Отговори
# 150
Момичета, здравейте, отдавна не съм писала, но от време на време чета. Когато малката се заиграе случайно.
С наближаването на Коледа, се сетих за миналогодишната размяна на коледни картички и реших да ви питам как бе организирана тази инициатива, понеже аз я пропуснах. Много ми се иска пак да има такава размяна. А на вас?  Hug

# 151
  • София
Здравейте и от нас! Hug

Брей, че малко мами пишат напоследък! Crossing Arms
От нас нищо ново-гледам всеки ден да излизаме навън дори и за половин-един час, че дреби се изнервя само вкъщи. А като се поизмори навън да търчи спи по 3 часа следобяд. Party

За говоренето- и моя юнак казва около 10-на думички, но пък ги изговаря перфектно. Учи се човека и като усвои някоя дума идеално тогава я казва, да не говори на бебешки,я... WinkМисля, че преди 2 г. е много рано за притеснения относно проговарянето!Както и всичко останало и това е строго индивидуално! Peace

alice62, стискам силно палци всичко да е наред с бебчето!Бъди колкото можеш по-позитивна.Това помага най-много! Praynig

viviana, коледната размяна на картички и подаръчета за дечицата май беше организирана от Вяра /дано не бъркам/ и е страхотна емоция! Много ми се иска и на мен да си я спретнем пак!Дано и Вяра намери време да се включи и да подеме пак инициативата! Laughing

Хубав ден на всички! Sunglasses

# 152
  • Бургас
Алис, надявам се всичко да бъде наред   Hug
Имам много голям палавник, ама много голям. Не се спира на едно място, не слуша, показва си сериозно характера и като не стане на неговото е ад. Мноооого е рогат, Янито  Mr. Green
За приказването, много приказва, направо съм учудена да дъдоренето му. Бебешки език не ползва, освен ако не пее. Някои думички са все още 1-2 срички, някои нямат нищо общо с действителните думички, но повечете са му толкова ясне, че не ги разбирам само аз  Crazy Иначе превеждам, когато не разбират. Ей, винаги съм се чудела, като не разбирам някое бебе, как разбира майка му 3 еднакви срички за коя, кога и за кое се отнася... Пламенницата ми проговори на 3 годинки, ама точно на 3. Преди това нищо не говореше, даже майка и доста се притесняваше, но като почна това дете, нямаше спиране. И още си е дърдорка, вече е на 4 и половина.
Янито скърца също с малкото зъби, които има в устата си, но е леко и рядко го прави.
За коледни картички или изненади, каквото решите и аз съм съгласна. Нищо не изпускам, просто пиша рядко, защото почти никой не пише.

# 153
Алис 62,мн се радвам ,4е вси4ко,което ви е тревожило с беб4ето  е поотминало!бъди силна и положително настроена!знам какво е да се приесняваш,но съм сигурна,4е вси4ко ще е наред !:)
Марини,дано гостенката те слуша  Peace  Hug А за Теаа,ако ти е възможно заведи я на о4ен лекар,наистина не е лошо да се види,до като е малка,макар 4е може и да греши този доктор,тои не е специалст все пак!;)НА мен ли4но са ми казвали 4е малко си кривя окото,но като ходих на о4ен,докторът ми каза,4е  виждам перфектно;))))
И на мен мн ми допадна идеята за карти4ките и малките подаръ4ета  миналата година Hug ако има желаещи и някой се наеме да организира нещата , Mr. Green ,съм съгласна  HugНо като гледам колко малко пишем ,растат децата и май вси4ки сме по-заети;)
перла,дано вси4ко е наред с малкият,както са ти казали някои от моми4етата,явно всяко дете си е разли4но и относно говоренето !
Ивет казва няои думи4ки,други си ги измисля:)))
Сесил,да нацелуваш палавника Mr. Green нека да щурее Wink
това е засега,нищо интересно,излизаме все още всеки ден,не ни спира по-мра4ното време:))
Утре имаме среща на Бг мами в Лондон(тези,които живеем по наблизо,разбира се де:))дано не вали и се осъществи срещата ни все пак Simple Smile))
оки,лека ве4ер на вси4ки!  Heart Eyes

# 154
И аз съм за за коледни изненади Peace
Ани надявам се утре да изкарате страхотно.
Зори готова ли си за утре?

# 155
Здравйте! Hug и аз искам за Коледните картички да участвам  bouquet

Алис62, всичко ще е наред,не се притеснявай!

