намалява кърмата. Извинявам се, че не помня кой беше питал.
Оня ден храня баткото в устата с филийка/той беше много зает да оцветява
/ и извеснъж , както съм се заприказвала с мъжо, не се усещам и бутам залъка в устата на Ева, която ми беше в ръцете.
Като погледнах-тя ближе ли ближе от саламчето и масълцето
За убиване съм.

даже преди седмица се събудих от това че някой ме ближе по гърба, познай кой
Няма да дам повече обяснения. Диалога стига.

тези 240 .. сега 270 лв ми се струват направо нелепи ... и 35 лв детски то това си е подигравка. 

.Не знам на какво се дължи,дали на въвеждането на твърда храна,дали на това,че е болен и му е запушен носа и по трудно цока
.Сега като цокне в 22.00ч. и после чак в 6.00ч.,даже се замислям дали да не си го върна в неговото креватче 
Винаги има нещо полезно,което да науча.Та в този ред,Лъки,твойто педи не ти ли предложи да започнете месни пюрета,вместо да приемате желязосъдържащ препарат,а 110 съвсем не е ниска стойност.Това са референтните стойности на хемоглобина при деца: