Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 267
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Таня 67, ти сега дразниш ли ме, а?  Laughing  Пиците не съм ги видяла, активна ли е още офертата?

# 61
  • София
  Давам положителни отзиви за това чудесно салонче и за  професионалния масаж, с който се поглезих преди дни
 http://www.zadrujno.bg/1016/relax-senses-massage-cialo-tialo-bad … heski-beauty.aspx
Централно място, в същото време на тихо и уютно местенце, ново салонче, приятна индийска музика за фон, качествена козметика, добра хигиена и...най-важното - изпълнен професионално масаж от собственичката на салона, а не просто леко погалване... и така цял час. :peace:10/10

И сега да споделя на каква неприятна ситуация станах свидетел, създадена от една госпожа, ползваща също ваучери...
   Бяхме пак в хотелчето до гр.Троян, което съм споделяла, че напоследък често посещаваме и без да искам станах свидетел на ужасното и неморално отношение на клиентка, която очевидно беше дошла без настроение и с намерение да се заяжда. Просто не знам как собственика на хотела успя на се сдържи да не я изгони и дори да извика полиция, тъй като нарушаваше с поведението си спокойствието на всички гости!
   Бяхме легнали да си починем, но за "късмет" на отворени прозорци, когато се чу крещене и хулене. Жената викаше, че си била купила няколко ваучера, но два от тях нямало да има възможност да се ползват, защото ги била купила за някой си, а той не можел да дойде... или нещо такова и настояваше пред собственика да и върне парите за тяхТой учтиво се опитваше да и обяснява, че пари не може да и върне, тъй като не той, а сайта е посредника, от който тя е закупила ваучерите и условията там са нагледно упоменати предварително. Тя започна да се пазари, че щом не иска парите да и връща за двата ваучера в повече, тогава храна да и давал за тия пари???  Човека отново отказа подобни заменки...и представете си какво я чух да казва...да и дадял няколко шишета ракия тогава за ваучерите #Crazy, че била прочела коментари за хотела, че стопанина черпел с по една ракийка хората!!! Това просто не вярвах, че се случва пред мен, макар и задочно, подслушвайки без да искам от стаята си!Такова нахалство...
 Сценария на госпожата обаче продължи и по късни доби...към 1ч през ноща започна да чука по всички стаи и да пита хората дали имат вода в чешмите, че при тях нямало!...Ами да, оказа се, че за малко е имало някаква авария, но...без коментар!
  Тази сутрин на закуска, преди да си тръгнем, попитахме собственика дали всичко е наред, че то си се притеснихме с такова "чудо под един покрив" и разбрахме, че за довиждане милата дама е била още по-любезна и пожелала на човека тия пари за свещи да ги ползвал...

Оставям без заключение разказа си, просто защото съм смаяна тотално какви хора ходят вече по хотелите, а и не само там...
   Скоро някой беше писал, че клиента винаги бил прав, тогава аз  и още няколко момичета тук си си позволихме да опроверргаем тази неистина, тогава защитавайки фирма Балкан Адвенчър (или нещо подобно беше името)!
  Коментирахме си, че е хубаво да има и обратна връзка, но в случая едва ли..., защото има хора всякакви и не знаеш кой за кааво е излязал от къщи- за да си почине ли, или просто за да си намери някъде отдушник на проблемите в лицето на невинни хора...

Надявам се да не съм ви отегчила с дългия си разказ, но сметнах, че е добре да споделя!
 Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 19:44 от Петифурче

# 62
Дочаках детски рожден ден, сега остана да дочакам и торта Mr. Green:
http://member.bg/front/catalog/showOffer/offerId/159?aff_id=3

# 63
Скоро не съм се вясвала в темата и влизам с въпрос Embarassed
Имам спомен, че някой беше ползвал услугите на автомивка Витоша за пране на килим и нещо се беше поразнищил килима.
Има ли друг възползва се, но останал доволен  Grinning

# 64
  • София
Това беше Тaня67, съвсем скоро и аз питах и тя ми припомни. Но всички останали мнения бяха положителни. По-добре тя да ти обясни подробно какво е мнението ѝ.

# 65
  • о`майна лунна нощ е

ТуиГ, радвам се, че пиците са били хубави!  Hug Ние днес бяхме в К2 (Пловдив)  Laughing. Отново похапнахме добре в градината  Laughing.

Joy Танче, с теб определено се гоним по заведенията  Mr. Green На 23-ти септември имахме годишнина с мъжа ми. За едната бройка да купя по никое време два ваучера през кредитната и да се появим с милото там, но в последния момент заложихме на доброто познато китайско.
Та .... ще се хванем някой ден, де  Peace

ПП - заслужават ли си всъщност ястията им за тази цена?