Перла
,хич не го мисли не говоренето! Аз самата не съм говорила до голяма(само на майка ми) и никои не вярвал,че мога и мислели ,че имам проблем.
Анни2002,дано време е хубаво и да си изкарате сууууупер!

НИе сме със сополи иначе(май като всички).Приказва и бебшки и нормален език,даже вече почва да ползва две думи в изречение:Мамо,ела;Мамо,дай;Мамо айде;Како ,пей(като гледаме Х фактор или ГЛасът на БГ);Бебе/бати/како дао(чао).вчера ме изненада и вика:Мамо,чети  Mr. Green и носи книгата. Днес вика на моята приятелка по телефона :Како Пепи ! днес също търсех навсякъде дистанционното и тя го носи и :ето я  hahaha(че не може Го да каже)
 и всииииичко разбира.

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 20:42 от sparkling eyes

# 156
В момента по Фейсбук с Вяра обсъждаме за коледните изненади. Когато стигнем до предложение, ще пиша тук. А вие ще си кажете дали сте съгласни  Peace

# 157
иеее,Браво ,Вивиана Simple Smile  Hug
благодаря ,моми4ета,ще ви разказвам  Hug
Зори,успех утре,мила  Hug Ще разказваш  как е минал първият голям концерт! HugГледах ги тази ве4ер Пуфф при Слави:)
лека ве4ер,моми4ета  Hug

# 158
J_M_M, anni2002, благодаря момичета! Дано да стане купон довечера! Simple Smile Сега ще пробвам концертни дрехи (черни) да видим дали ще се напъхам в нещо...  Laughing
Ани, приятно изкарване с БГ мамите!

Алис62, стискам палци всичко да е наред с малкото човече!!!  Hug
Перла, пиши какво е казал логопеда! Но и аз мисля. че е твърде рано за притеснения! Децата са малки още!  Hug Моето казва 10тина по-разбираеми думички, ама май само аз си ги разбирам. Единствено на батко си казва много ясно "Гого".
Данче, и Елия скърца със зъби. Е#дна вечер спеше до мен и толкова силно скърцаше, че се завих през глава за да не я чувам. Не знам на какво се дължи. Ако научиш нещо, пиши!
Сесил, астралната близначка е същото рогато животно!  Heart Eyes Напоследък си е наумила да носи едно герданче, даже спи с него, но в яслата не ни дават да я водим с него, че е опасно ако го скъсат, та като се опитах да го махна настана ужаааас. Реве, хапе ме... добре че все пак лесно се залъгва, та и показах листата на дървото, ала бала, и тя забрави... А един ден си намери бибата, която от почти година НЕ ползва и като си науми, че ще спи с биба и я суче и й е интересно... няма заспиване...ОВНЕ!

# 159
anni2002 ,хубава среща ви пожелавам.Сега видях че ти живееш в Англия,а миналия ден се чудих коя мама беше..Simple Smile МОже ли да те питам за мнение за обувките на Кикърс ?Понеже с такива обзаведох моите деца тази зима,на малчо все още ги чакам де..Но тези на дъщеря ми ми харесват много с много ,но все пак информация от извора е още по-добре Simple Smile

# 160
За коледните изненади предложете на каква сума да са подаръчетата или предпочитате който каквото прецени и има възможност да вземе.  newsm78

# 161
  • последна надежда
Аз чета редовно, но няма нови приятни неща и затова не пиша.

Марини Да се оправя бързо Теа. А бабата да проумее, че палавите даца са много креативни и умни и само трябва да я радва този факт.

Перла И Марк като е развълнуван е на ЪЪЪЪъъъъ. Много деца покрай мен са проговорили късно. Не се притеснявай предварително.

Алис Настръхнах! Дано всичко да е наред с бебо  Hug

# 162
Сега имаме ново двайсет - ФМ морфология каза: аномалия едната артерия минава отдясно, а не от ляво, Кардиото потвърди и след амниото правим ново кардио при едно светило и.... "няма доказателства за дясностояща артерия".
При всички положения съм спокойна вече, но си мисля кооооолко им е било по-хубаво преди 10тина години Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
МИЛАТА....просто и аз бях в твоето положение преди почти 3 години.....И с риск да направя реклама сдоц.Томова е човека, на който вярвам на 200%
Надявам се да си се успокоила и оттук до края ти пожелавам само хубави емоции с бебчо!

# 164
ЗА коледните изненадки - пак като последния път, всеки подарява на предния записал се. Сумата около 20 лв, не виждам какво може да се вземе с по-малко или ако искате само картички + коледна играчка за елхата а не детска за детето.
Ако наистина искате да повторим , пишете какво мислите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт