С наближаването на Коледа, се сетих за миналогодишната размяна на коледни картички и реших да ви питам как бе организирана тази инициатива, понеже аз я пропуснах. Много ми се иска пак да има такава размяна. А на вас?

Мисля, че преди 2 г. е много рано за притеснения относно проговарянето!Както и всичко останало и това е строго индивидуално! 

Иначе превеждам, когато не разбират. Ей, винаги съм се чудела, като не разбирам някое бебе, как разбира майка му 3 еднакви срички за коя, кога и за кое се отнася... Пламенницата ми проговори на 3 годинки, ама точно на 3. Преди това нищо не говореше, даже майка и доста се притесняваше, но като почна това дете, нямаше спиране. И още си е дърдорка, вече е на 4 и половина.
А за Теаа,ако ти е възможно заведи я на о4ен лекар,наистина не е лошо да се види,до като е малка,макар 4е може и да греши този доктор,тои не е специалст все пак!;)НА мен ли4но са ми казвали 4е малко си кривя окото,но като ходих на о4ен,докторът ми каза,4е виждам перфектно;))))
ако има желаещи и някой се наеме да организира нещата ,
Но като гледам колко малко пишем ,растат децата и май вси4ки сме по-заети;)
))
и аз искам за Коледните картички да участвам 
(че не може Го да каже)
Сега ще пробвам концертни дрехи (черни) да видим дали ще се напъхам в нещо... 
Моето казва 10тина по-разбираеми думички, ама май само аз си ги разбирам. Единствено на батко си казва много ясно "Гого".
Напоследък си е наумила да носи едно герданче, даже спи с него, но в яслата не ни дават да я водим с него, че е опасно ако го скъсат, та като се опитах да го махна настана ужаааас. Реве, хапе ме... добре че все пак лесно се залъгва, та и показах листата на дървото, ала бала, и тя забрави... А един ден си намери бибата, която от почти година НЕ ползва и като си науми, че ще спи с биба и я суче и й е интересно... няма заспиване...ОВНЕ!
МОже ли да те питам за мнение за обувките на Кикърс ?Понеже с такива обзаведох моите деца тази зима,на малчо все още ги чакам де..Но тези на дъщеря ми ми харесват много с много ,но все пак информация от извора е още по-добре

Препоръчани теми