# 66
  • sofia
Някой има ли преки впечатления от този уред и дали наистина ефекта е такъв какъвто го описват, от 2 до 4см минус  newsm78

http://piperki.bg/offer/id-273/Съвършено_тяло_с_ULTRATONE_FUTURA_PRO_.htm

# 67
  • София
Извинявай, КиФла, че не споделям преки впечатления от уреда, каквито търсиш (няма как да ги имам), но на мен ми става много смешно, когато някоя реклама ме призове да купя нещо "уникално", и то 10 пъти "за да има траен ефект"  Wink А пък изречението "Без намесата на уникалният ULTRATONE FUTURA PRO няма съвършенство." просто ме разплака.

hahaha Скоро гледах по телевизията реклама за бойлер с "уникална" серпентина  Laughing

Дано да греша и уредът да се окаже действащ, наистина. В такъв случай ще трябва да си сменят рекламиста, че да не им разгонва клиентите с тъпите клишета

# 68
  • в света на неограничените измерения
Да споделя впечетления от Банско - СПА хотел "Kaphouse"
9/10 - хотелът е на хубаво място, чист е, закуската беше нормална.
Само имаше една неприятна миризма на канал. Но това едва ли зависи
от собствениците.
Определено мисля да ги посетя и зимата, защото са близо до станцията на лифта.

# 69
Да споделя впечетления от Банско - СПА хотел "Kaphouse"
9/10 - хотелът е на хубаво място, чист е, закуската беше нормална.
Само имаше една неприятна миризма на канал. Но това едва ли зависи
от собствениците.
Определено мисля да ги посетя и зимата, защото са близо до станцията на лифта.

По повод на Капхаус и хората, които посещават хотелите... Аз също съм много доволна от хотела. Много мило отношение и с удоволствие бих се върнала отново.

Обаче докато бях там се появи една руса мадама с огрооомни претенции и семейство - мъж и дете. Не разбрах дали бяха с ваучер, но подозирам, че е така. Май имаше и някакви други хора с тях, но тях не ги запомних. Мацката с огромните претенции, обаче, остана само един ден, в който натопи морно тяло в джакузито, намазана вероятно с автобронзант. Естествено в русата и тиква нямаше достатъчно мозък да се сети да се изкъпе преди джакузито. В резултат, хората от хотела два дни го чистиха, а ние не го ползвахме, щото във водата плуваха гнусни кафяви остатъци от кремчето на русата бомба.

Та наистина - аман от селяндури!

# 70
Да похваля х-л Айсберг в Боровец. Ходихме по празниците с тази оферта
http://myoffer.bg/offers/Noshtuvka-s-vklyuchena-vecherya-i-zabav … zdi-samo-za-13990.

Апартаментът беше голям, с две хубави спални и хол. Храната на блок маса беше добра, нямам забележки. Вярно, че басейнът е малък, но ние все оцелвахме време, когато освен нас вътре нямаше никой. Mr. Green

Една точка минус - ремонтират фасадата на хотела и в коридора имаше купчина облицовачни плочи.

# 71
  • София
Скоро не съм се вясвала в темата и влизам с въпрос Embarassed
Имам спомен, че някой беше ползвал услугите на автомивка Витоша за пране на килим и нещо се беше поразнищил килима.
Има ли друг възползва се, но останал доволен  Grinning

Вчера ми върнаха пътеките от там. Доволна съм, изглеждат освежени и чисти и миришат добре. Има малко разнищено по краищата, но е едва забележимо, а и аз не съм абсолютно убедена че не ги дадох така  Rolling Eyes

# 72
  • в града на вечния купон
много се радвам за всички, които са почивали с ваучери и са доволни....
аз също почивах с ваучер и съм доволна, но имам забележки към хотела -парк хотел Троян
оскъдна закуска, миризма в стаята, празничната вечеря беше огромна, но имаше развалено месо Mr. Green

# 73
  • Sofia
Някой ходил ли е в салон Мадейра на подстригване? Имат хубава оферта: http://www.happydeal.bg/offers/Podstrigvane-hidratirashta-maska- … r-samo-za-1550-lv
или салон Ефект в Стрелбище: http://www.saloneffect.com/index.php  newsm78

Също се чудя за тези стелки: http://iskamiaz.bg/offers/STELKI-ZA-MASAZh-NA-HODILATA-I-PODOBRY … AMO-za-11.70-lv.-!124.html

# 74
Ехх, най-накрая... Плитката 10/10  Peace

Много съм хубава Embarassed Момичетата са млади, приятни и мили! Hug

Някой Кубинско Мохито + мексиканско Бурито = 7,35 лв. - http://niesme.bg/team.php?id=WRNTU2

Не съм хапвала никога бурито, а и нямам впечатления от ресторанта, но ми се струва сравнително евтино и за двете неща Peace

За нежна и неустоимо гладка кожа - кола маска на зони по избор за дами и господа САМО за 8 лева. - http://hito.bg/za-nejna-i-neustoimo-gladka-koja--kola-maska-na-z … samo-za-8-leva-i-    

Общи условия

Активация на акаунт